ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 507
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Като сете взели да показвате сладурите и ние да не останем по-назад.
Снимката ни е отпреди 2 седмици

# 196
Здравейте и от мен! Grinning
За парка съм си там всеки ден , така че се обаждайте Crazy
Да предупредя че Илиянка често реве  за да я нося , гуша и да и говоря та ако има мами , които се притесняват и искат децата им да си стоят на спокойствие да не се обаждат.Няма да се разсърдя. newsm53Просто детето ми е в някакъв такъв период , знам ли я защо така прави може да го надживее скоро , ама хайде де.В къщи я оставям да реве , навън я вземам за да не дразним хората и стискам зъби по-бързо да минава. Shockedче ще ме приберат в едно по особено здравно заведение  #Silly #Shocked Joy
За захранването - аз започвам от 6-тия месец и понеже още ми е далеч това време не съм се интересувала подробно как и с какво да започна ама сега  ще отида да попрочета  newsm78
Да не забравя да благодаря на Таталина за това че е качила снимките newsm51
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0 тези рецепти намерих за домашни пюрета и каши

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 11:22 от Вили1

# 197
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Ако успеем за днес значи за 13ч ако не за утре 13ч Wink

# 198
Къде ще сте в парка за да ви намерим след ваксината???

# 199
  • София
Момичета и аз ще се опитам да дойда към 13 часа в Южния парк, около входа на ул. Нишава.

# 200
  • София
Къде ще сте в парка за да ви намерим след ваксината???
Ние ще сме от към бул. "Витоша", аз съм със синя Внеция еко и предполагам мрънкащо дребно.

# 201
ние сме на входа към нишава около 13.30 видели сте ни от снимките кои сме няма да ни сбъркате.На алеята с бели пейки до самия вход.
Чакаме ви! Laughing
Люта чушка да се видим този път!

# 202
  • Den Haag
Здравейте и от нас с Иванна   bouquet  bouquet  bouquet
Много сте писали брей човек не може да ви изчете Simple Smile
Всички сте много хубави и пораснали ... Да сте живи и здрави и вие и бебоците  Peace
Butterfly аз още като се родихте съм си ве заплюла ... пу-пу ама много сте ми готини, направо ще го изям   love001  love001  love001
Ето ни и нас вече пораснали Simple Smile

Лека вечер и целувки от нас   bouquet
Ами ще се взимаме тогава  Heart Eyes, ама и вие сте много сладки и с какво рокле сте я нагласили малката принцеса, малееее пу- пу

# 203
Здравейте на всички!
ВЛИЗАМ САМО ДА ПОКАНЯ ВСИЧКИ ВАРНЕНСКИ МАМИ НА СРЕЩА УТРЕ В МОРСКАТА ГРАДИНА.ХАЙДЕ МОМИЧЕТА ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПРЕДИ ДА СА ЗАПОЧНАЛИ ДЪЖДОВЕТЕ  Laughing
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА 10-11Ч? АЙДЕ ДОВЕЧЕРА ДА УТОЧНИМ ,СЕГА ИЗЛИЗАМ НА РАЗХОДКА Joy

# 204
Понеже гледам,че и тук се започна сватосване ...та да ви съобщя,че докато аз се лекувам вкъщи са ни завлекли момата-дон Антон/на Духи Пухи/ ни е задигнал принцеса Калина/на Змейковица/ и вече и за ръка се държат.... CryЗа невярващите-прилагам и пресен снимков материал/малко ни е кофти качеството,ама с телефона снимах/
...ама така е като блеем....

# 205
  • София
Здравейте!
Три дена нямах нет, а след това на хубавото време гледам да сме повече навън, та затова не съм се разписвала скоро.
Някои мами питаха навършилите 4 месеца как се захранихме, та ето моя опит: към края на 3 мес дадох сок от ябълка, домашно приготвен. След известен брой физиономии в стил " лимон" установи, че му харесва. Сока го правех аз от домашни ябълки, много сладки и сочни и не съм добавяла захар. След това дадох ябълково пюре на Хип ( на бурканчето пише, че е без захар, аз го пробвах и е доста сладичко). Хареса го и май иска вече да му увелича дажбата, защото като свърши и иска още. От 4 дена давам картофено пюре с малко АМ. Знам, че трябваше да започна с 1- 2 лъжици, но на моят юнак много му се услади и си хапна повечко. Хареса го повече от ябълковото.
Вече се научи и да яде с лъжичката и вече повечето от пюрето отива в устата , а не на лигавника. След няколко дни ще включа и морков, след това тиква.
Стана малко дълго, ама....

# 206
Сега гледах по новините,чеще въведат нов имунизационен календар и ще сменят ваксините/с по-хубавите/.Дано да стане по-скоро,че да не се набутвате с парички...

# 207
Здравейте мами  Hug много ми липсвахте с бебоците!Ама много хубави снимки има качени и много сте изписали докат ви изчета  ooooh!
Ние  с Диди сме добре оф малкия се разцърка след малко ще се върна пак  Rolling Eyes

# 208
  • Варна
Сега гледах по новините,чеще въведат нов имунизационен календар и ще сменят ваксините/с по-хубавите/.Дано да стане по-скоро,че да не се набутвате с парички...
Ще е хубаво ако стане
А вчера гледахте ли новините? Представяте ли си във Варна да ни въведат режим на тока 2:2? Ужас! Днес даже купих нощна лампа на батерии, че веднъж вече го спряха тока и аз се чудех как да погледна малкия като мрънка.

# 209
  • Варна
Sonka, честитамесечинка на малкия юнак Димитър. Много да слушка мама и тати!
Пепита огромно БЛАГОДАРЯ за снимката ни, която си качила. Черпя те виртуално с  beer и сладкиш cook. Ако имаш възможност пиши ми на лични за начина на качване на снимка, за да не притеснявам повече мамите тук.
Камбанска не се коси толкова много. Юнските ни моми са много и все красиви....абе ще намериш подходяща за снаха. Дано наистина скоро променят имунизационния календар, че и ние да намажем. Пък ако не сега за следващото поне да са хубави ваксините  newsm78
Още не сме се захранили, ама не сме се и разбързали...после ще му мислим
Агнеша, такова нещо не съм чула...пък аз кога ли имам време за новини. Тази вечер ще се опитам да гледам в 22ч. - иначе ще бъде голяма простотия. Наскоро бяха спряли тока точно когато къпех малката...незнам някоя дали е опитвала да къпе и облича бебе на светлината на луната и уличното осветление. То май си беше голяма романтика Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт