Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 34 831
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Какво ще кажете за Методиев? Аз си мислех, че използва Романова за бизнеса им с Фотев, а то...🤔

# 631
  • Варна
Разбира се, че Димова не знае коя е Огнянова...
Аз не чух какво казва Методиев... 🙄

# 632
Аз си мисля че Методиев си използва Романова именно с бизнеса си с Фотев , не ми е искрен с чувствата си към нея.

# 633
Сцената на Романова с Методиев ми беше смешна. Сякаш тя се съвземаше от горещите вълни на менопаузата.
Селин, Нора научи от Ненева за записа на Тасев и Фотев и веднага поиска да го качи в мрежата, въпреки че знаеше че Борис е против. В крайна сметка не го направи, ама дори и не отиде да говори с него, пак на импулса се подаде. Но впечатленията ми за нея са цялостни. Още предния сезон ми падна много в очите с аферата с Фотев.
Ох, Вяра и Банков. Joy Още по-смешното беше, че и Борис се беше вързал за малко. Но още по-нелепа беше случката с момичето с астмата(дъщерята на Вергов), когато Борис реши, че тя си пада по него и Вяра го ревнува. Joy

# 634
Хора, Поли да не е наритала Петре, или Петре ги е видял с Врабо да се натискат като ученици🥴😁

# 635
Няма да се учудя че може да ги хване, но някак си "много бързо си омръзнаха". Много е странно там положението, но знам ли ги какви ги вършат сценаристите. Grinning Пешо ще бъде ефектиран определено , но не ми се мисли че Поли ще бъде с Мартин, просто не ми се връзват нещата може моментно да е. Петър и е на сърце все пак с "зъби и нокти" се бори за него с Галя толкова време. Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 23:16 от Hristina M. Koleva

# 636
Димова май тръгва да споделя със Зорница  без да подозира ,че Огнянова е Ковачева .
Това с Магда ще ми е много /ама много/ досадно , но явно и тя ще си има епизод .
На мен също гаджето на Романова ми е  доста съмнително . Няма да ми е приятно ако само я използват , въпреки че тя няма акции .

# 637
  • София
Врабчо да внимава, да не пострада пак. 🤣

# 638
Врабчо да внимава, да не пострада пак. 🤣
Ааа, ми, Захаринчо е със заешко сърце, няма страшно Joy

# 639
  • София
Майче, според мен Жекова ще прехвърли акциите си на Фотев. В промото дават Магда и Фотев на маса и пред него има папка за документи.

# 640
Да не би Наков да светне Петре за влюбените гълъби, щото това е неговият офис. 😁

Скрит текст:
Не смея и да си мечтая как ще го утешава.😁

# 641
  • София
Наков - душеприказчик, кошче за душевни отпадъци 😜 Остава и Кая да дойде и да му се изповяда 😂
Или да сдобрява Ковачеви 😂

А Гринчи купува дамски превръзки 😂😂😉

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 23:59 от almadji

# 642
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ха, а как помните младата Кръстева, но не и младия баща на Алекс Wink
Младият Генадиев беше Дарин Ангелов...Дано не го вкарат и него...😉

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 00:10 от susy

# 643
  • Велико Търново
Дама Пика, за мен беща е не този, който е осеменил яйцеклетката, а този който е отгледал Алекс
Така е, да.
Но в случая оттам - от размяната, тръгна сюжетната линия, затова го отбелязах.

susy, за Дарин няма време вече. А и той достатъчно се "вихри" при Гала Grinning

А всъщност какво стана с Янко? Нещо ми се губи там имаше ли развръзка, нямаше ли.

# 644
  • Край ''синьосиньото синьо море''
DamаPika, точно! Гала няма да го пусне😁 Кой ще се кълчи и лигави сутрин рано. Съжалявам за Дарин..Харесвах го в Наследниците
😕

Общи условия

Активация на акаунт