Давайте бъррзо да си спретнем срещичка в 12 часа на входа откъм Витошка. Аз съм със синя количка триколка, БЕРТОНИ ГАЛАКСИ
Давайте бъррзо да си спретнем срещичка в 12 часа на входа откъм Витошка. Аз съм със синя количка триколка, БЕРТОНИ ГАЛАКСИ
и аз пак съм прецакана...
Утре моичкият ще бъде свободен и тогава мога, ако някой е навит нека си каже.
Явно ще помоля Пепитка да влезе в албумчето ми и да ги качи снимките 

постоянно иска внимание и не мога дори във форума да пиша сега мрънка здраво.Глезла бе , капризна девойка е тя
.какво ли ме чака 

. Пък малкия е голям сладур с тези черни очи. Да ти е жив и здрав.
. Аз банкет за всички мами трябва да направя, че много ми дигнахте акциите с тези мойте килца . Направо ме засравмихте. МНого ви благодаря милички за всички мили думи, златни сте. Иначе килцата ми са си 8-ем отгоре ама са разпределени равномерно и с подходящи дрешки се позакриват някой заоблени форми нали знаете. Аз не се притеснявам, че изглеждам много зле, ама бързам с диетата защото както след първото така и след второто раждане ми се повиши апетита за сладко и така след първото раждане от 52 кг станах 59. Та затова бързам да сваля, че да не се освиня тъй като сега съм 58 кг. По късно ако има нет в къщи ще се вкюча пак, че малкия нещо се разкисили. До скоро маминки, много сте и милички всичките
. Целувки на бебките
.
/

, а Илиянка е дете с характер и твърдо собствено мнение
. Големи сладурки са и двете, да са живи и здрави! 

Препоръчани теми