Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 418
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 165
Тогава, ядене в Париж (от темата за красотите Heart Eyes):

# 166
М не...ако беше гръцка щеше да е в синьо Wink
Туй работен вариант,колко му е да я мацне в синьо.
Нашенска трябва да я рисува с бъклица и забрадка,тц.

# 167
И аз в първия момент като видях картината я свързах с Гърция,  може би заради цветята.
13, браво, радвай ни и с други твой произведения, много ми харесват на мен.

Ени, за първи работен ден- чудесно е минало значи. Ако всеки ден я карате на баница и вино скоро може да станеш работохоличка и да не ти се тръгва от работа.

Лорелада, снимките, които качваш на Париж са страхотни.

1-ви ден от режима- успешен. Днес шоколад не ми се е дояждало, но така ми се ядяха кремвирши/много обичам/, но им устоях.

# 168
Какъв е режимът, Съни?

# 169
Всъщност...и аз завиждам за бебоците Innocent
А така! Не ти ли се спи бре, моме? 😃
Лориии Hug
Ени, добре започва новата работа и като казах работа се сетих за Мид. Нейната нещо й беше крива.Дано да е временно.
Съни, браво!

# 170
Реших все пак да пробвам този житния режим, но ако не се почувствам добре здравословно веднага ще го прекратя. Нарушавам го единствено със сутрешно кафе, защото без кафе аз не мога. Но е отвратително на вкус това жито. Ако се чувствам добре, 10 дни нищо не са да ги издържа.

# 171
Елиф, нищо не съм вдигнала. Угодих на детето. Иска вода и пояс.  Толкоз. Дано не ми излезе през носа.

# 172
Ааа вино не съм пила. С кола съм се пак. 😁 Остана за след 17,но аз изскубах с 300. В ДГ беше останала само Синеочка и още едно дете,в 17:06. 🙄
Полегваме.
Лекинка и ще мина пак като имам време.

# 173
  • France
Не съм ви разказвала. В тези 4 часа сън сънувах, че сме млади тийнове с ММ, някъде на черноморието, вечерно време на бар на плажа. Звучи комбайнеро-интелигентска (що пък точно тя?) и аз танцувам съблазнително около него. За да успокоя Беб от коликите съм го бухнала в раничката и правя тегели по оста кухня-антре. Пуснах си първо комбайнеро-интелигентската и после "френската гимназия" и просто се видях на тази възраст, първите купони, карелията слим... имах такъв оптимизъм и такава вяра за бъдещето... а сега... Боже, остарях...

# 174
И така..баща ми се върна от странство. Не бил за тия лекари. Според тях, проблема не в в костния мозък,а е от компетенцията на невролог. Продължава да търси причина за състоянието си. Това е на две- на три, което ми писа майка ми.
Благодаря за подкрепата ви !
Бебоците са сладко нещо, стига да спят и да не плачат Wink и знам, че ще мине ама сега тоя рев... То аз рева сега от един зъб, че миш ли няма да реве ?
Лека ви!

# 175
Елиф, нищо не съм вдигнала. Угодих на детето. Иска вода и пояс.  Толкоз. Дано не ми излезе през носа.
Сиросче, не каза ли наздраве от ресторант? 🙄 Днес не ми е ден, ако съм те засегнала, ще ме извиниш.
Фил, с тия спомени къде ме върна ... всъщност аз не обичам да гледам назад, натъжавам се. Може би и затова имам къса памет, вид защитна реакция.

# 176
Пийк, обнадеждаващи новини. Ако трябва търсете невролог в София, въпреки, че сте в другия край на България.

Как можахте. 150 поста за един ден. Имам усещането, че "другата тема" замира. Та там за седмица се изписва по-малко от колкото тук, за ден. Бъдете здрави, аз удрям кепенците за днес, стигнах до пета страница и се отказах да ви гоня.

Лошо ми тръгна февруари, дано нещо се обърне и от утре влязат в ритъм нещата.
Лека от мен!

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 23:23 от Camille Clo ♥

# 177
Пийк, ако ти трябват препоръки за невролог, в София специално, пиши. Стискам палци Hug
Мистик, пращам ти дзверо веднага Joy Зъби и газове, реве докато пръцка и се опитва да изяде света Joy
Наздраве 🍷 ако съм пропуснала нещо ще чета после пак.

# 178
  • France
Щото тук го даваме на лаф и моабет, за туй Stuck Out Tongue Winking Eye
Да не ви разочаровам, но в момента в Париж е такава синистроза, нищо общо няма.
Искам да наням Cry

# 179
Ми хайде, време си е вече.

Общи условия

Активация на акаунт