Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 420
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 760
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вече съм на опашката пред лабораторията. 5 градуса, ясно, птички пеят, отидох 20 минути преди да отвори, и имаше двама човека орди мен 😁
Обмислях палатков лагер пред сградата, но пък все още  е доста хладно навън.

# 2 761
Добро утро!
Сиси, идеално кафе! Nature Sun With Face
Лоли, миналата събота чаках пред лаборатория към 50 мин. Ти навреме си отишла, по-малко ще е... Палци стискам.
Ени, нещо изтървах... ти какво? И на теб стискам.
Хубав ден на всички!

# 2 762
Добро утро!
Ени, разпиши се, че те мислим.
Съншайн, дано тревогите ти са неоснователни и всичко да е наред!
Мислех да се потъркалям в леглото, хлапето се надигна в 6 обаче. Не би. Врътнах един кекс, да не скучя.

# 2 763
Чироз,снощи кат се кефеше,рано легнал,а... Бъркай яйца сега.🤣
Майтап няма,ама имам снимка с такъв цвят коса.🤣
Съншайн,успех.Да минава!
Как се самопрецаках с тоя Лидъл,от рано 😒

# 2 764
  • Пловдив
Добрутро!
Ще пия и аз кафе...мерси! Simple Smile
Закуска и потегляме ктм мама да ми се накара Joy
Тук е мнооого тихо и спокойно...за лятото ще е супер. Има огромна тераса. Ей такваз искам аз. И гости имаме Wink

# 2 765
Жива съм! 🤗🤗🤗❤🥰
Не знам ко беше. И друг път ми се случва да ме стяга така,ама снощи бе по-сериозно. Лежах,дишах и гледах новия филм,от нищото ме стегна,така и мина. Извинете,че не писах,ама го ръгнах тел на зарядното и релаксирах.
Мистик,😍 много е хубаво!
Кроте,много яка снимка днеска! 😂 Все едно теб гледам. 🥰😁
Съншайн,стискам палци всичко да е ок.
Отатък има концерт. 😁 ММ е пуснал на дребната песнички и тя пее ли пее. 😆😆 Ставам да ги видя.
Хубава събота! 🥰🤗🌺

# 2 766
СабаХлян!

Кво стана с резултатите от лабораторията? Стискам палеца, на страха очите да са големи само.

Енито и то мърда- супер!
Крот, конкуренция имам в сутрешния взглЯд.. Stuck Out Tongue Winking Eye И кво ти направи тоз Лидл?Лош.

Какъв кекс рано, бре? УтрепаФти ма- признах ва!

Днес не го играя аларма. Ама съм на тръстиката, все тая Head Band
Миуту снощи мий запушил колицата.. И ся взимам неговите ключОве и потеглям.. да не е паркирал баш пред мен.. Че неговата един дълъг платноход Head Band.. Карала съм я, ама ней мойта.
Хубава ви събота!
На колежките по тръстикова съдба- лУека!

# 2 767
Мисте, чудно местенце!
Ени, радвам се, че си добре!
А в събота сутрин, някои са много уморени
Скрит текст:

# 2 768
Добро утро!
В другия живот си заплювам да съм Сиросния котак. На убост го докарвам Simple Smile))
Съншайн, палчета и от мен. Ени, хубаво, че се е разминало.
Лека на тръстиковите булки! Аз ще съм хоум тръстика и докъдето я докарам.
Мистик, завидях ти за красотата. Приятно пътуване и гостуване и от едното ухо през другото.

# 2 769
  • Somewhere in the World
Добро утро, общество!
Пия кафе и ви чета, че много съм ви изпуснала.
Демии, честита да е рожденничката, здрава, палава и щастлива🍀🎉🎂
Ении, няма се даваш - кви сърдечни атаки кви щуротии! Чакат те толкоз хубави неща- ще дишаш дълбоко!🤗
Мистиик, вълшебно изглежда мястото, браво, ти заслужаваш!
Лоли, стискам палци и чакаме добри резултати🍀
Спах на присекулки и сега съм като черен облак. Нищо не ми се прави, и съм като дзвера на Сиросчето.
Айде хубав ви ден и да не праите пакости, ей ...

# 2 770
Добро утро!
Ени, радвам се, че всичко е преминало при теб.
Стискам палци на Лоли.
Бях забравила, че съм на фризьор, в просъница се сетих и скокнах. Кога ще чистя, готвя...внимание малко на детето да обърна.
Хубав уикенд от мен ви желая!

# 2 771
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вися като паяк в лабораторията, обременявам се с глюкоза, и ми вземат кръв. Не ми стана лошо като изпих глюкозата, лаборантите казаха, че било добре, че не ми прилошава.

# 2 772
  • Пловдив
Ей, Сиросче, тва твойто добичв си е жив чиляк шъ знайш Grinning  Живот си живей, начи...и аз му завидях кат Елифчето Wink

Елифче, да, и аз тъй смятам да я карам...през ушо Simple Smile то инак няма как.

Ени, отивай да припяваш Wink

Приятен уикенд!

# 2 773
Сутринта ме събудиха с работата, само не мога да разбера що Joy Подозирам, че някой баш шеф щот нищо друго не му е станало сутринта е решил да работи, ама без да разбира. Скапал е деня на поне пет човека дорде стигне до мене в 7 сутринта. Направих му кефа да види каквото иска, сега профилите са си негови и ся организираме среща за понеделник да видим какви са щетите.
Ени, радвам се че си добре, Съншайн успех с изследванията, Кроте, Търтийн, Веси и всички други ня тръстиката и аз съм с вас.

# 2 774
  • France
Уау, Мисте, страхотно място !!! Така ми се ходи на хижа на мен Cry
Демич, да ти е жива и здрава рожденичката. Да те слуша, да хубавее и умнее Flowers Hibiscus
Кроте, таз сутрин сме като сестри близначки. Само аз съм по-рошава Joy

Последните години времето лети, лети... имаме една снимка на Монстърчето, когато се нанасяхме в този апартамент - запартъче на година и половина, а сега на почти 4 години и половина момченце. И ние също сме се променили с баща му.

Общи условия

Активация на акаунт