'Искам бебе' ни сплоти и с красиви пупи ни сдоби ! /тема 32/

• 38 536
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Казанлък(Бургас)
Jessito , няма да пускам палците. Kissing Heart Изпращам ти положителни мисли, и ти желая спокойствие! Лежи си, кръстосай краката и стискай!
Драконче, само добри новини ти пожелавам! Heart

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 12:29 от yanac

# 181
Идвам на отчет след АГ. Всичко е наред с беба. Най-сетне имам снимка на половин личице ♥️ 26+5 г.с съм, но върви малко по-напред 27+3 и даже има бузки! 1118 g я измери. Странно ми е, че със сина ми все беше в границите, но на долната. Явно госпожицата си хапва добре, то и аз, де! Simple Smile Та с бебето всичко е наред. Шийката е добре, но не ми каза колко точно, но в началото й е започнала да се отваря леко. Видя, че имам и контракции, безболезнени  за мен, но може би за това е започнала да се отваря. Някой със същия проблем, трябва ли да лежа, не ми каза такжва нещо. Увеличи Магнерота 3х2 и ми пусна микробиология, CRP и разни други + обременяването с глюкоза, не ме подмина. Утре ще ходя да го правя. Sad  Зная, че сутрин на гладно, а сега вечерта някакви ограничения има ли? Уфф, как мразя игли, ще ме надупчат утре!!!
Като цяло новините са добри, де! Да видим! Дано всичко в изследванията е наред! 🍒

# 182
Мен ми бяха казали,като минправиха обременяване 12 часа глад само вода можех след 8 вечерта,като бях там никакви движения и много спокойствие

# 183
Джеси почивай си (доколкото може в болница) и мисли позитивно, всичкп ще е ок!

Dragon girl много е досадно чакането, и ние тогава изчакахме теста за Даун. Стискам палци притесненията да са напразни!

Чери супер, нека има бузки, да е още по-сладка! И мен ще ми правят това обрменяване следващия път и ми каза само да не съм яла нищо и напитките без захар в деня на теста. За предния ден питах и каза, че ако много прекаля със захарта, може да повлияе на теста, но не е нужно да се ограничавам пак - нормално ядене.

# 184
Здравейте,  момичета! Радвам се да видя нови имена в нашата прекрасна тема на очакване Heart

Включвам се само по повод поста на Чери. Ами безболезнени контракции могат да повлияят статуса на шийката, а може и да не влияят. В случая според мен трябва да се уточни какво точно е това отваряне на шийката. Аз имах много контракции Бракстън-хикс, ходех всяка седмица да ме проверяват за статуса на шийката. Чери, според мен почивай повече, не се натоварвай, тези контракции понякога се повишават от покой, провокират се от секс и движение или определена поза. Не си пипай корема.
Иначе за магнезий - аз пиех Диаспорал. По-висока доза е от магнерот, усвоява се по-добре. Опитай ако искаш, разбира се може да попиташ АГ.
Според мен е редно да си направиш консултация, да се проследи шийката. Отварянето й понякога изисква повече внимание, макар че АГ сигурно си знае и ти са казали.
Браво на беба! Все така да расте Hug
Поздрави на всички от нас Blush

Допълвам- аз лежах последните месеци именно заради множеството контракции.

# 185
Благодаря за съветите, момичета!
Тъкмо смятах с пролетното време да увелича разходките, но май по-добре да внимавам. Ще видим, дано няма нещо притеснително в изследванията.
За контракциите и аз си мислех, че са Бракстън хикс и не им обръщах внимание.
За секса - така или иначе е мираж още от началото... Страх лозе пази!  Та за това се и надявам, че нямам инфекция или нещо такова. Дано! Зная, че скъсяването на шийката е опасно, а моята била добре на дължина, пък защо е започнала да се отваря и колко е опасно, не знам. АГ не беше чак притеснена, но назначи тези изследвания за всеки случай и каза, че ще я следим.

# 186
  • София/Севлиево
Момичета имам едно питане,което зададох в темата за тромбофилия ама никой не ме отрази.Освен аРТТ, фибриноген,протромбин и д димер има ли нещо,което трябва да следя?

# 187
Момичета имам едно питане,което зададох в темата за тромбофилия ама никой не ме отрази.Освен аРТТ, фибриноген,протромбин и д димер има ли нещо,което трябва да следя?
Ели, аз за коагулация следя аптт, димер и фибриноген, друго не. Дори от консултация с АГ и хематолог знам, че аптт е най-малко показателно - по-скоро е добре да се гледат д-димер и фибриноген Simple Smile

# 188
  • София
Ели,това следя и аз. В неделя ще ходя за месечните кръвни и си пускам ПКК,протромбиново време, фибриноген, Д-димер,ТСХ и вит. Д.

# 189
  • София/Севлиево
Аз съм без терапия,даже Акарда ми спряха,че кървя,но трябва да си държа нещата под контрол за мое успокоение.

# 190
  • София
Добре правиш според мен. Аз изобщо не чакам някой да ми каже. Следя си датите всеки месец и само пращам резултатите на аг, за да следи дали са в норма за триместъра. Иначе няма да съм спокойна.
😊

# 191
Аз също сама си пускам всичко на 3 седмици, понякога 4. Нито АГ, нито никой ми казва. Обаче от самото начало си ги пускам и си ги следя за мое успокоение - досега съм пила само Аспирин, без други неща.

# 192
И аз сама си ги пусках ,АГ не ми е казвал кога като ме видеше с изследванията и ми се смееше ,че кръв не ми е останала от толкова изследвания. Иначе един път в месеца d dimer ,фибриноген, aptt ,пкк ,и досега 3 пъти съм изседвала витамините.

# 193
  • София/Севлиево
Аз значи съм мазохист-през около 2 седмици ги пускам тези за кръвосъсирването,но ММ настоява (той е по-наплашен и от мен).Витамините са ми добре с изключение на Б12-там съм с начален дефицит,но не е нищо сериозно,може да се оправи.Та утре пак ще ходя и прогестерона да проверя,че трябва да спирам с инжекциите до 10 дни...

# 194
И аз съм на Аспирин, но не ги следя нещата стриктно. Но АГ вчера ми е написала и фиброноген. Това ли е за тромбофилията най-покозателно? Аз съм с нискорискова мутация. Днес пуснах всичко и утре ще взема резултатите. Глюкозата не беше чак толкова страшна - неприятно, но се преживява и дето си умрях от чакане. Първият път взимат от вената, а после 2 пъти от пръста кръв.

Общи условия

Активация на акаунт