90 - дневна диета - тема 371

• 60 790
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Булгурът е в ден за варива, чията е мазнина и семе и в малко количество е за витаминния ден

# 376
Здравейте, отново. Въглехидратния ден ми е най-мъчен. Не обичам спагети нито пица…. Но открих тортилите. В тази връзка питам какви сосове могат да се ядат? Ясно е, че млечен и майонезения няма как, но примерно горчица може ли?

# 377
Здравейте, отново. Въглехидратния ден ми е най-мъчен. Не обичам спагети нито пица…. Но открих тортилите. В тази връзка питам какви сосове могат да се ядат? Ясно е, че млечен и майонезения няма как, но примерно горчица може ли?
Идея за въглехидратния ден: баница с гъби , сушени домати, спанак, праз и/или други неутрални зеленчуци. Вкусотия!

# 378
  • Варна
Може ли да споделиш рецепта за баница със спанак?
Идея за въглехидратния ден: баница с гъби , сушени домати, спанак, праз и/или други неутрални зеленчуци. Вкусотия!

# 379
Може ли да споделиш рецепта за баница със спанак?
Аз не я правя само със спанак. Към нарязания на ситно спанак  добавям нарязан пресен (зелен) лук, може и магданоз, добавям и нарязани сушени домати, няколко гъбки  на ситно. Мажа корите с олио, слагам от плънката, навивам корите, редя в тавичка и пека.

# 380
Не разбрах какво сосове може във въглехидратен ден? Горчица, гуакамоле?

# 381
Прочетете си правилата и ще се ориентирате. Принципно почти всичко но е желателно да не се набляга на горови сосове.

# 382
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Влизам в темичката, защото днес съм 4-ти витаминен ден от началото на диетата. Правя я вече 4-ти път и винаги има ефект, но след финала нещата излизат винаги извън контрол ...
Имам следния въпрос:
Аспержи в кой ден могат да се консумират?

Благодаря

# 383
Във всеки ден Simple Smile

# 384
  • Варна
Здравейте, не разбрах в плодовия ден ядките задължително ли е да са сурови? Може ли печени,без сол разбира се?

# 385
Сурови, задължително.

# 386
  • Варна
Имате ли някаква идея защо? Просто ми стана интересно.

# 387
Заради начинът, по който се проемянт мазнините в яслите при термична обработка

# 388
Аз  е съм сигурна, че правилно съм запомнила но в суровите преобладават белтъчини, в печените-въглехидрати.

# 389
Няколко пъти опитвам да започна диетата последния месец и вечерите се провалям.
Прибираме се вечер към 20:30-21:00 и започвам приготвяне на вечеря, приготвяне на храна за следващия ден и .... опитване на готвеното. Sad
Адмирации към всички, които нямат такъв проблем!

Общи условия

Активация на акаунт