Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 643
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз пазарувам с ggbg за сега,идват нещата от Англия.

# 391
  • София
Здравейте, някой сподели тези сандали:
El Naturalista Women's N5163 Pleasant Ocean Mixed/Trivia Peeptoe Pumps https://www.amazon.de/dp/B07VYTVFHQ/ref=cm_sw_r_em_apa_i_VMEE405 … ng=UTF8&psc=1

Страхотна сделка. Със разходите за превозвача и куриера излязоха 26 Е.
37 номер сега са ми добре, номерът ми е 36,5, като се отпуснат ще са ми една идея свободни.
Благодаря

# 392
  • Варна
Здравейте, някой сподели тези сандали:
El Naturalista Women's N5163 Pleasant Ocean Mixed/Trivia Peeptoe Pumps https://www.amazon.de/dp/B07VYTVFHQ/ref=cm_sw_r_em_apa_i_VMEE405 … ng=UTF8&psc=1

Ето ги и в друг цвят, още по-евтини (за 39 номер говоря). https://www.amazon.de/-/en/dp/B07VZYSZ1P/ref=ord_cart_shr?_encod … mp;th=1&psc=1 Аз им се чудя от доста време. Тази стелка около пръстите отпред не дразни ли?

# 393
Desem, може ли да измериш височината на тока, тъй като не я видях в описанието.
Благодаря!

# 394
  • София
Ясмина, не усетих проблем като ги обух, аз им се притеснявах за това, че са с гумена подметка на ток. Имам проблем с такива обувки, получавам болки в стъпалата - опит с Ecco  и Hush Puppies. Дано да са ок, не ми се сториха много меки.
Моите след като ги купих от 21,8 ги бяха намалили на 19+

second,  8 см е отзад, ни подметката е 1,5 см.
Скрит текст:

# 395
Оох от кога им се чудя... но дали 39 ще ми стане....
Имам нужда точно от такива.
Има ли някой в темата с 39 номер да измери стелката Hug

# 396
Скрит текст:
Ясмина, не усетих проблем като ги обух, аз им се притеснявах за това, че са с гумена подметка на ток. Имам проблем с такива обувки, получавам болки в стъпалата - опит с Ecco  и Hush Puppies. Дано да са ок, не ми се сториха много меки.
Моите след като ги купих от 21,8 ги бяха намалили на 19+

second,  8 см е отзад, ни подметката е 1,5 см.
Скрит текст:

Като ги гледам и се сетих как пробвах едни боти Steffen Schraut
Много дебнене и  голям мерак беше,  дойдоха,  отварям ... ох, ах, много хубави -  тъкмо такива ми трябваха, нали Simple Smile Бъркам, махам хартии, картони и обувам ... правя крачка, две, обаче нещо адски ми убива  и боли ужасно ...
Викам си - егати престижната марка, за нищо не стават въобще.
И като ги събух, мъжът ми ги взе, погледна и извади отвътре още два картона, останали  около пръстите...  и без тях се оказаха много удобни всъщност.

# 397
# 398
Оох от кога им се чудя... но дали 39 ще ми стане....
Имам нужда точно от такива.
Има ли някой в темата с 39 номер да измери стелката Hug
Нямам точно такива и съм 37,но Ел Натуралиста си отговарят според мен.

# 399

Заповядайте, стелката на 39 номер е точно 26 см. Аз съм между 38 и 39 и ми стърчат една идея на петата. Ако хвана 38 номер на добра цена ще си ги купя, ако не ще си нося тези.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 20:18 от tinkarbel

# 400
Абсолютно, точно са на номерата  марката Натуралиста !

# 401

Заповядайте, стелката на 39 номер е точно 26 см. Аз съм между 38 и 39 и ми стърчат една идея на петата. Ако хвана 38 номер на добра цена ще си ги купя, ако не ще си нося тези.
За тесен крак подходящи ли са?

# 402
Явно са уголемени, аз нося 39 и стелката е 25 см.

# 403

Много,  много благодаря!!!!
Аз съм между 39 и 40, понякога 41, страшно полезно и благодаря за отделеното време!
Моят крак е 28св точно, значи поне 40 номер.

# 404
И аз благодаря, това 39 е като 40. Тъкмо ги обмислях, но за мен ще са прекалено големи..

Общи условия

Активация на акаунт