Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 259
  • 684
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Любими са ми мерло и розе, имам си и подходящи чаши, които използвам за да се насладя максимално на вкуса. Винаги виното се консумира с нужната температура и в приятна компания Simple Smile

# 436
Любомито ми вино е Кабарне.В красива чаша е най-добре.

# 437
Лятото - бяло, а зимата червено.

# 438
  • Варна
Обичам червени вина с плътен и наситен привкус, който кара небцето ти леко да изтъпва, поднесено в чаша тип "Балон" Simple Smile

# 439
Предпочитам сухите вина. Лятото бяло добре охладено, зимата червено. Не спазвам вманиачено етикета.

# 440
  • Бургас
Обичам малиново вино, мерло и бели плодови пенливи вина.Предпочитам да са в подходяща чаша или поне в чаша със столче.

# 441
Харесвам бяло вино. Невинаги спазвам правилата на поднасяне.

# 442
Сухо червено вино - италианско или френско.

# 443
  • София
Харесвам червено сухо вино, разбира се поднесено в подходяща чаша и консумирано в хубава компания. Не винаги спазвам правилата за сервиране, по- скоро импровизирам

# 444
Обичам червени, купажни вина!

# 445
Харесвам бяло вино и розе. Невинаги спазвам правилата на поднасяне.

# 446
Обожавам белите плодови вина и розетата. На скоро имах възможността да пробвам новозеландско бяло вино - няма такъв вкус... Червено пия само по специални случаи Simple Smile

# 447
Обичам домашно приготвено червено вино, поднесено в подходяща чаша и в компанията на любим човек.

# 448
  • Пловдив
Харесвам сухите вина. Задължително поднесени в тънкостенна, лале чаша. И с вкусно мезенце.

# 449
Харесвам истинското червено домашно вино.

Общи условия

Активация на акаунт