Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 684
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • Сф
Бяха много преди Брекзит, ама сега май само ГГБГ останаха, ама и те май още се ориентират

# 271
По 5 лв на кг. са само ГГБГ. Няма други.

# 272
Гледам, че CD transport доставят, но не съм ги питала за подробности. Дамата, която работи с тях и си вземам доставените пратки от нея е получила стока през тях. Някой ако се престраши, може да ги пита по месинджър. Аз в момента нямам какво да поръчвам от Англия.

# 273
  • София
Аз от Англия поръчвам до адрес на Габко в Германия и нямам проблеми с поръчките.

# 274
Аз от Англия поръчвам до адрес на Габко в Германия и нямам проблеми с поръчките.
Това, което си поръчвах регулярно от Англия досега, не е достъпно за поръчка до Германия. И до България също не е.
Именно в този случай няма решение. Преориентирах си с подобни стоки от германския амазон, но ценово не е така изгодно.

# 275
Това, което си поръчвах регулярно от Англия досега, не е достъпно за поръчка до Германия. И до България също не е.
Именно в този случай няма решение. Преориентирах си с подобни стоки от германския амазон, но ценово не е така изгодно.

Аз използвах доста витамини и хранителни добавки на Витабиотикс. Ако може някой да препоръча подобна марка достъпна от Немският Амазон моля. Simple Smile

# 276
# 277
  • София
В събота пуснах поръчка от английския Амазон, съдържаща три продукта от трима доставчика. Днес е приета в английския склад на GGBG. Пише, че ще пътува с курса от 07.03. Не знам как е обединена в един пакет, но ще платя само 5,99 за доставка. Явно, че вече нормално работят.

# 278
В немския амазон да препоръчате натурални мултивитамини за възрастни и нещо със зеленоуста мида за бързорастящ младеж ? Или от  нашите аптеки,от вашия опит . Благодаря !

# 279
Доволна съм от тази, но е в комбинация с тамян.
https://apteka.framar.bg/30063794/мсм-тамян-капсули-60-еспара
Не знам дали я има отделно.

# 280
В събота пуснах поръчка от английския Амазон, съдържаща три продукта от трима доставчика. Днес е приета в английския склад на GGBG. Пише, че ще пътува с курса от 07.03. Не знам как е обединена в един пакет, но ще платя само 5,99 за доставка. Явно, че вече нормално работят.

А, дано. Пък  и като си ги получите до бг. адрес пак да споделите кое-как.

# 281

А, дано. Пък  и като си ги получите до бг. адрес пак да споделите кое-как.

Всичко си е като преди (без цената). Даже последният курс пристигна за 4-5дни Simple Smile

# 282
# 283
  • София
https://www.amazon.de/gp/product/B07F2YKXQM/ref=ppx_yo_dt_b_asin … mp;th=1&psc=1
получих това яке на по- ниска цена беше даже, хубаво е.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт