Не знам, дали живота ни е очукал всички, но лично аз, не съм била в такава ситуация....не че не можело а просто не съм го допускала.
Човек трябва и самоуважение да има преди всичко.
След това, вече ми нямаше доверие и за срещи и двамата минавахме половината път. Не ме питай, как съм събирала пътни на 16г, от училище.
Постоянно му натяквах, че искам да живеем заедно, но той отбягваше въпроса. Оказа се, че е искал да купи къща-наша в която да сме сами, не да живеем с родители или на квартира. Вече 3г. живеем заедно. Не е задължително, да не те обича може да има някъкъв проблем, или да го е срам да си дели сметките с теб.
След това, вече ми нямаше доверие и за срещи и двамата минавахме половината път. Не ме питай, как съм събирала пътни на 16г, от училище.
Постоянно му натяквах, че искам да живеем заедно, но той отбягваше въпроса. Оказа се, че е искал да купи къща-наша в която да сме сами, не да живеем с родители или на квартира. Вече 3г. живеем заедно. Не е задължително, да не те обича може да има някъкъв проблем, или да го е срам да си дели сметките с теб.Препоръчани теми