Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 824
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
И аз не горя от желание да ги гледам. Владо Карамазов ми харесва като актьор и външност, но ролята му не ми хареса как се разви. Да ме прощават феновете на Христо, ама ще се изкефя, ако се е върнал, защото се е разделил с Цвети и гледа отчаяно как Кая си е продължила щастливо живота с Владко.

# 481
Постът на Kарамазов е доста неразбираем. Mоже да се приеме, че цялостното му участие в сериала е малко, има-няма два сезона - ходи си, връща се, пак си ходи.  Kакво точно ще запомни от партньорството си с Пепе - сцената, която предполагате, че е заснел или изобщо участието си в сериала? Защото снимката е стара, той и друг път е разказвал за "онази" вечер. Cпоред мен отразява финалът на ОЖ, но това не значи, че е снимал повече.

# 482
И аз като Злати не го разбирам конкретно за последния епизод ли говори, или за цялото си участие в ОЖ. И по двата начина може да се тълкува.

# 483
Eдна хубава снимка на Диана с Юруков и Велислав Павлов.

# 484
Аз разбирам написаното от Владо под "малко" да има предвид цялостното си участие в сериала, а не специално за финалът.

Дамапика, въпросната снимка е стара.

И една нова снимка на Зорница са пуснали:

# 485
  • София
Ох, защо започва по-рано... Какво стана Пенев ли го блъсна? Нарочно ли беше?

# 486
Тия сценаристите не са добре! Как можаха да го измислят Пенев да блъсне с колата Врабчев?

# 487
  • София
Ама верно Пенев си го е блъснал, ама не ни го дадоха. Аз си викам, представя си как най-добрия му приятел се гърчи на земята и ще превключар и ще видим, че всичко това е само в главата му и че си го представя, а то...?! :О
Нямам думи.
Слаб 2 за сценаистите този сезон. Най-смешния и нелеп сезон се очертава да е точно последния. Добре, че наистина приключват мъките, жалкото е, че ще се осерат тотално точно накрая.

# 488
Тотално исе оляха.  Каква вина има Врабчев в цялата ситуация, като е еднакво потърпевш?! Все едно Врабчев да тръгне да го гази, че Пенев му е гледал детето цял живот. Наистина не са в час.

# 489
  • Sofia
Ееее, ма много плоско!
И аз до последно мислех, че си представя.
Ще скапят сезона, че и цялото впечатление, да му се не види!

# 490
Хубава сцена между Мазов и Марио, много човешки разговор и доцентът чу какво му каза Ковачев, а не го отряза.

Приемам героите да си причиняват всякакви сърдечни и работни гадорийки, ама се прекрачва границата, когато някой герой се опита да убие друг. Как изобщо им хрумна подобна глупост да напишат за някой от протагонистите?

# 491
Идвам да питам Врабчев каза ли на Пената,че Ради е негово дете? Уж следя,но това съм го пропуснала. Логично е да му е казал,за да го блъсне,но за всеки случай да питам и вас. 😁

# 492
Каза му малко преди това.

# 493
Да, каза му.

# 494
Каза му и както обикновено не разговарят, не се изслушват и Пенев си мисли, че Врабчев е знаел за Ради през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт