90 - дневна диета - тема 371

• 60 763
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Привет отново, след вчерашният въглехидратен ден -200гр. Днес на плодове, дотук няколко мандарини и 10на сурови ореха, по-късно ябълка и за вечеря салата домати и краставици. Да видим утре какво ще покаже кантара. Не мога да се стърпя да не се кача.

# 466
Помня те, Цвети! Ще се справиш.
Моето детенце в събота имаше празник и малко обърках три дни режима, но от утре пак започвам сериозно. Нямам вече кантар, че хуната го счупи Joy много ми в добре така, без.

# 467
Здравейте!Чета ви от вчера и навлизам лека полека в нещата .
Покрай мен доста приятелки са спазвали режима и са много доволни.
Сега мисля и аз да почна.
Понеже никъде не попаднах да се е коментирало това-ако например в деня за белтъчни реша да паниран кашкавал ,позволено ли е да се ползва галета или не е Ок?Както и за пилешко месо може ли да се панира с корнфлейкс?
Друго ,което не притенсява с нарушаването.Метох някъде ,че се позволява на 2-3 режима веднъж.Какво означава това?На две три редувания на 4-те дни че може да се прегреши ли?

# 468
Помня те, Цвети! Ще се справиш.
Моето детенце в събота имаше празник и малко обърках три дни режима, но от утре пак започвам сериозно. Нямам вече кантар, че хуната го счупи Joy много ми в добре така, без.

Духче Flowers Hibiscus
И моят кантар отказва вече. След плодовия ден кантара ме разочарова, пред МЦ съм, може и това да е причината,а и май прекалих с орехите вчера. Но нищо, продължаваме напред Sweat Smile
Днес белтъчен ден, за закуска банан, за обяд салата домати и краставици, ще си взема една пилешка пържола от близкия магазин и филийка бонус, вечерята ще е пак месо и салата. Много ми се хапва мръвка Sweat Smile

Глория, не е позволено да се ползва галета и корнфлейкс.
Случва се на всеки да прегреши, е да кажем веднъж в месеца, да не е системно. Когато прегрешиш, на другият ден продължаваш с деня ,който ти се пада. Ако сгрешиш на варивата и хапнеш друго, следващия ден си продължаваш с въглехидрати. Успех!

# 469
Благодаря !
А в темата четох,че е позволено да се слага мед в кафето сутрин?Вярно ли е това?И за малкото мляко,колкото да обърне цвета?
За коя група във фейсбук пишете ,че са много ?

# 470
  • Sofia
Gloria_18, аз през цялото време пиех кафето с мед сутрин и въпреки това свалих 13 кг, предишния път. Обикновено пия кафето си със захар и мляко, когато не съм в режим, така че с меда се понасяше кафето Simple Smile

Сега тепърва ще започвам отново, така че предвид по- високата възраст, метаболизъм и тн- ще видим как ще потръгне Simple Smile

# 471
Навих се,така,ме утре правя едно прочистване по Луната и ще ям плодове,ще го приема за плодов ден и след него почвам.Малко ме тревожи това,че понякога ще нарушавам и то не за цели дни,а по скоро вечер(по повод),но се надявам да не окаже голямо влияние.
Целта ми е 5 кг,въпреки,че и 10 ще ми седят супер,но по-малки цели за сега.
А за грамажите търсех информация-вие мерите ли си месото ,купичката боб или салатата?
Четох за протегна около 200 гр на обяд и 100 на вечеря.Искам да го правя стриктно,затова търся информация.
Също така в деня за въглехидрати-например правя питка,но не мога да сложа сирене нали?То си е към първия ден.Но и без сирене да е ,колко се изяжда на едно хранене?Торти не ме блажнят особено,по -скоро ще търся нещо тестяно,но въпроса е колко?
Моя позната свалила 17 кг ,аз все се надявам да успея с моите 5-7 кг.

# 472
  • Sofia
Аз не съм съвсем добър пример, но не мерех. Умерени порции гледах обаче да са, и на обяд и вечер.

Питката не може със сирене, така е. Чупиш или решеш едно големичко парче, може да си съчетаваш със салата и лютеница. Аз си взимам например понякога пица от Пица лаб, но без млечните, само доматен сос и зеленчуци- става много вкусно. Или има рецепти за "маймунски хляб" - също добро предложение за този ден. На мен този ден ми е любим, като за вечеря понякога си взимах и баклава с боза Grinning

Пробвай и прецени, но не чакай много бързи резултати на килограми. Но пък си мери и обиколките. Аз свалих 13 килограма, но от от 42ри размер станах 36- доста намалих в сантиметри.

# 473
Аз не съм съвсем добър пример, но не мерех. Умерени порции гледах обаче да са, и на обяд и вечер.

Питката не може със сирене, така е. Чупиш или решеш едно големичко парче, може да си съчетаваш със салата и лютеница. Аз си взимам например понякога пица от Пица лаб, но без млечните, само доматен сос и зеленчуци- става много вкусно. Или има рецепти за "маймунски хляб" - също добро предложение за този ден. На мен този ден ми е любим, като за вечеря понякога си взимах и баклава с боза Grinning

Пробвай и прецени, но не чакай много бързи резултати на килограми. Но пък си мери и обиколките. Аз свалих 13 килограма, но от от 42ри размер станах 36- доста намалих в сантиметри.
В какъв смисъл да не чакам бързи резултати?
Аз се надявам поне първата седмица за стимул да сваля 1-2 кг.
А ти си постигнала страхотни резултати!Дон36-ти номер!!!Това за колко време?Аз искам да сваля едни бързо качени кг от скоро,ако може и още повече няма да имам против.Но и на 5 ще съм щастлива.
А ,да попитам нещо-когато не е плодовия ден ,плод се хапва само сутрин нали?Не може следобед като междинно?
А на плодовия ден може ли една салата?

# 474
Глория, на първа страница има много информация, погледни я.
На плодов ден имаш 5 хранения през минимум два часа. Може да са пресни или сушени плодове, пресни или печени зеленчуци. Условията са да са без сол/захар и мазнини. След 12 часа на обяд можеш да смесваш плодове по между си, може да правиш и салати без мазнина и сол. Можеш да хапваш към всяко ядене или отделно от него ядки, сурови и без сол, като обшо за деня имаш право на до 100 грама. Плод и зеленчук не е препоръчително да се смесват в едно ядене.

В останалите дни не се яде плод между обяда и вечерята. Ако си гладна може да ядеш два пъти плод през два часа до обяд. Ако ставаш много рано например или си много гладна между обяда и вечерята, може да хапнеш плод в 11-12 часа и да обядваш в 13-14 часа.

# 475
Здравейте!От днес съм във вашите редици.Стартирам 75 кг на 171 см височина и се целя към 60 Simple Smile Имам един въпрос-невъзможно ми е да закусвам каквото и да е сутрин!Правила съм многократно опити-не става!Та може ли да спазвам режима без сутришната закуска?

# 476
Глория, на първа страница има много информация, погледни я.
На плодов ден имаш 5 хранения през минимум два часа. Може да са пресни или сушени плодове, пресни или печени зеленчуци. Условията са да са без сол/захар и мазнини. След 12 часа на обяд можеш да смесваш плодове по между си, може да правиш и салати без мазнина и сол. Можеш да хапваш към всяко ядене или отделно от него ядки, сурови и без сол, като обшо за деня имаш право на до 100 грама. Плод и зеленчук не е препоръчително да се смесват в едно ядене.

В останалите дни не се яде плод между обяда и вечерята. Ако си гладна може да ядеш два пъти плод през два часа до обяд. Ако ставаш много рано например или си много гладна между обяда и вечерята, може да хапнеш плод в 11-12 часа и да обядваш в 13-14 часа.
Благодаря!Четох няколко пъти информацията в началото,но имаше някой неща които не ми бяха ясни.Както сега разбрах,че не може да хапна салата с мазнина овкусена.Аз днес ще си направя един лунен цикъл,с малко плод позволен.Киже да хапна преди фазата една салата с малко зехтин и след 14 часа(както е по фаза) да съм на плод при нужда.От утре вече си почвам 90 дневната както си е ред.
Наистина ли не смесвате белтъчини в едно хранене?Например да си направя омлет и в салата да сложа сирене?
Също да попитам кога идват първите резултати?Просто да си сверя часовника дали всичко правя както трябва.
За подслаждане на кафето може ли да се използва стевия?
Мили хора,моля ви кажете ми за стевия та дали става?Също се замислих дали е позволено някакъв заместител на прясното мляко-кокосово,бадемово?
Също ядки са позволени само в плодово-зеленлуковия така ли?
И друго което забелязвам,че се използва и в зеленлуковия и във варивата-царевицата.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 10:24 от Gloria_18

# 477
  • Sofia
Gloria_18, при мен имаше първоначално намаляване на килограми и после 2 седмици застой, даже покачвания. Затова ти казах, че ти трябва търпение с диетата.
Не бих слагала каквото и да било друго мляко в кафето. Аз белтъчини смесвах, но рядко. Ядките само в плодов, при това  до 100 грама на ден и сурови.

# 478
Благодаря !
А стевия може ли да се приема вместо захар и мед?
Отрази ли ви се режима по някакъв начин на кожа и коса?Питам и в добрия и в лошия смисъл.

# 479
  • Sofia
Отрази ми се чудесно диетата на мен Simple Smile За стевията - нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт