.Ние от сутринта смер навън.Чак сега се прибрахме.Бяхме дълго време в парка.Дари папка на една прохладна пейка и в общи линии май беше добри4ка
.А и остави майка си да пийне бири4ка
Дори и аз хапнах в парка.Сега мисля да си поседим вкъщи,4е май доста й дойде разходката и се разкисели 
И аз мисля да се спра на нея.А Мустелата ще доизползвам в/у себе си
,4е и без друго ми харесва.Хайде- отиваме да се храним.До писане!

.

.Малкия ми сладур го ма4ат угасни колики и може би от това дриска.Днеска ака пак рядко ,но нормално тои преди пак бе6е запе4ен.Утре сме на имунизация има да пла4и миля
,и мама с него.За менструялния цикал и аз о6те нямам а сме изцяло на изкуствено хранене от месец,някои ми бе6е казл ,4е ти идва на датата ня която си родила,ама маи не е така.За но6ното хранене и ние се будехме в 2 да папкаме,капя го в4вр касно и се буди 4ак в 6.Аз ползвам козметика на Бубхен и нямам проблеми сас кожата.Ами това е об6то взето при нас.Наболява ме операцията и ми е о6те твард корема.При мамите сас секцио така ли е?МАДОНА ДОБРЕ ДО6ЛА МИЛА 
Така гледам накрая.
, силно се надявам да удържите положението до 4 мес. и всичко да мине много, ама много бързо. MimSss, честито дипломиране! MamaMargo как спи бебока в кенгурото? Ние го носихме 1 ч. из Практикер спящ почти прав и всички хора ни гледаха като мъчители на горкото дете. nana77 благодаря за инфото за Пентаксима и аз на нея съм се спряла, но нашето педи каза че се слага всеки месец. ROZI24 радвам се, че сте здрави вече. Честито, лельо Кабив! Да ти е жива и здрава пламенничката. Еmelle, не мога да позная Токи на новата снимка, толоква е пораснал. Мадона и аз кърмя, а мензисът ми дойде преди 1 седмица, още дори не ми бяха спели лохиите. mamajeni и ние ядем в 12 и после в 4 ч. и не знам как да го откажа. Педито ме посъветва да му давам по-малко да суче в 4ч., за да се отучи сам, но не ми се вярва да успея да го излъжа.
поне до 18 г. Смятам да издържа целия кърмачески период така пък после ще му мисля.

Препоръчани теми