Преоткрийте любовта към виното и спечелете награда от BG-Mamma

• 10 260
  • 684
  •   1
Отговори
# 450
Харесвам бели вина и розе. Не съм по алкохола и обикновено по повод ги слагам на масата, но пък използвам много красиви кристални чаши. Като ще е рядко удоволствието, поне да е пълно! Joy

# 451
Любимо вино "Телиш" - Каберне Совиньон, защото обожавам неговият червен винен сорт грозде, от което се прави! Да спазвам винаги във висока чаша го пия, защото  "Виното съдържа истина, но никога няма да я срещнеш сред съставките, изброени на етикета на бутилката." - Джош Стерн. Поздравления за играта! Наздраве!

# 452
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Любимият ми вид вино е червено, със сладък вкус и наситен плодов аромат.
Невинаги спазвам правилата за поднасяне.

# 453
Харесвам вино от сортовете пино ноар и мускат отонел.

# 454
Обичам да пия хубаво бяло вино.Задължително във висока чаша,със сирена и грозде.

# 455
Любими са ми отлежали вина от сортовете мерло и мавруд.

# 456
  • София
Обожавам сира.От време на време се изкушавами от рубин.
Лятото предпочитам бяло вино.

# 457
Обичам бяло вино и спазвам етикета

# 458
Предпочитам червено вино - мавруд или сира на стайна температура.

# 459
Харесвам "хубавите" вина, сервирани в подходяща чаша.
Според случая и храната правя избора.
Определено зимата предпочитам червено вино от Каберне Фран, а лятото или с десерт леко бяло вино.

# 460
Предпочитам купажни вина. Любимо  ми е розе, комбинация от сира, каберне фран и малбек. Харесвам и испанските вина от Риоха и в частност Риоха Алта.. Обичам да пия вината в подходящите чаши на нужната температура.

# 461
Обичам бяло вино и розе - Розов мискет. Не се старая да спазвам винаги етикета му за пиене.

# 462
  • София
Харесвам червено, тежко вино... Оставям го да "подиша" преди консумация и му се наслаждавам в подходяща чаша и компания.  Simple Smile

# 463
харесвам мерло. Не спазвам етикет.

# 464
Обичам розе и се стремя да го сервирам в подходящи чаши и на подхдяща температура.

Общи условия

Активация на акаунт