Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 832
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви. Така гледам и аз,че.. 😂
Пената явно ще изнесе финалния сезон. Аз го харесвах по едно време,но като цяло не съм му фенка.
Радвам се,че Марио и Зорница се завърнаха. 🥰

# 496
  • Mediterraneo
С Лора още пресолиха манджата, вече накъртва. Казах ви аз, че ще е най-добре да ги изтрепят всички и да се свършат мъките. Ама нещо мащабно, бомба в болницата или земетресение, всички накуп, та да не мъчат и зрителите!

# 497
Аз пък не мога чак така да го възприема драматично, сигурно защото съм изгледала всички сезони на Грей,където мрат като мухи Joy

Сцената между Мазов и Марио беше много хубава Heart

# 498
  • Mediterraneo
Никак драматично не го приемам, то е смешно направо. Анатомията е друга класа и си личи, въпреки че мрат като мухи там.

# 499
Оххх, амнезия ще има Врабчев Rolling Eyes

Аз нямам проблем да трепят героите, по-скоро има проблем кой ги трепе и как Grinning

# 500
  • София
Айде сега Кайчето върви по стъпките на Зорница от ерата Банков.
Сега остава и аборт да направи.
Добре, не им ли писна да се повтарят??? То бива, бива безпомощност, но чак пък толкова не бива.
Патица. Тръгва да му казва нещо и не се доизказва. Не разбрахте ли, че ние мъжете сме тъпи парчета и не разбираме от намеци и полуистини. Аман вече. Това последното метафорично го казвам, но донякъде си е така. А за сценария пък е абсурдно вече.

# 501
Владо не реагира добре на Кайчето. Дано не се стигне до раздяла...

# 502
  • София
Кая от кой ли ще е бременна?

# 503
Че от Владо, ама ще вкарат пак Алекс да има чуденка и драми. Аман. Rolling Eyes

# 504
Хаджито май е с раздвоение на личността. 🙄😆 Един път е страхотен,после-задник. Не им схващам логиката при неговия образ. Ма то не само при него де,май изобщо логика йок! 😁
Йоско и той къде се забърка. Това старче ли ще го натупа?! 😆
Забавно е!

# 505
Владо просто не е готов за дете. Иска да изживее младостта си с Кая, но не иска дете. Но едва ли ще разиграят някой панаир, че да се стигне до аборт. Първо ще се държи като леке, после ще се осъзнае, ще се сдобрят и ще се зарадва на новината като я преосмисли. Вече съм го разгадала Хаджито.

# 506
Е, да отначало ще каже, че не е готов, че не му е времето ама така може да откаже и нея, и тя се чуди какво става. И после няма да е същото и ще дойде края.

# 507
Поредните дето не знаят как да се пазят Joy 
Интересна концепция имат сценаристите, когато се иска бебе - не се получава, ама когато не - от раз бременност Grinning Важното е конфликт да има Grinning

Гринч не се и съмнявам, че няма да реагира добре, та те са от 3 месеца някъде заедно, а Кая сега бременна. Прекалено рано е за връзката им.

# 508
Едно и също нещо гледаме за Н-ти път, само героите различни.

# 509
Едно и също нещо гледаме за Н-ти път, само героите различни.
Тъкмо се чудех дали Хаджито ще бие Банков по кофти реакция на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт