Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 414
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
близалке, тия са Улави Ора!
не знам защо така те плашат.
на никого от моите познати, не им е станало лошо при обременяване с глюкоза. важното е да не мърдаш, да не се разхождаш между боцканията. седи си мирна с телефона и чакай да мине времето.

оплаквам се от паспортната служба на Мария Луиза.
обявили са, че ще работят в събота, а са си определили някакви техни си правила и не можах да си свърша работа.
Sad

# 2 776
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
st. Dobri, Даже книга си носех, седях и четох. Simple Smile Сега остава да чакам да видя резултатите.

# 2 777
Тринки Минки,в нета пише работно от 07ч. Толкова организирана,бърза,газ,таз в 07.05ч. пред магазина.Така де,изчислено.Да ама таратанци! На голямото табло пише,7.30ч. Теглих до 99 коляно,викам да видя тоя другия за него пише 7.30ч.щото нали на курорта се намира,та малко да закъснея,не е проблем.И пак,греда! Той от 8.30ч.Кой туй,ммм!?

# 2 778
Споко, Крот, кУ не мож се уреди, ща урЕдя.
У почивка на фас пауза съм. Дай сигнал, ако ти затрябвам.

# 2 779
  • Euskal Herria

Хубав да е денят ви!

# 2 780
Поредна нощ се кокоря, луната се блещи и аз покрай нея. Четох, четох...Сега са ми толкова уморени очите, че всичко размазано видя даже с цайса. Опитах се да бродирам - не става не мога уцеля дупчиците. Лягам дано да поспя и да вляза в ред, че имам куп задачи за отмятане.

# 2 781
  • София
Нещо ми е скапано. Няма причина, освен може би работата, но не, че е кофти, просто ми е необичайно да е само онлайн.
Искам да отидем някъде за няколко дни, но май ще е чак за Великден.

# 2 782
Тринки,мерси!Ще правя втори опит като си тръгна.Ако не успея,ще ме чуеш да псувам.🤣

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 15:06 от Кротал

# 2 783
[vide
Цитат на: Sunshine-rainbow-lollipop link=topic=13р00107.msg4240529 3#msg42405293 date=1614411983
Вися като паяк в лабораторията, обременявам се с глюкоза, и ми вземат кръв. Не ми стана лошо като изпих глюкозата, лаборантите казаха, че било добре, че не ми прилошава.
И на мен не ми прилошава...Понаболява ме глава след това,но глюкозата си я пийвам като сокче.Чак като видя резултатите ми става лошо.Сега искат пак са ми правят ОГТ/ трето за12мес/,даже имам направление,но смятам да откажа.
След 1год НВВМХ реших да мина на Зоната.Оплаквам ,че много сложно ми се струва,но явно храненето ми в момента не ми се отразява добре предвид разбутаната щитовидна и зверския косопад.А и КЗ все си лети в небесата ако хапна 1ябълка...та ще трябва да се уча да зонувам,да меря и да тегля.Дано ми помогне,че не ми се ще да съм до живот на парчета и хормони.

# 2 784
  • France
Ох, много е гадна тази глюкоза, бляяяяк.

# 2 785
Ние ходихме пак до офиса,разходихме се и ся градинарствам. Садих детелинки,преместих една орхидейка,чистих трева,сега мисля да сея разни неща.

# 2 786
Готвих, правих, струвах, сега съм гроги. А и отвън такова слънце влиза, че още повече ме е яд дето се хванах с олинклузива.
Уми Hug погрижи се за себе си. Всяка промяна на рутината е вид изпитание, при теб малко по-голямо, но ще се справиш. Сигурна съм. Как е детенце?
Ре, онлайн работата си има предимства. Ще ги видиш още по-добре, като замижиш за минусите. И аз се хващам как мрънкам и ми е омръзнал хоумофиса, обаче реално имам повече свободно време и не търча като гламава.
Всички познати около мен са се наточили за заведения още на първи. Интересно какво ли ни чака след това Rolling Eyes Следя горе-долу и сагата с ваксините. Снощи в новините двама държавни мъже казаха две различни неща за наличността на втората доза. Кой лъже и кой казва истината?!

# 2 787
Следя горе-долу и сагата с ваксините. Снощи в новините двама държавни мъже казаха две различни неща за наличността на втората доза. Кой лъже и кой казва истината?!
Аз вярвам на медиците, не на политиците. Все пак идват избори....

# 2 788
Хм, в последно време видни медици се нагласиха да стават политици. Та, кой медик, кой политик...

# 2 789
  • София
Елиф, аз съм ХО от миналата година, но поне имаше шефове в БГ. Сега няма, няма и БГ клиенти и ми е леко напрегнато. Ама ще се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт