ЮНСКИ мамчета щастливи гушкат бебета красиви

• 13 515
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Tatalina , изпуснах ви аз днес а? Е аз се размазах от разхождане и се видях с Velmar  от Августовските мами .... пихме бири и меткахме кебапчета Joy Утре пак ще съм в парка след консултацията.... ужас ... пак ще ни боцкат. Дано да я понесе леко гадната ваксина.
Моята щерка вече си е захранена и за кебапче реве Joy всичко  папа , но не обича количествата.... на 4 месеца ядем по 120 грама.... а понякога не ми яде по цял ден.... вчера яде в 10 сутринта и после цял ден отказваше храна.... яде чак в 20:00 часа след банята. В следствие на дневния глад  девойката ми се буди в 4 да яде , но мисля , че ще мине и този период.

Лека нощ и спокойни бебки ви пожелавам момичета  bouquet

# 181
  • Велико Търново
Добър вечер и от нас!Скоро не сме се показвали,ама като знам какви хубави ергени има не се стърпях  Heart Eyes!

Отивам да спя,защото утре ще ставам в петтттттттттттт!Спокойна нощ! Hug

# 182
  • Den Haag
Благодаря ви за хубавите думи   bouquet Вики ви праща млечни целувки с ванилов вкус  Heart Eyes

# 183
  • Den Haag
Е, една мома да се престраши, ама тя много убава, бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 184
Здравейте и от нас с Иванна   bouquet  bouquet  bouquet
Много сте писали брей човек не може да ви изчете Simple Smile
Всички сте много хубави и пораснали ... Да сте живи и здрави и вие и бебоците  Peace
Butterfly аз още като се родихте съм си ве заплюла ... пу-пу ама много сте ми готини, направо ще го изям   love001  love001  love001
Ето ни и нас вече пораснали Simple Smile

Лека вечер и целувки от нас   bouquet

# 185
Сиска, много ви е хубава момата Hug

Момичета - искам да попитам за ваксините - може ли някой да ми каже, има ли някакъв срок да се слагат и да ми дадете някакви имена.

Благодаря  bouquet

# 186
  • Варна
Ама много хубави моми има тук Hug Не можем си изберем снаха
Ние папахме ама мъжът нещо не иска да спи.
Оставям ви, че трябва да се приспиваме

# 187
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте пак от нас,ами докито ни каза да захранваме 1 седмица след ваксината която ще е на 17.10 това ще е чак на 24 и съм си взела зеленчуков микс дали е правилно?Сокче му давам на Ганчев ,но не го насилвам.Плодовите пюрета докито каза като го захраня със зеленчуковото тогава плодово като десерт накрая.А в състава на зеленчуковото пюре на Ганчев пише че има мляко,защо да слагам допълнително? newsm78

# 188
  • София
Здравейте пак от нас,ами докито ни каза да захранваме 1 седмица след ваксината която ще е на 17.10 това ще е чак на 24 и съм си взела зеленчуков микс дали е правилно?Сокче му давам на Ганчев ,но не го насилвам.Плодовите пюрета докито каза като го захраня със зеленчуковото тогава плодово като десерт накрая.А в състава на зеленчуковото пюре на Ганчев пише че има мляко,защо да слагам допълнително? newsm78
Nushinka, съветвам те да захраниш с картофено пюре. Колкото до млякото в пюретата, щом го има и аз не виждам смисъл да слагаш допълнително освен в случай, че искаш да разредиш консистенцията.

Бързо си кажете, днес кои мами и бебчовци ще бъдат в парка?  Mr. Green

# 189
 И аз бих дошла с най голямо удоволствие но не знам каква работа ще изникне  bouquet

# 190
От колко часа ще сте в парка?Да знам кога да цъфна  Mr. GreenНо най-вероятно ще бъдем цялото фемили  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 191
  • София
От колко часа ще сте в парка?Да знам кога да цъфна  Mr. GreenНо най-вероятно ще бъдем цялото фемили  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Супер, колкото повече, толкова по-весело. Ние лично към 12.30, 13.00 можем да се дотътрим и също ще бъдем цялото семество. Mr. Green

# 192
  • Ямбол
Здравейте!
Много хубави моми и ергени си имаме.Та и всички са много накипрени.
За захранването и на мен не ми е ясно.Мисля да го направя след навършени 4 мес. Поне зеленчуковите пюрета дано и харесат.След като 2 дни не яде/бях се оплакала- единия ден като яде в 06,00 и после чак в 20,00/и доста ме притесни, сега е по добре.
valkiria,четох, че и твоята е имала такъв ден.Явно е нормално.
Та, ако има някоя мама, която е захранила, т.к. има бебоци и с навършени 4 мес., моля да сподели как е протекъл процеса и с какво е захранила, какво количство и т.н.
Тук при нас има мъгла, чакам да се вдигне и отиваме на разходка.Днес ще водя бебка на ортопед
Приятен ден на всички!

# 193
  • Варна
Ей здравейте и от нас!
Ама че много сте изписали. При нас първо, че не ни остава време от разходки и второ - тати като застане на компа мърдане няма  #Cussing out Май по нощите трябва да наваксвам  newsm78
Аз така и не успях да кача снимка на принцесата, така че моля за помощ  newsm17 Weary
Ето тази снимка http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1313996 .
Благодаря предварително.
Много слънчев и усмихнат ден и до после
Да нацелувате сладките бебоци   love001  love001  love001

# 194
  • Пловдив
Дарина на mama Sasi  Wink

Общи условия

Активация на акаунт