ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 518
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Сега въпрос: Какви есенни и зимни дрешки сте купили или възнамерявате да купите, по коло бройки, от къде, на какви цени?
Ами аз накупих доста бодита, защото всичко ни е вече малко.... купих и няколко комплекта панталонки със  суитчер, космонафтче и сега чакам да ми докарат дънки и якенце. Поръчала съм си ги и трябва да дойдат до 1 седмица. Купих и якенце.За сега е това , но като ми хареса нещо го купувам.

# 151
Здравейте Момичета!

Честито на всички мъници и майки, които празнуват!

Люта чушка, люлката си я купих от Щатите и ми я докараха с контейнер ( мъжа ми внася автомобили от там) излезна ми с митата и транспопрта около 150 - 180$. Тук я има също в МАРСЕЛ и в магазина на Софиаленд продават я скъпчиите по 450 лева. Нечовешка надценка са сложили. Иначе нямам идея как щях да се справям без нея. На батерии е , но мъжа ми й сложи адаптер, има 6 мелодии, и различни звуци за приспиване , като ручейче, щурчета, чуруликане на пиленца и две посоки на люлеене, за бебоци до 11 кила е . В нея всяка вечер заспива Боби за 5 мин.

Момичетааааааа към 11:30 тръгвам за южния парк. Хайде да се видим с който може Grinning Давайте бъррзо да си спретнем срещичка в 12 часа на входа откъм Витошка. Аз съм със синя количка триколка, БЕРТОНИ ГАЛАКСИ

# 152
  • София
Здравейте Момичета!

Честито на всички мъници и майки, които празнуват!

Люта чушка, люлката си я купих от Щатите и ми я докараха с контейнер ( мъжа ми внася автомобили от там) излезна ми с митата и транспопрта около 150 - 180$. Тук я има също в МАРСЕЛ и в магазина на Софиаленд продават я скъпчиите по 450 лева. Нечовешка надценка са сложили. Иначе нямам идея как щях да се справям без нея. На батерии е , но мъжа ми й сложи адаптер, има 6 мелодии, и различни звуци за приспиване , като ручейче, щурчета, чуруликане на пиленца и две посоки на люлеене, за бебоци до 11 кила е . В нея всяка вечер заспива Боби за 5 мин.

Момичетааааааа към 11:30 тръгвам за южния парк. Хайде да се видим с който може Grinning Давайте бъррзо да си спретнем срещичка в 12 часа на входа откъм Витошка. Аз съм със синя количка триколка, БЕРТОНИ ГАЛАКСИ
valkiria, мерси за инфото... много ми се виждат тия 450 лв. иначе люлката е жестока.  bouquet
Колкото до срещата, моя мъж пак е 24 ч. на работа   Cry и аз пак съм прецакана...  Cry Утре моичкият ще бъде свободен и тогава мога, ако някой е навит нека си каже.

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 10:01 от Люта чушка

# 153
  • Пловдив
Ех пак не стана  #Cussing out Явно ще помоля Пепитка да влезе в албумчето ми и да ги качи снимките  Praynig

Спалните чувалчета на Nushinka

# 154
Нушинка, помагам...

бебе Боян

и спалните чувалчета

# 155
Лелеее, дублирахме се ooooh!
Извинявам се и на Пепитка и на Нуши за вмешателството Praynig

# 156
И днес и утре съм в парка , но днес не мога да изляза в 12 , така че сори Valkiria  Sad
Спалните чувалчета са много хубави , бебе Боян също  Wink
Ох , да ви се оплача от Илиянка  smile3503постоянно иска внимание и не мога дори във форума да пиша сега мрънка здраво.Глезла бе , капризна девойка е тя smile3521.какво ли ме чака  smile3507
За зимата още не съм пазарувала ама в най-скоро време ще го направя.Вие ходили ли сте в Хиполенд и ако сте  как са там цените и асортимента.Заслужава ли си да се пазарува оттам?
Честити месечинки и на който съм пропуснала.Да ви растат живи и здрави дечицата newsm51 newsm51

# 157
  • София
Здравейте момичета!

Valkiria, аз ще храня Ени към 11.30 и около 12.30 ще мога да съм в Южния парк. Ще се радвам да се видим Simple Smile Вили, ти кога ще може да дойдеш?

Нушинка, много готин твоят бебок! Да ти е жив и здрав!

Хайде до после, че да не изпусна срещата в парка.

# 158
  • на брега на Дунав
Здравейте мамчета. Вчера неможах да се включа, че нета се скапа нещо.
 Честити месечинки на всички бебки макар и на патерица. Да ви слушкат много ей. 
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Нушинка страхотно си ги направила спалните чувалчета БРАВО! Ама и оранжевия фон отдоло много ме кефи  Mr. Green. Малко ми е слабост оранжевото на този етап  Grinning. Пък малкия е голям сладур с тези черни очи. Да ти е жив и здрав.
...
Корнелия,вие сте създадени с мъжъ ти само деца да правите.Големи са красоти и двамата.В Ема съм влюбена,то и мойто хубаво,ама твоето два пъти.Сега трябва и да почерпиш!
...
Сиска след такъв комплимент мила една почерпка малко ще май  Embarassed  newsm03. Аз банкет за всички мами трябва да направя, че много ми дигнахте акциите с тези мойте килца . Направо ме засравмихте. МНого ви благодаря милички за всички мили думи, златни сте. Иначе килцата ми са си 8-ем отгоре ама са разпределени равномерно и с подходящи дрешки се позакриват някой заоблени форми нали знаете. Аз не се притеснявам, че изглеждам много зле, ама бързам с диетата защото както след първото така и след второто раждане ми се повиши апетита за сладко и така след първото раждане от 52 кг станах 59. Та затова бързам да сваля, че да не се освиня тъй като сега съм 58 кг. По късно ако има нет в къщи ще се вкюча пак, че малкия нещо се разкисили. До скоро маминки, много сте и милички всичките  newsm51. Целувки на бебките  newsm53.

# 159
Благодаря на всички ви за пожеланията по случай 4тата ни месечинка....дано и вашите бебоци да са все така здрави,красиви и щастливи...и да ви оставят по-повече време за писане....
Аз днес и утре ще съм самичка с Ивчо/баткото е на село при майка ми,а татито е в командировка из България....ако го видите по-вашия край-да не се шашкате... Wink/
За съжеление и днес ще се лиша от разходката,че на мен количката ми е лека и я държа долу в сутерена,но пък още ми е трудно да ходя/особенно пък ако трябва и обувка да сложа.../та след вчерашните ми жалки опити ,днес ще се огранича само с ходенето до поликлиниката за превръзка-дано да е последната вече... ConfusedТака,че се надявам поне повечето от вас да са навън и после да разказват.....
Нушинка,тъкмо щях да те подгоня,че не пишеш-ама щом такива красоти си сътворила-простено ти е...и Боян е станал голям сладур....А на каката скорошна снимка нямаш ли?
За зимата,аз дрехи не купувам-`щото имам много от баткото-но искам да ви кажа ,че е по-добре да купувате според времето и ръста/ и винаги с аванс/,че сигурно вече сте забелзяли как бързо омаляват...
Е,после пак ще се разпиша,че да не омръзвам-а пък вие пишете за навън....

Таталинка,вие не сте ли на разходка...гледам че четеш???

# 160
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Честити месечинки на бебчетата на Камбанска и Тинтири Минтири да са послушни и зравички  bouquet

Благодаря на Емси и Пепитка за помощта аз докато се пробвам то ще мине мерака  ooooh!

# 161
Стана, стана, много се радвам  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 162
 Мамета аз от другата седмица започвам захранването със зеленчуковото пюре кажете с колко започнахте и колко увеличавахте на ден докато стигнахте определения грамаж?

# 163
Здравейте милички,ние днес бяхме на консултация и за две седмици сме дръпнали доста напред.61см.сме дълги и тежим 6.250 биха ни прословутото дтк и девойката се държа героично и не рева много,ама сега е една кисела Sick
Честити месечинки на всички празнуващи  bouquet  bouquet
Нушинка аз оше не съм захранила със зеленчуково пюре,смятам към средата на четвъртия месец да почна,но се започва с картофено пюре първия ден една лъжичка ,втория две и така постепено.Аз вчера взех плодово пюре на Овко продавачката много ги похвали,да видим дали ще ги харесаме.
Чао и лек ден на всички.

# 164
  • София
Ние с Ени се върнахме от разходка, тя папа и сега спинка в шезлонга.
А аз сядам да ви разкажа за импровизираната срещичка: днес Ени се запозна с две красиви юнски бебки в Южния парк - с Илиянка на Вили1 и с Иванна на TABBY. За съжаление не можахме да се видим с Valkiria, че ние отидохме в парка към 13 часа. Времето е страхотно и много се радвам, че успяхме да се видим в парка. Надявам се скоро да се видим и с други юнски бебковци и мами.
Да ви кажа, Иванна конкурира Ени по перчем  Wink, а Илиянка е дете с характер и твърдо собствено мнение  Simple Smile. Големи сладурки са и двете, да са живи и здрави!  Hug
Малко по-късно ще пусна и снимки от разходката в парка.

Камбанска, стискам палци скоро да си в движение и в изправност за разходки! Ако можеш използвай времето за почивка.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт