Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 257
  • 684
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Обичам Шардоне - бяло вино! Пием го охладено в специялни високи чаши и с приятна компания Simple Smile

# 406
Мъжът ми прави прекрасно домашно червено вино. Обичаме да го пием с различни сирена с плодове и мезета. Като цяло обичам червено вино, като компромисен вариант розе Wink

# 407
Харесвам бяло вино ,не винаги спазвам етикета.

# 408
Харесвам бяло и розе.Сервирам ги приятно охладени и задължително в подходяща,кристална чаша.

# 409
  • sofia
Харесвам богати и плътни червени вина.  Понякога спазвам етикета, понякога не.

# 410
Каберне Совиньон. Имаме си специални чаши, в които го пием. Общо взето това е нашият етикет, виното да е поднесено изстудено и в чаша за вино.

# 411
  • Велико Търново
Любимото ми вино е розе. Относно етикета благодарение на мъжа ми, вкъщи имаме чаши, подходящи за всеки от видовете-за бяло, за червено, за рози, за шампанско. Аз лично не робувам много на това коя чаша за кое вино е, важно ми е само да е чаша ЗА вино 😁

# 412
Харесвам маврут,мускат,розе,понякога и леко газирани....обичам да пробвам нови ,непознати вина.Държа да е в правилната чаша и храна,която подхожда на вкуса на виното.

# 413
Пия и бяло, и червено вино, според сезона, случая и настроението. Не робувам на етикет, имам си предпочитания за марки и това е. От години пия само вино и се чувствам много добре.

# 414
  • Русе
На младите години харесвах бяло вино, сега по-често избирам червено. Не спазвам етикет, но поне гледам чашите да са за вино.

# 415
Обичам червено вино в студените вечери, а лятото - предпочитам бялото. Държа чашите да са подходящи за различните вина

# 416
  • София
Обажаваме да пием лятото Совиньон блан, а зимата Каберне Совиньон, но обичаме всякакви хубави вина. Колкото до етикета им на сервиране - зависи от настроението, но виното никога не стига 🤣

# 417
Обичам червено сухо вино. Сервирам го с мезета и сирена, ядки, плодове.

# 418
  • Варна
Почитатели сме на червеното вино, поднесено с любов и подходящо мезе, разбира се Blush

# 419
Любими са ми белите вина, които смятам че поднасям правилно.

Общи условия

Активация на акаунт