Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 408
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 805
Чак сега сядам  и ще хапна нещо, че ми прималя.
Направих косата, за първи път в живота се боядисвам, все на кичури бях досега...
Та с прическа до ей сега готвих, чистих и изпрах света. И мен ме е яд, че не хванахме пътя на някъде, но беше нетърпимо у дома.

# 2 806
Аз не знам каква е файдата от затворените заведения,като в центъра на града нямаше къде да пуснеш игла! На всяка пейка имаше по 4-5 човека,майки с деца,баби,дядовци.. Мазало! Никой с маска и никаква дистанция. Та за мен това със заведенията не е голяма работа. Просто ще има работа и заплати за хората,щото другото така или иначе си е факт. Ма кой ли ме пита мен. 😁
Тъйй,да ви се похваля-насях малко домати и люти чушки. Скубах плевели до припадък. Ръцете и ноктите ми са на нищо,но пък ми беше много гот! Обаче много взе да духа тук и се прибрахме. Дано вече се затопля трайно,че вътре хич не ми се седи.

# 2 807
  • Пловдив
Момичета, нямаме в темата начална учителка, нали?

# 2 808
Ени, то и аз вече като теб мисля. Ако не са по пейкиите, са по къщите и по семейни/приятелски сбирки.
Я кажи, рано ли е за мушкато и сакъзи? За терасата питам.
Мисте, не знам аз.

# 2 809
Кам,ко каза,ко? 😂🤗 Разсмя ме. И в неделя да я пуснеш,няма ядове.
Дроб бях снощи, глупости съм писАла, ама вий сте душички, кой разбрал, кой не, толкова да ми беше кофти снощи, че ....

Днес проспах целия ден почти, сега ще хвърля нещо в тенджерата да къкри за вечеря и ще си пусна някой филм.

# 2 810
Сиросче,раничко е. Аз ще изнасям като станат нощните температури поне 10 градуса.
Кам,почивай. 🤗

# 2 811
Сирос, ще трябва да прибираш саксиите вътре ако паднат t. Аз садя края на април. Иначе сега може теменужки. Те държат на студ.

# 2 812
Няма какво да изнасям, уморих ги миналогодишните Close Ще купувам. Явно е рано, благодаря! Стопли се времето и аз като мечките. Събуждам се и на вън ме тегли.

# 2 813
И аз съм за пистолет,не пушка,всъщност за топ,танк! Същата сутрешна процедура но в обратен ред.Е,няма! Три бройки ли заредиха,м@мка му!
Много странно ме изгледа един младеж на касата,поглед Гаргамел и две кенчета бира.

# 2 814
Унищожих един огромен лидълски шоколад с голяма чаша кафе и още умирам за сън!
Сироз,и аз убивам всички цветя ,за които се грижа. Добре ,че ММ е градинарят в къщи!
Радвам се,че поне вие можете да се разхождате и да споделяте тук красоти,че аз май тук ще си остана завинаги  в полулокдаун😢 От мен само домашни снимки!

# 2 815
  • Somewhere in the World
Аз се видях с децата та малко живнах.
Тея дни се чудех какви китки да засадя на терасата, че много ми голо като пия кафе- мерси за идеята. Утре ще вървя да търся ...
Много ми отпуснато и ми се пътува, пътува,..
За 03.03 бях планирала любимия Пловдив- пропадна, че МУ на зъболекар... пуу

# 2 816
Боже,Прити ти още ли го дундуркаш тоя?
Изтървала съм.

# 2 817
  • Somewhere in the World
Кроте, поосвести се човека, пу пу да не му е уроки/ абе 2 напред 1 назад,.,ма пуста любоф

# 2 818
  • Пловдив
Прити, наистина ли? Дано знаеш какво правиш...
Много бързо му омръзна изгората начи...или му е дошъл акъла.

# 2 819
  • Somewhere in the World
Незнам и непитам.
Може и да е затишие пред буря...
Карам го ден за ден пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт