Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 258
  • 684
  •   1
Отговори
# 420
Обичам червено вино. Етикет понякога спазвам.

# 421
Обичам бяло,червено и розе.Повече му се наслаждавам ако е поднесено както трябва.А с приятна компания още повече! 🙂

# 422
Червеното вино ми е любимо! Е, може една чаша бяло, но само когато няма червено Simple Smile

# 423
Совиньон блан. Обичам с плато от сирена

# 424
Пия червено вино, харесвам го младо, да не е отлежало, на стайна температура и купажно е за предпочитане. Старая се да спазвам етикет.

# 425
  • София
Пия само червено вино, лятото розе. Предпочитам каберне, сира, пино ноар. Ползвам специални чаши и декантер.

# 426
Обичам розе и сухи червени вина.

# 427
Розе и мерло са любимите ми.

# 428
Предпочитам червените вина, не спазвам особено етикета.

# 429
Обичам Сира, с подходящо мезе и хубава чаша, не спазвам описанията на опаковката.

# 430
  • София
Предпочитам бяло вино. Винаги охладено преди сервиране Wink

# 431
Обичам бяло вино, добре охладено в подходящата чаша.

# 432
  • Под Сините камъни
Обожавам бяло вино,поднесено в подходяща часа със столче.Все пак искам максимално да се насладя на удоволствието.

# 433
Харесвам бяло вино! Чак строго не спазвам етикета, но си доставям удоволствие като го поднасям в хубава чаша и в компанията на хубаво сирене с грозде или смокини. Това ми е любима комбинация.

# 434
Фен съм на сорта "Широка мелнишка лоза". Половината удоволствие от питието, за мен, идва и от начина, по който се сервира. Подходящата чаша разкрива пълния блясък на напитката, но още по-важна е и компанията - понякога човек иска да отпива спокойно, насаме с любимата си книга; друг път - заобиколен с от любими хора.

Общи условия

Активация на акаунт