ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 518
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ние с Ени се върнахме от разходка, тя папа и сега спинка в шезлонга.
А аз сядам да ви разкажа за импровизираната срещичка: днес Ени се запозна с две красиви юнски бебки в Южния парк - с Илиянка на Вили1 и с Иванна на TABBY. За съжаление не можахме да се видим с Valkiria, че ние отидохме в парка към 13 часа. Времето е страхотно и много се радвам, че успяхме да се видим в парка. Надявам се скоро да се видим и с други юнски бебковци и мами.
Да ви кажа, Иванна конкурира Ени по перчем  Wink, а Илиянка е дете с характер и твърдо собствено мнение  Simple Smile. Големи сладурки са и двете, да са живи и здрави!  Hug
Малко по-късно ще пусна и снимки от разходката в парка.

Камбанска, стискам палци скоро да си в движение и в изправност за разходки! Ако можеш използвай времето за почивка.  Hug

Tatalina,  ще чакам снимките с нетърпение.

Мамета аз от другата седмица започвам захранването със зеленчуковото пюре кажете с колко започнахте и колко увеличавахте на ден докато стигнахте определения грамаж?
Nushinka, колкото до захранването, аз почнах, когато Марти стана на 4-ри месеца. Първо със сок и после със зеленчуково пюре като започнах с две чаени лъжички от пюрето. Като дръпнах бурканчето последва див рев. На следващия ден дребния изплюска половината, а на по-следващия цяло бурканче от 125 гр. А не съм му дала цялото, а е ревал 3 часа без да преувеличавам...знам, че е бързо ама такъв е моичкия все бърза.  Wink Дано се включи някоя мама, която е захранила с по-нормално темпо.

# 166
  • Den Haag
Ето ни и нас  Heart Eyes

# 167
И аз мисля вече да започвам със сокчета... вие как ги давате? Аз мисля по 1 лъжичка след ядене. Не знам още кои да взема , но утре ще питам в магазина...
Butterfly, aми  много сте хубави бе.. пу-пу. А пък и какви сте модернииии.
Nushinka, ама и вие хич не се давате , големи сладурки сте. Да са ни живички и здравички мъниците и да им се радваме .. а те растат и хубавеят с всеки изминат ден.

# 168
Люта чушка, люлката си я купих от Щатите и ми я докараха с контейнер ( мъжа ми внася автомобили от там)
Valkiria, ето към кой ще се обърнем като трябва... моят мъж е полудял да си вземе Hummer H1.. от тези военните. Да го пита човек за какво му е , ама на. Твоят мъж дали ще може да му намери?

# 169
Аз да ви се похваля, че от седмица вече нямаме непоносимост към количката и правим дъъълги разходки от по 2 до 5 часа.
Сега проблем е като се опитвам да го прибирам вечер. Късно се сети синковица че в количката може да е хубаво, защото топлите дни са преброени, ама все ще го извеждам ако не духа и ако не вали много.

Браво за софийската срещичка!

Кабранска, бързо да се възстановяваш и да хукваш пак по пътищата!

Честити месечинки на всички сладки бебчовци!

Аз съм направо в шах с това захранване. Не бързам, но чета за да знам какво да правя. Има толкова много инфо, а аз съм така объркана.  Shocked Става въпрос за кашите, които сами си правим.
Как да ги направя разните му оризови, ечемичени и овесени каши. От къде да купя, какво е това? Вид брашно ли е, какво е? Никъде не съм виждала. Иначе за готовите сокчета и плодово зеленчукови пюрета, ясно.

# 170
  • Den Haag
И аз мисля вече да започвам със сокчета... вие как ги давате? Аз мисля по 1 лъжичка след ядене. Не знам още кои да взема , но утре ще питам в магазина...
Butterfly, aми  много сте хубави бе.. пу-пу. А пък и какви сте модернииии.
Nushinka, ама и вие хич не се давате , големи сладурки сте. Да са ни живички и здравички мъниците и да им се радваме .. а те растат и хубавеят с всеки изминат ден.
Ама моля ти се, то и вий сти опасни, гледай как сте са изтупали, мали, малиииии  bowuu

# 171
  • Den Haag
emsy и аз съм се ошишавила не знам какво да почна и как ужас  Rage
Кабранска пожелавам ти бързо възстановяване  Hug

# 172
Нушинка, Бътерфлай - много са ви сладки юнаците Hug

Кабранска - да се оправяш бързичко  bouquet

Честити месечинки на сладурчетата ви

# 173
  • Варна
Здравейте красиви мами на красиви бебоци!
Ами всички снимки са страхотни...просто нямам думи. Браво пу пу пу
emsy, важното е че вече е свикнал и ще хайгарете в хубавите дни Peace А за кашите-аз съм виждала готови оризови. Предполагам, че има и овесени и ечимични smile3521
kambanska, дано скоро да се оправиш и да можеш и ти да се възползваш от топлите дни Hug
Elisir, аз започнах сокчетата сутрин преди хранене с по една лъжичка и стигнах до 30 гр. Аз го изцеждам в сокоизтисквачката и го давам веднага(да не престоява). Засега нямам намерение да му увеличавам грамажа. А вчера започнах пюретата( плодови). Докито ми каза да не давам повече от 70 гр, а остатъка до 130-140 гр. да е мляко.
Надявам се да съм ти помогнала.
При нас нищо ново. Ние сме на консултация чак на 19-ти. Тогава ще ни слагат и второто ДТК.
Лека нощ и целуффки от нас с Хрис  love001

# 174
  • София
Ето обещаните снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54292&photo=26
Сложила съм ги в моя албум, но по-късно ще направя нов, който да попълваме от софийските срещи (дано да станат по-редовни Simple Smile)

Вили, забравих да ти кажа - аз ходих скоро в Хиполенд и останах с добри впечатления. Цените според мен са нормални. Има много дрешки, играчки, колички, столчета, кошарки.... абе всичко за едно бебе.

emsy, в диетичните магазини съм виждала да продават брашна от ечемик, елда и т.н. Предполагам, че от тях ще станат кашички. Това, което аз четох, беше, че е по-добре да се започне с каши и след това със зеленчукови и плодови пюрета, а сокчетата да са за по-нататък. Но всеки си преценява как и с какво Wink

# 175
Докато се намеся и Таталинка ти е отговорила за кашите-аз също смятам да се възползвам от диетичните магазини,но като начало ще взема някаква готова каша/макар,че повечето са със захар,а на мен това не ми харесва/Пюрета/плодови/ също ще вкарам след зеленчуците и накрая сокчетата...Но първо да станем на поне 5 месеца/пък ако може да устискаме и до 6тия,аще по-добре/
Мерси на всички ви за пожеланията-днес поне до поликлиниката стигнах/тя наблизо,де,аам пак е навън/...и раната вече се позатвори,та скоро и аз ще се замотая по улиците...
И наистина са ви стнрахотни дечковците/незнам за кой път го казвам,ама си е истина/
Да отивам да си извадя сладкиша,че нещо май позамириса...

# 176
  • на брега на Дунав
Айда пак съм аз, да ми е честит нета макар, че пак е под всякаква критика   Sick.  Гледам още снимки с красоти има постнати.  Butterfly ама и вие как сте се ококорили вече.  Grinning Много сте сладки бе и едни белинки, мойте и двете са се метнали на мен откраднали малко от боята на махалата   tooth  tooth newsm62, е Сами по-малко де ама на там отива май. Иначе ние днес бяхме на консултация, големия мъж  вече е 8 кг и 65 см., с ваксината пак се разминахме, ама в петък няма вече накъде да бягаме.
Колкото до захранването и аз захранвам скорострелно като Люта чушка. Давам няколко лъжички първия ден и ако видя, че го понася добре на следващия половината бурканче и така. Така захраних със сокчето и с плодовото пюре и така смятам да направя тези дни и със зеленчуковото пюрце. Всичко си зависи от детенцето как си поняся новата храна. Аз само да кажа, че пюретата не ги давам чисти, а ги смесвам с 60мл мляко и допълвам шишето с пюре до 160-170 мл понеже сме скарани още с лъжичката. Това е от мен за днес. Лека и спокойна вечер ви желая.

# 177
Здравейте момичета
ние малко се позагубихме ама имам някакъв проблем защото като вляза през браузъра на Мозила не мога да пиша, дава и постоянно грешка а като вляза през Интернет експлорър става ама кой да се сети!! ooooh!
На 26.09 бяхме на ваксина и Тити вдигна адска температура 39.1 Shocked Shocked но я увладях някак си с Панадол, иначе лекарката препоръча да започнем захранване с картофено пюре приготвено от мама, каза да слагам сол, захар и масло ама аз да не съм луда, сложих само млако масло ама Тити взе че се разстрои и му спрях и маслото и сега само картофки и АМ, гадничко е ама няма как!!!
Както Анита е направила приканвам варненските мами на среща преди края на тази седмица защотото после пак го дават дъжд!
Целувки на всички

# 178
енит,правилно си направила,че не слагаш екстрите...няма нужда...като стане по-голям ще си навакса..даже ако пигаш мен и маслото можеш да го отложиш...ама така са педитата-давай да захранваме,че на 6 месеца вече пържени кюфтета да ядат.... Mr. Green
А от форума и аз искам да се оплача....един път ще съм сама /без конкуренция за компа/ и той ще ми върви на терсене...е не е честно...

# 179
  • София
kambanska, проблемът май е в сайта, защото напоследък и на мен ми създава много проблеми - бавно се зарежда, изчезва ми текст и т.н. Sad Дано скоро да се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт