Седмокласници 2020/2021 - Тема 7

• 28 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Заедно с преминаването към ДО при нас почнаха и "простотиите". Часовете са "тука има тука нема". Тоз учител не дошъл, Оня казал че няма да се появи, друг казал че ще ги взема в часа на класа или часа по физическо, но ги нямало. Днес от седем часа четири били свободни. Вчера от седем часа - три свободни. Два дена е пълен хаос. Толкова много свободни часове са имали че си е научил вече за понеделник и вторник и е нарисувал половин етюд за което му отиват  два - и - половина - три астрономически часа. Не знам как да коментирам. Не мога и да пия че имам непоносимост към алкохол. Пих вода и чай, после пак пих...

# 736
И би трябвало да имате и атачмънт с беловата за задачите, разделена на три за всяка задача. Явно техническа грешка.

# 737
Мисълта ми беше, че независимо от гимназията в която попаднат децата, в повечето случаи тя е по - добра от кварталното, тъй като в едното децата са подбрани и са се борили за място в нея докато в другото са събрани от къде ли не.
За последно ви досаждам Simple Smile. Моето дете отиде във фег след 3 години в хубав клас в смг. Т.е. знаеше какво е да си сред мотивирани и ученолюбиви деца и да няма драми с дисциплина. Сравнявам 2 хубави гимназии и фег по нищо не отстъпва на смг като среда или качество на преподаване, стойностни учители и като човеци. Просто се учат различни неща. И организационно фег е по-мудничка с уведомяване на резултати от състезания. Естествено, математиката във фег не е на нивото на математиката в смг. Както и ае (само с него съм имала досег) в смг не е на ниво. Затова децата да си избират какво им се учи.

# 738
Пролетно ухание, благодаря, че питаш. Не сме минали още, дано всичко е ок.
Аз едва ще отдъхна, защото имам двама петокласници на опашката. Joy
Малката ми днес е съкрушена от резултата на областния кръг по астрономия. Толкова се готви, чете, а само 13 точки /48 е мах. постигнат/
Порева си, госпожата си била изложила...драма.  Лоша шега и изигра, че не се готви по математика със същия хъс, а повечето задачи са искали изчисления.
Опитвам се да вдъхна кураж, дано не се отчайва и друг път да се явява пак с желание.
Набора попадна в чудесен клас, никакви проблеми, децата са много добри. Дано и след 7ми има този късмет.
Утре има оли по физика, дано да е доволен от резултата. Уж чете и решава задачи.

# 739
  • София
Заповядайте в

НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт