Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 703
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Първом да се похваля,че в ПЛовдив намерих сервиз за четки филипс и ми съживиха четката. Simple Smile

Би ли споделила на лични, че тъкмо мислех да засиля към боклука и втората, която ми се развали? Мерси!

# 226
  • София
Търся мелачка за боклук /не знам как точно се нарича/, за под мивка в кухня.
Някой да е купувал такава от амазон?

# 227
За немския амазон има ли някакъв код за отстъпка? Не съм поръчвала от години. Сега едно лего ми трябва.

# 228
  • Варна
Търся мелачка за боклук /не знам как точно се нарича/, за под мивка в кухня.
Някой да е купувал такава от амазон?

Имам и ползвам ежедневно но си купих Teka от тук.
Иначе продават гледам и са по-евтини ама какви са и що са, не знам.
garbage disposal търси.

# 229
  • Сф
Амидала, не знам дали си проверявала, но мелачките стават на миеки с по- големи сифони. Ако не сменяш, а тепърва ще слагаш мелачка, проучи дали няма да е нужна нова мивка

# 230
  • София
Благодаря, ще разгледам.

# 231
Понеже съм на темата с мелачки - в момента има промоции на Тека - ако не пасва на сифона на мивката - продават адаптори (+100лв).

# 232
Къде е тази промоция на Тека?

# 233
  • гр. София
Такава миличка и аз исках, но ве отказаха - много се разваляли, запушвали, някои даже се оплакваха, че миришели лятото. Може би е и до канализация.
За Тека говоря. Други марки не коментирам. Включително и един майстор не препоръча.

# 234
Къде е тази промоция на Тека?

Аз следя модел Teka TR 550 и я има в доста български сайтове намалена.
8г ползвам стар модел на Тека и й няма нищо, не мирише грам.

# 235
  • Някъде там на юг...
Такава миличка и аз исках, но ве отказаха - много се разваляли, запушвали, някои даже се оплакваха, че миришели лятото. Може би е и до канализация.
За Тека говоря. Други марки не коментирам. Включително и един майстор не препоръча.

Аз като ползвател точно на такава не мога да се съглася. От октомври 2016 я ползвам и за сега не се е разваляла. Никога не е миришело през лятото, но е възможно да е въпрос на канализация. Запушвала се е, но проблема не е в мелачката, а в мен. Случва се, когато напускам много неща и не изчакам да изтече достатъчно вода. Точно Тека си взехме по препоръка на майстор от сервиз, който ремонтира мелачки.

# 236
Мисля, че тези продукти са на доста добри цени. Има и други с 40% отстъпка при Subscribe & Save.
Moroccanoil Lightweight moisturising mask, 250мл, 16 евро
https://www.amazon.de/gp/product/B0068M4E6A/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

Moroccanoil Regenerating conditioner., 250мл, 10 евро
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B002N5MKM6/ref=ewc_pr_img_ … R8XB7XF&psc=1

И много се чудя за този парфюм, от външен търговец е , но с много добър рейтинг- 23 евро+ доставка отBeauty Shop DE .
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07GS5P8YM/ref=ox_sc_saved … W35CC08&psc=1

# 237
  • Варна

Аз като ползвател точно на такава не мога да се съглася. От октомври 2016 я ползвам и за сега не се е разваляла. Никога не е миришело през лятото, но е възможно да е въпрос на канализация. Запушвала се е, но проблема не е в мелачката, а в мен. Случва се, когато напускам много неща и не изчакам да изтече достатъчно вода. Точно Тека си взехме по препоръка на майстор от сервиз, който ремонтира мелачки.

И моя майстор се опита да ме откаже, то човек като не разбира, не познава или не иска да се занимава си намира причини да не го прави.  И в крайна сметка не я монтира той а моя мъж. Уреда си върви с огромна подробна схема за монтаж и обяснения.
Всеки електроуред може да се повреди ако не се използва правилно или просто даде дефект. Нищо по-различно няма и в този. Но удобството за мен лично е голямо и нищо 'против' не мога да кажа.

# 238
  • София
Едни ботички ми попаднаха, намалени на 55% - https://www.amazon.de/gp/product/B085JJSC7S?ref=em_1p_1_ti&r … mp;th=1&psc=1
Не я познавам тази марка.

И тези - https://www.amazon.de/gp/product/B085JJT524?ref=em_1p_15_ti& … mp;th=1&psc=1

# 239
Здравейте,

за първи път пазарувам от Амазон и въобще нещо онлайн, свързано с доставка от чужбина, та предварително се извинявам, ако въпросите ми ви се сторят глупави.

На 24-ти януари поръчах от amazon.de книга. Втора ръка, изглежда през още една фирма минава цялото нещо, тъй като поръчката ми е със статут ,,Sold by: SuperBookDealsDE". Книгата трябваше да пристигне до вторник, 23-ти февруари. Само че все още поръчката ми на ,,Track Order" е със статут ,,On the way, but running late". Оттук нататък трябва ли и мога ли да предприема нещо освен да си чакам и ако да - какво ? Освен това искам да ви попитам: Доколкото знам пратката през amazon.de се носи от куриер на адрес, а не се взема от поща или нещо подобно(затова и искаха при закупуването да задам адреса си). А какво става, ако не си вкъщи, когато ти доставят пратката ?

Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт