90 - дневна диета - тема 371

• 60 781
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Честито! Аз съм тъкмо във втората четворка на третия цикъл, вече му се вижда края на режима. Иначе днес съм на млечни отново, нещо не ми се яде месо, малко катък, чушки със сирене и салата от домати, за вечеря пак така подобно, малко запечен кашкавал, общо взето останки. След водния ден и първата четворка разбира се големият минус от килограм и половина се занули и днес е просто 0, нито минус, нито плюс, което малко ме подразни, но от друга страна го очаквах. Стандартно си свалям на четворка по 700-800 грама, сега свалих килограм и половина след водния, после се намести обаче. Дано и в почивката свалям, миналият път за три месеца почивка свалих още 5 кг, сега малко се съмнявам, но ще внимавам много, тя е също толкова важна, не трябва изобщо да се подценява.

# 346
  • на последния етаж
Благодаря! И аз се надявам да сваля още 1-2 кг през почивката. Simple Smile

# 347
  • Берлин
Аз приключих. -7.3 са аут. Не постигнах целта за 10, но и така е добре.
Най-трудно ми е да избутам режим почивка.
Успех, здраве и минуси на всички

# 348
Бравос! Седем са си седем!
Каква почивка ще следвате?

Аз днес съм една идея по-жива.
Пазете се!

# 349
Привет, днес кантарът ми е добър приятел и след последната четворка показа минус един килограм след предния застой. Похапвам кюфтенца в доматен сос и зелена салата за обяд и вечеря, за закуска изядох една круша. Тези цариградски кюфтенца от Лидъл доста добри се оказаха, огледах и съставките и са режимни. За утре малко боб и ще се опитам да направя снакс от нахут, както е от буркана, прецеждам, малко зехтин и сол и ще пека за около час да стане хрупкав. Интересно ми е да видя какво ще се получи. Надявам се и при вас всичко да върви добре, мен ми е малко странно, че след три седмици завършвам.

# 350
Браво за минусите.
Нахутът става много вкусно

# 351
Приемате ли нови? Днес ми е първи плодов ден. Дано издържа, че времето е лошо и ще съм цял ден удома. Тогава ми е много трудно да не мисля все за храна. Започвам от 80кг и днес вече кантара ме зарадва със 78,5:grinning:, така че стимул имам. Исках да попитам какво ви е мнението за бананите през плодовит ден. Най-засищащи са и мисля, че ще ми е по-лесно.

# 352
Добре дошла, spirit! Мнението на повечето за бананите е силно положително, много от нас правят плодов ден само на банани. Да, засищат и ефектът е доста добър.

# 353
Здравейте и добре дошли! Да, бананите са сигурен успех, ако решите да карате само на тях през целия ден, примерно един за закуска, два за обяд, два за междинно и два за вечеря, обикновено така правя, ако реша да е само на тях, но иначе заложете на сто грама сурови ядки, ако ядете други плодове, които са по-водни, например много обичам киви, но от него бързо огладнявам и си хапвам ядките за обяд.

Между другото печеният нахут се оказа истинска десятка, така ми се ядеше нещо, дето да наподобява печена ядка. Уникат! Час печене от буркан със супена лъжица, две зехтин, десет минути преди да извадя овкусих със сол, пушен червен пипер, чесън на прах и кимион.

# 354
А не ти ли изсъхна много на час печене? На колко градуса беше? Хрупка ли? Grinning

# 355
Не, не изсъхна, по принцип варен от буркан или консерва иначе няма да стане хрупкав, при мен се получи, пробвах на 50-тата минута, но още имаше дъвчаща структура, оставих за още десет минути и вече беше супер, обаче овкусяването с любими подправки е другото важно. Иначе на 180 градуса пекох. Ако не е варен, а сух, вече трябва да стане супер хрупкав, но не разполагам с такъв и не съм пробвал. Малко обаче не успях да се излъжа, че това ми е основното ядене, но ще издържа, изядох няколко моркова.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 18:38 от V_90

# 356
  • Варна
Здравейте, предложете нещо сладко за хапване за въглехидратния ден? Тип торта, кекс, нещо по здравословно, което има позволени съставки.

# 357
Мюсли залято с вряла вода с лъжица мед и тахан и канела.

# 358
  • Варна
Мерси, ама не уцели с тахана и канелата.Joy
А дали може да се комибинира плод със шоколад примерно?Или кисело мляко с плод?

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 17:52 от stella_stz

# 359
Мерси, ама не уцели с тахана и канелата.Joy
Ами не слагай канела и тахан! Избора е достатъчно богат за ВХ вечеря. Не е задължително сладкишът да е постен. Здравословното не винаги е вкусно и по вкуса на всеки.

Щото хем дайте съвет, хем не случи.
Ето нещо вкусно и режимно. За здравословно..ако е до 200гр 😄
http://trydiani.blogspot.com/2009/04/blog-post_05.html?m=1

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 18:24 от Agora

Общи условия

Активация на акаунт