Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 408
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 790
Елиф, аз съм ХО от миналата година, но поне имаше шефове в БГ. Сега няма, няма и БГ клиенти и ми е леко напрегнато. Ама ще се оправя.
Ре, това звучи като работа мечта 😄😜

# 2 791
  • София
Елиф, аз съм ХО от миналата година, но поне имаше шефове в БГ. Сега няма, няма и БГ клиенти и ми е леко напрегнато. Ама ще се оправя.
Ре, това звучи като работа мечта 😄😜
Знам, но само звучи. Натоварено ще е, а и аз съм екстроверт, искам да се срещам с хората 😀.  Ако видя, че не е моето, ще си седя в къщи.

# 2 792
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
уми, не съм медик, но съм чела, че повече от едно натоварване е излишен стрес за организма, без да дава нова информация.
а две-три за година даже не мога да си представя до какво могат да доведат.
не съм запозната със зоната, аз опитах НВ, не ми се получи, продължавам да търся. Sad

# 2 793
Мистик, искам и аз да съм на това страхотно местенце, на което си била.
Излизахме с Бебълс, пролет е направо. Гледам заведенията чистят, подготвят се за отварянето. Нямам търпение да седна на слънчице навън да пия едно фрапе, като преди.
Съншайн, аз като го правих преди няколко месеца това изследване и наистина ми прилоша, сякаш кръвното ми падна. Единствено се движих до една пейка до лабораторията, за да не стоя пред кабинета, където има и болни. Надявам се резултатите ти да са както трябва.

# 2 794
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не кръвното, а захарта. Wink но ефектът е почти същият.

# 2 795
Добрах се до една пейка в квартала и чакам дребното да се наспи.
Не ми е ден днес и това е.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 15:10 от Анонимен

# 2 796
  • Euskal Herria
От тази седмица тук почват да ваксинират възрастните от 90 и нагоре години. Миналата седмица бяха столетниците и нагоре.
Като четох групите за ваксинация...може след година някъде да дойде и моят ред. Simple Smile
Днес ни е ден за харчене и скитане, изпила съм си дневната доза кофеин и съм готова за обиколките.

# 2 797
Рен, отказа ли онова предложение?
ХО е чудесна опция, ако си в къща и няма дете за обгрижване, иначе си е жива мъка и работа нощем.
Днес изкарахме така Родопско безвремие. Тихо. Първото нещо, което ви се прииска е, да строша телефона в калдъръма. И ако не беше малкото мрънкало,  още да се разхождам по сокаците.

# 2 798
  • Пловдив
И ние на село по баирите и язовира Simple Smile

Тук е 19°...

# 2 799
Ще ме довършите с тия красоти!
Шегувам се Simple Smile Приятно скитосване, момичета!

# 2 800
  • France
Завид, завид. Аз пък не успявам да приспя Вируславчо, а така ми се спи...

# 2 801
Фил, съчувствам ти. Дзверо така се разпищя преди малко че набързо го прибрах, дано поне на време заспи довечера, имам нужда от почивка и аз.

# 2 802
  • sf
А ние бяхме на разходка из чукарите, страхотно време, после с Нейо дружно поспахме към 3 часа. След малко ще гледаме мач, после разпъваме масата и довечера ще дават любимата ми част от Карибски пирати. Тук като дойда и ме наляга невероятен мързел. 😁
Скрит текст:

# 2 803
Дунава... Smirk

# 2 804
Ей, посурках крак и всите спиртиски навън. Ан тей. Пускайте дето се шматкате, швъ следя изкъсо и ще приписвам Blush
Приятни ви расодки и почивки!

И аз се добрах до нас. Днес беше невероятна лудница от народ + подготвяне на акция + подготвяне на инвентаризация.

И съм тъй Misc Gun

Полягвам за отдих..
Че утре пак.

Общи условия

Активация на акаунт