Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 828
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Росита, гледах видео от тоя момент. Ако знаеш колко зян-зибил бяха, простено им е😁

# 556
Абе Кирилива и Наков да не вземат да се вземат Grinning

# 557
  • София
Поли нали е със Захариев? Кога пък си падна по Врабчо.

# 558
Добре де какъв беше зора на Поли има някъде 2 или 3 сезона се бори с Галя за Петър и оп като за последно сега с Врабчев ще ги правят двойка. Не че нямаше да са ми интересни Врабчев и Поли, но да беше по от рано. Сега тя май ще се "лута между" Петър и Мартин.

# 559
  • София
Тази серия ми хареса каго цяло. Мисля, че бе най-добрия епизод от началото на слабия до тук сезон.
Мъжкото приятелство е по-силно от всичко изглежда.

Дано не махнат бебето, Кая и Гринч. Някои хора планини ще преместят за да имат дете, докато други с такава лекота ги махат, не мога да го разбера това... Но всеки си има лично право и глава на раменете.

# 560
Ейй Васил най-сетне е изял боя, от кога го чакам този момент 😆😁

# 561
И аз пристигам да кажа каква хубава двойка са Кирилова и Наков😁 Но това е, защото Свежен си ходи с всеки 😍
Иначе няма как да ги съберат, и двамата герои са твърдо на левия бряг. 😝 А и сюжетно ще бъде тъпа идея.

# 562
Оууу, усещам, че г-жа Ковачева ще брани своето Joy

Леле, ама Димова имам чувството, че е расла в саксия досега. Да докосваш колегата си така по крака или ръката си е интимен жест и не е особено ясно дали тя го осъзнава.

Наков е душевно кошче, де що проблеми имат му се жалват и му плачат на рамото Grinning

Не я съдя Кая за решението й.

# 563
  • София
Ок, избира професията, кариерата, но защо трябваше да забременне и да маха бебе в прайм тайма, само да разберем, че иска доктор да става? А всъщност ние много отдавна знаем, че мечтата и е да стане лекар. Но защо точно бебето да се явява някакъв катарзис.
Отново пресолена манджа, отново главната сценаристка си мисли, че е оригинална или със силно послание, но на мен ми увисва и не стои добре, просто не стои добре.

# 564
Марио закачаше Зорница като нежен мечок - пак ли храна ще просиш Joy  и : донесъл съм ти мусака Joy
Поли ми беше много сладка като се фръцкаше и стоеше ухилена като ученичка пред стаята на Пиленцето /той  май и напомни за някаква целувка , която аз не съм гледала/ .

Няма да имаме нужда от "клюкарка" , Зорница сама ще се наостри срещу  дебелашките закачки на  "татовото момиче" - доста фамилиарно и тъпо  пусна ръка върху крака на Марио .
Кая май ще  размисли . Двамата с  Гринчът са сами и няма кой да им помага , така че ще трябва да жертват нещо .

# 565
На мен ми харесва, защото все още в обществото  ни е прието,че не е редно да мислиш за себе си, че ако го направиш си долен егоист, че не може да кажеш аз избирам себе си, еле пък за сметка на дете. Идеята,че можеш да имаш вътрешната сила да направиш нещо подобно и да не се срамуваш от избора си ми харесва.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 21:47 от Mosquita

# 566
  • София
Ами доктори са, тогава да внимават като правят секс.
Явно комбинацията от доктор + предпазни средстава = бебе.
закон.

# 567
  • София
Мисля, че все пак Кая няма да махне бебето. ХХ ме изненада, определено очаквах друга реакция. Поредната метаморфоза - постъпи много зряло.
Изключително съм доволна, че не заложиха на сеира в историята с Врабчев и Пенев. Хареса ми как затвориха историята между двамата.
Историята с Фотев, Васко и компания ми е безкрайно досадна и едва я издържам.
Марио и Зорница 🥰, дояде ми се крем карамел. Червена точка за Огнянова, добре че не започна за пореден път да обяснява как и тя е правила аборт и след това се е обвинявала

# 568
На Димова са й доста селски обноските. Има излъчване на продавачка в хоремаг. Селчее ми, и това е. 🥴

# 569
На Димова са й доста селски обноските. Има излъчване на продавачка в хоремаг. Селчее ми, и това е. 🥴

Точно ! Има нещо много елементарно в цялото и излъчване , да не казвам ,че на  А.С. май и е наследствено ....

Общи условия

Активация на акаунт