Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 468
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 640
  • France
Честно казано, след това което преживях в последния триместър на бременността ми, няма на никого да хвърлям камък. Беше ужасно. И дълго ще ме преследва психически и физически....
Приспах и последния мъж вкъщи и ми е толкова тъжно и самотно. ММ има много работа, малко развитие и май никакви лаври. Не искам да го тормозя и товаря и с моите душевни състояния. Но ми опустява душата, когато той си легне и остана сама... Cry

# 2 641
Балонита,прати го на мен ваучера.Много ще му се зарадвам.Абе и да не е ваучер,земи Рена и елате,имам и едни шкафове за чистене.Smile Честно казано,аз не бих си вряла гагата там.Като оставим настрана това с непоисканото добро,работата ще стане като в онази тема,аз съм дебела,те ми подариха кантар.По скоро трябва да я съживиш по някакъв начин.
Личи ми,че съм легнала по рано,цели три изречения.Smile
Добро утро!

Фил,много е тегав този период,ще мине дърпай за косата.Прегръдка!

Тринки,я обърни тая картина отзад,да видя аз къде си нарисувала шишето с водката.Как така само сок,как? Satisfied

Хубав ден!
Веселинкова да ми се яви за сутрешна проверка,нещо много се изхайлази!

# 2 642
  • София
Кротич, и аз съм будна, ама пия кафе в леглото.
Ти за чистене ли ме впрягаш 🤣🤣🤣. Много съм зле там. Иначе за ядене и пиене съм готова.

# 2 643
То аз щото само ям и пия,за туй сичкото на вили и мотовили у дома.
Малии,трябва да потеглям.А то пак стана,ставам рано,за да имам повече време да се мотая.

# 2 644
  • София
То аз щото само ям и пия,за туй сичкото на вили и мотовили у дома.
Малии,трябва да потеглям.А то пак стана,ставам рано,за да имам повече време да се мотая.
Лек ден.

# 2 645
Добро утро!

# 2 646
Морнинг!
Петъкът дойде Simple Smile

# 2 647
Ах, Лори, ухае на кроасани,знам даже от къде да си купя такъв мармалад!
Фил,дръж се 🤗
Имаше един тегав период с бебето, когато не знаех как ще изкарам нощта! Станеше ли вечер и ме обземаше паника! Мина и замина! Само кърменето не ми липсва изобщо,преоткрих себе си в деня, които реших да спра!

# 2 648
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не моА ви трая!
стискам се аз да не закусвам тая сутрун, а вие! кроасани, маслена бисквитка с шоколадови капки...
и всичко сте нагризали, точно като бай Ганьо от вица с шоколадената фабрика.
а честит петък.

# 2 649
  • Пловдив
Аууу, добрутро! Simple Smile
Пия кафе...днес сме офф. Няма такъв кеф. ММ отиде да си пусне изследвания, и го подковах да измия каляската, че не мога да се возя аз така Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще пътуваме после и съм замислила съчетание на "по работа" с "приятен дълъг уикенд"...да видим.

# 2 650
Добро утро.
Чудни кафета и закуски! 😍
Балонче,припомни ми как като родих и дойде свеки се намъкна да мие банята,че била мръсна. Ми аз последния месец беше ЪПсурТ да се навра зад тоалетната чиния да мия. После пък след секцио съвсем. Та много тъпо ми стана тогава. Честно казано и аз не съм от онези,дет цял ден ще тичат с парцала и мопа,но не живея и в кочина де. Общо взето не знам какво да те посъветвам. Ако сте си по-близки и я познаваш,намери тактичен начин да й предложиш помощ.
13,чудесна картинка! 🥰
Мистик,приятно пътуване и хубав уикенд,добре си го замислила. 😁
Аз нямам планове за днес,но ще си измисля някакво занимание. 😆

# 2 651
‘тро!
Две не виждам..
Досега будих вечно несъбудения.. А мен кой ще събуди.. Тръгва алармата, звъня.. чакам порядъчно. Отсреща като ми измучи наследника, фърлям телефона и си казвам ей ся пак ще го проверя. Ее ся става половин час Mask пак звъня, пак докато той вдигне, аз заспивам.. Ооф, не, следващото..
Фил, дотежа ми за теб. Много е труден този период.
Лори, как можа такава софра? Как се тръгва на работа така? Разваляш ми дисциплината.
Крот, ма кЪ да няя водка. У лево след тапата Kissing Heart Не ми стигна обФата...Хубу, че сте хора на изкуството и мога разчитам на ващо въображение.
Мисте, а таккка, хубавичко да се напочивате!
Звъня последно, викайки- ставай- и ще се замъквам на полето.
Петък ми е сряда.
На вас хубав петък!

# 2 652
Петъъъък! Харесвам на Добри отбелязването му Grinning Успах се леко, но не фатално.

Балонче,
Скрит текст:
аз бих се опитала по деликатен начин да намекна за помощ. Децата ми са с година разлика и бременности, раждания и бебешки период изкарах сама с депресия. Бившия се беше прибрал случайно за 6 дена за второто раждане и пак замина. В чужда държава без познати и помощ не искам дори да си спомням. Де да имаше някой тогава не да помага, но просто да покаже съчувствие и подкрепа, щеше да е много по-различно.

Стягам багаж за уикенда, също трябва да измия каляската, но то така бурно духа навън, че май ще си я карам както си е кочинка.

Фил, гуш, дано да е временно!

# 2 653
Добро петъчно утро! Нашта каляска я измихме вчера, но още не сме решили на къде да хващаме. Днес трябва да свърша и вчерашната работа, но не ми пука, нещо ми е весело и радостно, абе едно пролетно, нищо че другата седмица дават пак застудяване.

# 2 654
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък ще си имам куч на гости.

пак ще гледам как питбулката гледа с омерзение купата с варен ориз...

Общи условия

Активация на акаунт