Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 469
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Пловдив
Ееее, Ени, кви са тия приказки? Нещо моментно е, лапни едно Валидолче, валериан...и се успокой.

# 2 746
Ени ти да не прескочи яденето и пиенето и да мина направо на третото нещо?

Мистик голям мастър шеф си била, страхотно изглежда.

# 2 747
  • Пловдив
Ааа...ни съм аз Съни Simple Smile майсторите в ресторанта са.

# 2 748
Ении, как си сега? Поразмина ли ти?

Честита рожденичка, Деми!

Много обичам да чистя и подреждам в чужда къща - отида при мама и подхващам чистене с реорганизация; отида при дъщерята - същата работа. Прибера се вкъщи и оооо, първо малко ще си почина, после малко (уж) да похапна...
Едни и същи неща у дома мога да отложа, а у тях съм като навита пружинка. И ми е приятно, леко ми върви. Само чакам да ме похвалят Simple Smile Защо вкъщи не се самопотупвам по-често по рамото - не знам. Знам, че и тиквените медали свършиха. Единствено не търпя никакво отлагане зареждането на пералнята и миялната. Звука и на двете машинки ми действа релаксиращо.
     Балонче, стана ми много мъчно за твоята приятелка. Изведи я някъде на разходка, поговорете първо...

# 2 749
  • София
Ени, как си? Аз поспах на диванЯ и се събудих, ама след малко ще полегна пак.

# 2 750
Честита рожденичката Деми, да ти е здрав и щастлива!
Детето спи, кучето на съседите и то спи, пита се в задача аз що не спя. Пак ще съм като пребита утре, аман.

# 2 751
Гутен ви сабахлен, другарки!
Минавам само да честитя рд на малкото Деми, да е живо и здраво! ❤️❤️❤️
Кротева, тук съм, ве, ма мЪ мързи да кълва от телефонЯ, само лайквам да знайте, че съм тук и ви чета!
Ако имате нужда да се апне и пийне, може да мЪ поканите... ол инклузива не ми е силната черта😀😀😀
Лека ви събота, девойки, моя милост ша съ стяга за тръстиката.... Кротева, айдеее!!!

# 2 752
Добро утро!
ММ се събуди и хукна на работа, малкото Сиси и то се събуди и хукна след баща си,то ясно стана,че и аз трябва да ставам ооохххх!
Сервирам кафето и тичам да подредя къщата,че е срамота от жената, която идва да гледа детето 🤦

# 2 753
Ей ме,нося кафе.

Ено,устикса ли? Паник атака ли направи?

Добро утро! Хубав ден!
Бързо да минава на сестрите по съдба!
Мамче,радвам се да те видя!

# 2 754
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Ще ходя в лаборатория, да пусна кръвни изследвания. Свило ми се е сърцето колко ли ще са зле нещата...
 Бъдете здрави всички!

# 2 755
Споко, Лоли, няма да са чак толкова зле, колкото си ги представяш нещата. Имаш 4 стиснати палеца от мен.
Кротева, Ного си Убава тази сутрин, бе!
Добро ви утро!

# 2 756
Добро утро, момичета!
Ени, как си, добре ли си?
Отивам за кафе, спокойна събота на всички!

# 2 757
Кроте,точно така си те представях рано сутрин 😁
Сън, всичко ще е наред,ще видиш! Дори и да има отклонения всичко е поправимо 🤗
Дано Ени е добре!

# 2 758
Добро утро! Кроте, а баш, убавица си ни ти!

Съни, стиснати палчета страховете ти да са силно преувеличени!
Ени, какво стана, как си?

# 2 759
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кроти ми е откраднала прическата.
и да кажа, ако не знаете, куче не е внуче.
ако беше внуче - да го гушнеш да му помрънкаш и да поспите още малко, а то...
питбулята се разлаяла от ранни зори - всички комшии изкарали кучетата на разходка, само тя седи ди вратата и се оплаква.
изкарах я. навъртяхме километраж, видях, че се страхува от големите кучета, от малките кучета, от следата, дето са я оставили други кучета, но накрая като побегна от едно коте се предадох и я върнах да си седи вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт