Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любов или само секс?

 • 9 333
 • 282
 •   1
Отговори
# 270
 • Paris, France
 • Мнения: 8 838
А защо да си играят на иди си ела си на всеки 2-3 месеца? Не са на 13 годинки.

Тя не иска да осъзнае, че това, което я мъчи не е дали той я обича, а че не може да освободи личния си живот от доста труден и досаден съпруг. Или го осъзнава, но го замита под килима и действа като щрауса.

Не ми изглежда като мазохост. Искала е да се разведе, но заплахите на съпруга и бездействието на полицията са я уплашили.

Не случайно попитах какво може да се направи, но christina1980, която писа, че не би живяла с алкохолик каза, че може да се издаде ограничителна заповед и това е. Жената не е Крес, все пак. Какво ще прави ако си загуби клиентите, защото малоумника им се е обаждал през нощта да ги заплашва? Ако и почупи машините? Дори и застраховката да плати, трябва да се поръчват нови, да се чака. Не зная с каква машинария работи, но някои се поръчват от чужбина, изработват се за месеци и чак тогава пристигат.

Още в първите постове писа, че я е страх предвид огромния брой убийства от съпрузи и бивши.

Всички спирачки, които допреди 10 години са функционирали- деца в къщи, сравнително здрави родители вече ги няма. Няма ги. Вечер тя е сама с насилника, който може да се палне от нищо.

От пияния и лудия бяга и е много вярно.

Дори и да е само секс, лошо ли е? У дома и това няма.

А от човек, с когото ми е приятно не бих се разделила и за 2 часа, камо ли 2 месеца и това за да го изпитвам обича ли ме или не. Ако след месец случайно умра, ще съм прекарала последния месец от живота ми сама или с хора, които не са ми толкова любими, колкото човека. Ако той умре ще съм се лишила от незабравими моменти с него.

# 271
 • По света и у нас
 • Мнения: 367
така е

# 272
 • Мнения: 83
Не е казано, че драмите ще са невъзпитани, но ще го предизвикат да започне да се обяснява, да се мъчи и да си помисли каква е тази връзка. В момента ТЯ се мъчи - "само секс ли било или има и любов?". Никой не иска да е "само за секс", това те трови. Някои хора си падат по-мазохистични от други и могат да се чудят цял живот, аз харесвам малко да създам адреналин за да изкарам истината.
Не е казано, че не можеш да се върнеш обратно при него след 2-3 месеца.


Играно е това и от двете страни.И... ефекта и никакъв.Отново намира той или аз да се завърнем.Той ме търси с някой глупав въпрос служебен,на който знае естествено отговора,след което следва обяснение колко съм му липсвала,как ме е сънувал и как за малко да отиде всичко между нас по дяволите.Срокът е бил не по-дълъг от 2 седм.При мен е същото.Имахме и срок 3г,през които подържахме само приятелски взаимоотношения,периода,в който й даваше шанс.В интерес на истината,ние не сме се карали за нищо,не е имало защо.В работата ни най-ценното е да получиш информация от някого.Това си е голям плюс и рядко се намира от кого


Nevena Virolan, права си.Еднатата ми машина е поръчвана от чужбина и е с цената на една гарсониера в София .,чакана е 6м.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 07:55 от An70ly

# 273
 • Мнения: 10 585
Е, сигурно ще има материални щети при развода, просто защото ще поделите имуществото. Но пък където и да остане нещо - при теб или при него, все децата ще го наследят един ден.
Иначе във връзката с другия, там има толкова проблеми (криенето от половинките, невъзможността да прекарвате време заедно или да идете на почивка), че изкуствено създадени не са нужни.
А, още нещо - ако каже "Обичам те, искам да сме заедно, кажи какво искаш да направя?", ти какво ще му кажеш? Нямаш идея какво ще правите, ще си стоиш объркана.

# 274
 • Paris, France
 • Мнения: 8 838
Е, сигурно ще има материални щети при развода, просто защото ще поделите имуществото. Но пък където и да остане нещо - при теб или при него, все децата ще го наследят един ден.

За съжаление това в техния случай е толкова малко вероятно, че спокойно мога да го квалифициран като невъзможно.

Това не е развод на двама служители, при който единият си тръгва с колата и апартамента в центъра, а другият с по-малкия апартамент в краен квартал и вилата в Гърция, примерно.

Мъжът е импулсивен и не може да си сдържи агресията когато почувства удобството си заплашено. При новината за развод 100% ще се напие.

Доколкото разбирам, бизнесът на авторката е свързан с производство и пласиране на стока. Не зная производството напълно автоматизирано ли е, има ли служители на щат  колко са, роднини ли са и. При такова производство крайният продукт е често предварително поръчан от клиентите и да уговорени срокове за доставка и брой крайни продукти. Ако сроковете не бъдат спазени има жестоки неустойки, които могат да я фалират, че и зимното палто да не може да задържи.

Като счупи машина, без която продуктът не може да бъде финализиран в опаковката, в която клиентът го иска, тя 6 месеца не може да произвежда продукта поради липса на машина и това дори и да има пари да я купи веднага. С епидемията срокът може и да е станал двоен.

През тези 6 месеца тя трябва:

1. Да предупреди редовните клиенти, че има проблем в производството и че ще има забавяне.

2. Да намери конкурентни фирми, която да приемат да произвеждат продукта или поне да извършат това, което машината е вършела. Те трябва да имат същата машина или силно подобна, да имат наличен капацитет и да искат да се занимаят с тази дейност,оято няма да им донесе дивидент в дългосрочен план и нови клиенти. Ако аз искарвам достатъчно и си имам удобен живот, фабриката ми е семейна, няма да искам да се натоваря. И да искам, мъжът ми, баба ми, стринка ми и децата може и да не искат да работят извънредно нощем и през уикендите.  За 6 месеца няма да наема други хора на щат.

3. През това време ще си плаща като поп наеми на помещения, вода, ток, заплати с пари от....????????????? Два петстайни в Париж може да не и стигнат за тези разходи при липса на производство. И ето ти дългове, съд с работници и служители, с недоволни клиенти за неустойки.

Сега да си представим, че сме някой от клиентите и. Избрали сме нейната фирма, защото ни е близо (ниски транспортни разходи), предлага ниска цена на продуктите при приемлив за нас месечен брой. Има два варианта:

1. Поради епидемията продуктът не се търси особено и не ни бърка да ни доставя по-малък брой или да спре доставката за известно време. Супер, но ако и ние страдаме от липсата на купувачи, защо да не и спретнем едно дело за неустойки, защото в договорът са предвидени такива?

2. Продуктът се търси повече, отколкото преди епидемията, защото е свързан с нея - маски, медицински уреди и разтвори или е по-долен и евтин, който хората купуват вместо някой по-качествен като нямат пари. Хлябът е такъв продукт.  Конкурентите и нямат допълнителен капацитет, защото имат възможност да продадат веднага всичко, което са произвели и предпочитат да си пласират стоките сами. Това е доста лош вариант, защото не се очаква бумът на търсенето да продължи дълго. Тук вече ще трябва да намери пари за покриване на разходите в краткосрочен план.

В дългосрочен план:

1. Репутацията и пада. Защо да се занимавам с фирма, която ми се обажда нощем да ме заплашва, когато конкурентите и с радост ще ме обслужат?

2. Влиза в ужасни дългове, поне фирмата и, ако не тя като физическо лицеи може да се наложи да фалира.

Мъжът работи при нея и знае доста за някои, как да кажа, неизбежни във всеки бизнес дейности като корупция, нелоялна конкуренция, укриване на данъци, примерно. Не твърдя, че тя го практикува, но в много сфери е просто задължително за да се оцелее. Всъщност достатъчно е да има достъп до тефтера и с контакти и да ги продаде на конкурент, заедно с информация за цени, транспорт и друга логистика.

Тя е вложила много в професионален план, а законът, съдът, полицията как точно ще я защитят в подобен случай? Те вече веднъж са я изоставили на произвола на пияндето?

В нейния случай насилникът печели с насилието и затова ще продължи в същия дух. Той няма кой знае какво да загуби. В най-лошия случай някой психиатър  ще се произнесе, че с болестите си не може да остане в затвора и ще иде в медикализирано, затворническо отделение, което е като балнеосанаториум или Спа, както е модерно да се нарича сега.

А за това, дето децата ще наследят - пияндуррите могат да продадат и ризата на гърба си без да им мигне окото. Без нея бизнесът фалира.

Иска ми се съдбата да е благосклонна към нея и да се случи някакво чудо, но не зная какво.

# 275
 • Мнения: 2 766
Припадам.
Дайте ми номера на дядото, ше го помоля да каже заветното "Обичъм тъ" и да се свърши това умствено напрежение. То краткосрочни бизнес планове, то дългосрочни, пък клиентите, пък пандемията 🤤🤤🤤

# 276
 • София
 • Мнения: 17 817
Неве, как имаш ищях за подобни постове за безсмислени казуси...

# 277
 • Paris, France
 • Мнения: 8 838
Неве, как имаш ищях за подобни постове за безсмислени казуси...

За безсмислени казуси нямам време. Този казус е смислен и най-важното, надежда има 🤩. Жалко, че в България няма реална помощ за алкохолици и семействата им.

# 278
 • София
 • Мнения: 17 817
Има, платената версия е много добра.

# 279
 • Paris, France
 • Мнения: 8 838
Има, платената версия е много добра.

Прекрасно, ама като другите постове, абстрактно. Можеш ли да дадеш информация къде се предлага, колко струва, какво представлява, с какво помага и каква е успеваемостта? И координатите за връзка, разбира се. Благодаря.

# 280
 • here and now
 • Мнения: 2 424
Невена, странно е, че не авторката а ти се интересуваш от това.

# 281
 • София
 • Мнения: 17 817
Авторката, ако искаше, щях да откликна.
Ма, тя иска да чува сладки приказки, не да помага на пиянката вкъщи.

# 282
 • Мнения: 56
Според мен той и връща това което е получил.. И с право! Аз не бих чакала половин година камо ли 3... Тя се е гаврила с него и чувствата му сега той го прави и може би не смята че си заслужава да бъде с нея след като е видял не сериозността ѝ към него и връзката им! А може и да се чувства по добре в съвременния живот с другата жена а с нея просто да му е хубаво в леглото! Не винаги човек изневерява когато не обича половинката си🙂 Имам познати които си кръшкат постоянно или имат по още една връзка от години  за която съответно истинската половинка не знае но казват че никога не биха зарязали мъжа/жена си заради другата страна🙂
Не мисля че е с нея от съжаление също така не мисля че този човек те обича (но го е правил докато обаче не си е отворил очите) това че просто си свикнал с един човек или начин на живот нито е любов нито нищо 🙂 Авторке оправданията ти са просто безумни какво очакваш от този мъж освен секс и не смятам че би продължило дълго?! Аз на твое място не бих очаквала нищо най вече след това което ти е казал "седни си на г×за не искам мъжа ти еди си какво еди си що" когато един мъж обича дори малко не би казал подобно нещо каквото и да му коства! А ако ти неможеш да се справиш с един алкохилик с който си живяла с години и познаваш тогава и Бог не би могъл да ти помогне! Аз сама бих си отговорила на твоите въпроси бих си извадила и изводи от ситуациите без да пускам тема🙂 вероятно си искала да прочетеш нещи по различно от това което всъщност си мислиш но няма как невъзможно е 🙂 Пожелавам ти успех за напред и дано и ти си отвориш очите и се оправиш доколкото разбрах съм към 45-50-те горе долу така че време ти е да се осъзнаеш да стъпиш здраво на земята и да действаш наслади се на живота докато още можеш а не след 10-15 години да се самосъжалявам и да си казваш защо не го направих еди си кое когато можех а сеха седя и се чудя сама на себе си....

Общи условия

Активация на акаунт