Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 700
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Отговарят ли на номера?

Напълно. Само токът е не 2,5 см, както са писали, а по-скоро 5 см.

# 256
Като стана дума за сандали, искам да похваля тези на Ten Points, които получих миналата седмица. Има доста номера на цена между 13 и 20 евро. Просто прекрасни - удобни, леки, от мека кожа. Марката е шведска, а се произвеждат в Португалия.
Кой номер взехте и колко см е стелката?

# 257
От доста време пазарувам от амазон и сега за първи път ми се налага да връщам дефектна стока в Германия. Когато стигам до начин на връщане ми предлага, dropp off без да принтирам етикет, Хермес или DHL. Как да продължа - избирам dhl, сменям адреса от този на превозвача на такъв в България и после нося в DHL?

# 258
  • Sofia
krem123, разбра ли се с амазон, кой ще плаща връщането? С DHL е скъпо, но ако ще ги ползваш, им се обади и те ще ти пратят куриер, на посочен от теб адрес.

Аз последно връщах с Лерон (‘щото се бях объркала, че са ggbg).

# 259
Не съм се разбирала, просто пише 0 евро, доставка,,но може докато стигна до края да ми искат повече. Аз ползвам  превозвач Габиели, дали те връщат пратки на Амазон?

# 260
  • Sofia
Не съм се разбирала, просто пише 0 евро, доставка,,но може докато стигна до края да ми искат повече. Аз ползвам  превозвач Габиели, дали те връщат пратки на Амазон?

Пише ти 0€, защото адресът е в Германия. Можеш с този етикет да я върнеш с превозвач до Германия, а превозвачът ще я върне от твое име на амазон.

# 261
  • Бургас
мисля че 1-во трябва да пише до амазон и да и правят документ за връщане

# 262
Смени адреса за връщане с българския си. После ще ти се появи сума за пощенски 8.09 евро по спомен. Пиши ПОСЛЕ и на съпорта и обясни, че стоката е дефектна, връщаш от БГ и приблизителна стойност на връщането, за да потвърдят че ще ти възстановят цялата сума на пощенските, а не само 8 евро.

# 263
Габиели ми казаха ме връщането към Германия го таксуват като личен багаж и таксата е 22,50 евро. Стоката е една Смарт гривна за 25 евро.Отпадат като вариант освен ако амазон не платят пътните

# 264
Пиши на Амазон, че вече си си в България и най-вероятно ще поемат връщането от тук.

# 265
  • София

Кой номер взехте и колко см е стелката?

38- ми номер, стелката е 24.5 см.

# 266
  • Sofia
Габиели ми казаха ме връщането към Германия го таксуват като личен багаж и таксата е 22,50 евро. Стоката е една Смарт гривна за 25 евро.Отпадат като вариант освен ако амазон не платят пътните

Мисля, че с ggbg е 10 лв., с Лерон платих 15.
В твоя случай наистина е най- добре да се свържеш с амазон и да се разберете да поемат връщането. Иначе се обезмисля цялото занимаване.

# 267
За връщане на смарт гривната най-добре Спийди. БГ пощи може да не я вземат заради батерията. До Германия за гривната, която ще е до 1 кг, май беше около 35 лв.

# 268
Ако са 38 или 39, може ли да измерите стелката на червените? И дали стават за нормален към широк крак?
36 са, така че не мога да помогна за стелката. Кракът ми е широк, отначало ми беше трудно да го напъхам напред, но кожата е мека и след няколко крачки усетих, че се отпускат - малко да ги понося и ще ми бъдат точно.

# 269
  • Горна Оряховица
Кой беше сайта, от където можеш за 5лв на КГ да поръчаш и  да ти доставят от Амазон.uk?

Общи условия

Активация на акаунт