Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 839
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Уж нямаше да коментирам, но се натъкнах на фенски кадри и искам да споделя....дали е възможно и какво ли ще последва, ако и Зейнеп е засегната от мелето?

Значи Мехди ще е леко ранен, за да може да крещи по коридорите на болницата - ДОКТОР!!!!!! Носейки Зейнеп на ръце.
Ле-ле, какво ги чака болничния персонал като се намъкнат всички от махалата + сем. на Баръш.

# 391
Рейтингът е много добре, предвид че по Фокс пуснаха нов сериал, който очевидно е откраднал част от публиката на Дома и на Неверния.

Скрит текст:

Осман е непоклатим на върха, но и тематиката му е съвсем различна от тази на другите сериали, излъчвани в този ден, така че реално им е по-лесно.

В другите класации също сме много добре Sunglasses

Зейнеп и Баръш ми бяха много сладки, като се хванаха така за ръчички Heart Eyes Само Менделсон им липсваше за музикален фон Kissing Smiling Eyes

Ето и един страдащ Мехди, който можеби ще бъде полекичка избелен. Не знам какво точно каза на Мето, когато му даде часовника, но някак си се сетих за мъдростта, че и счупеният часовник два пъти на ден показва верния час. Самият Мехди ми е абсолютна илюстрация на тази максима - сгреши много, но това не значи, че в някакви моменти не може да постъпва правилно Kissing Харесва ми като жизнеотвърждаващо послание, че има грешка, но има и прошка. Също така ми се връзва с думите на Баръш, че ако един път си сгрешил, много вероятно е пак да прекрачиш закона, но пък не е задължително Nerd Да видим по терминологията на Беа кой вълк ще нахрани Wink

Феновете коментират, че изстрелите са 3 - един в Мехди, един в стената и един в Зейнеп, което ме асоциира на начина, по който започват турските приказки: "Три ябълки паднаха от небето..." Само че този път бих се радвала, ако с това не започват наново разказа за Мехди и Зейнеп, а сложат край на сагата между тях и двамата продължат по пътя си, освободени от дългове, чувства за вина и т.н. Т.е. да е като едно символично зануляване на сметките. Така или иначе по много фронтове ще си останат свързани - Кибрит, Нух, Султан, смействата, дори общите врагове, но вече да са преминали на друго емоционално ниво.

И за всички, които случайно могат да съжалят Бенал, слагам тази снимка, за да си спомним Зейнеп в какво положение беше >>>

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 11:06 от super_katia

# 392
Това, което се вижда на снимката е гайката на колана на халата на Зейнеп. А не дупка от куршум. Прегледах последните кадри от серията - колана е бая широк и гайката трябва да е още по-голяма и дебела за да го задържи.
Нелогично ми е Екрем да се опитва да ги убие заради едното спечелено дело. Подобен род измамници по-скоро ще си намери друга жена - жертва да й прибере парите, отколкото да налети да убива.
След като изгледах видеото с преразказа на книгата първоизточник ми се изясни сякаш картинката. Всичко в сериала си вървеше логично до развода на Зейнеп и Мехди. Там свършва и истинската история.
След което сценаристите остават без носеща конструкция на историята и започнаха да съчиняват на коляно случаи и случки. Завихме си и вече сме на новия курс - "произшествие за теб/произшествие за мен". Най-голямата интрига ще остане само на коя част от публиката ще угодят с финала - на феновете на Баръш или на феновете на Мехди.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 15:55 от dariVale

# 393
Права си, Дари, сега и аз си пуснах сцената със стрелбата и първо, че куршумите са повече от 3, и второ уцелват само Мехди (между другото Баръш го хваща, за да не падне). Черната точка се получава от гайката на колана на Зейнеп. Да се надяваме, че гавазите на Мехди ще реагират бързо и няма да има повече изстрели по нашите хора.

Но за Екрем има мотив да поръча убийството на Нермин, защото те май нямат официален развод. Зейнеп не е осиновена, т.е. няма никакви права като наследник и всичко би останало за него. Друг е въпросът защо тогава се разкрива сам Rolling Eyes Може все пак целта да не физическо ликвидиране, а сплашване, за да я изнуди за пари. Нямам идея какво са измислили сценаристите. Ще чакаме подсказки.

# 394
Момичета, всичките ви коментари ми се виждат логични. С тази стрелба в края на епизода пак ще ни гризе любопитството.
Аз само да отбележа, че похват на режисьорите е да обличат жертвата на прострелване в бяла, че да е по-ефектно петното от кръв. Не казвам, че случаят е такъв със Зейнеп, само си предполагам 😊

# 395
  • Плевен / София
Момичета, всичките ви коментари ми се виждат логични. С тази стрелба в края на епизода пак ще ни гризе любопитството.
Аз само да отбележа, че похват на режисьорите е да обличат жертвата на прострелване в бяла, че да е по-ефектно петното от кръв. Не казвам, че случаят е такъв със Зейнеп, само си предполагам 😊
Не знам...но и аз мисля, че Зейнеп също е простреляна....Иначи ще е пишман стрелец...от три куршума само един в целта. Друг е въпросът, какъв е обхвата на такъв пистолет, защото разстоянието си беше, като за снайперистка пушка...Но филм да става.

# 396
И Вики тук, и в Туитър едно девойче, което уважавам, изказват негативно мнение като цяло, а не за конкретна ситуация и осъзнавам, че развитието на сюжета поражда и недоволство сред интелигентни и мислещи зрители. Моят интерес обаче не е спаднал. Нямам търпение да видя какво ще се случи, нямам търпение просто да ги гледам всичките - дори Мехди как се перчи, Зейнеп как се гърчи от желание да промени Мехди, Баръш как нежно стои и чака детето, което обича, да порасне. Вероятно има художествени недостатъци сериала, но те не убиват интереса ми. Докато гледах серията снощи например самата аз нареждах като някоя свекърва, защото почти всичко ме провокираше - като се насъбраха в дома на Нермин отново и направиха седянката, им виках да си ходят по домовете; като не беше в кантората Зейнеп, ѝ се ядосвах, че все забравя да отиде навреме на работа; на Мехди през цялото време му виках, че е един дрисльо, защото само се правеше на важен, пък изобщо не подходи към бизнес делата като към такива. Държеше се все едно е мотивационен говорител и трябва просто да насърчи колегите, които и досега явно са успявали да си карат работата без него. На Джемилето също ѝ нареждах снощи като свекърва, ами не помня вече точно какво. Grinning

С две думи, още ми е много интересно. Съжалявам наистина, че не може да е интересно на всички, но така сме устроени.

Екрем - да, човек може да бъде отмъстителен, след като е загубил всичко, но насред бял ден стрелецът не уцели, затова ден по-късно в тъмнината уцели. Освен ако първият стрелец не е бил на друг поръчител. И как разбраха кой стреля по тях, ми е любопитно. Самият Екрем ли е това? Това вече ми се струва невероятно. Той не прилича на човек, който ще яхне мотора и ще се пробва сто пъти да уцели целта. Очаквам развитие по този въпрос.

# 397
Дданни и аз съм на твоето мнение. Хубаво си ги наредила всички, най-вече навлеците Караджа Simple Smile
 За сега ми е интересен сериала, не са започнали сценаристки фантасмагории, все още се придържат към що-годе реални ситуации.
Съжалявах Нермин когато стоеше в хола, а другите и най-вече Султан посрещаха неканените гости. Те не могат ли по телефона да изкажат съпричастно или целта на посещението беше Джемиле още веднъж да се хвърли да защита Мехди и да убеждава другите, че не той е виновен!? Сакън братчето поради някаква случка пак да влезе  в затвора, ще останат отново на улицата, няма джипове, няма охрана, няма пари /то по принцип всичко това е чуждо/.
Аз чакам момента, в който Мехди ще научи, че Нух работи за Баръш.

# 398
На Джемилето също ѝ нареждах снощи като свекърва, ами не помня вече точно какво. Grinning

Аз ѝ се изнервих как отиде да се разправя с Мехди пред "служителите" му в хана. Всеки възпитан човек знае, че такива разговори се водят на 4 очи, а тая нашата пред всички да го излага...Също и в къщата на Нермин... по едно време тръгна като куче след нея, захапа я, сакън Мехди да не се върне в затвора и не я пуска - в собствената ѝ къща!

Съмнявам се Екрем лично да участва в нападението. По-скоро е наел човек, затова и като се замислих, си позволява да се перчи на Баръш и Нермин, мислейки че няма как да докажат съпричастността му към престъплението. Ако не се лъжа, любовницата му беше също адвокат.

Интересно ми е дали ще покажат какво изпрати на Баръш и какво каза на Нермин по телефона. Все повече клоня, че целта не беше убийство (най-вече заради първото покушение, където можеше много по-лесно да се случат нещата), а се цели някакъв шантаж Thinking

# 399
Да поспекулирам и аз - Зейнеп оценява начинът, по който я кара да се чувства Баръш, неведнъж е казвала, че с него сякаш за пръв път се чувства на годините си - млада, свободна, безгрижна. Това, обаче, не е достатъчно, за да е влюбена.
Има и друго - хората с травматично минало са свикнали да пречупват емоциите си през турбулентни такива - т.е. влюбването и "тръпката" идват от хаотичен коктейл от страст, опасност, болка, но и утеха - направо е пристрастяващо. Ако всичко е само хубаво, спокойно, уважително, въпреки че го осъзнават, не им е достатъчно...Затова често когато някой е бил във връзка с насилник, дори да се отърве от него, отново в живота си привлича сходни партньори.
Та в случая на Зейнеп, в Баръш ще вземе да се влюби само, ако и той ѝ покаже другата страна на характера си - малко студенина, малко строгост, малко мълчаливо третиране и ще клекне. Веднага ще ѝ се активира чувството на вина към него, с какво тя е предизвикала това му поведение и...ще насочи всичките си усилия да оправя щетите там.

А за Екрем - как се е разбрало, че той стои зад нападенията? Аз уж чакам бг превода, ама ще взема да гледам без субтитри, поне да видя тези моменти, че ми стана любопитно. Иначе варианти много- Екрем също е възможност, но ако е той, се съмнявам да действа импулсивно и без подготовка, така че едва ли самият той би се разкрил. Може да е Вейси, може дори нещо съвсем неочаквано да се окаже, например враговете на дядо Шапко, който все се надявам, че ще се окаже истинския баща на Мехди, че поне да има логика защо му даде такава власт и беше толкова търпелив с него в затвора.

# 400
  • Плевен / София
Изгледах с мишката серията с руско озвучаване...Най вече ми беше интересен разговора на Мехди с Бенал пред камината....Жалко и тъжно е да гледаш как една жена проси любов от "съпруга" си....Тръгна с малка кошница " в името на дъщеря си", а сега иска семейство на 100%....Не успях да заобичам образът на Бенал...
Гледах отново последната сцена.Зейнеп е с бяло палто и колана е широк, но илиците, в които е нанизан колана  са бели, така, че тази черна точка според мен е от прострелването на Зейнеп. Да видим , ако в събота има фраг дали ще позная...

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 14:29 от gostenka68

# 401
  • ЯМБОЛ
Къде е това руско озвучаване?

# 402
Гости, може ли да дадеш линк с руските субтитри, ще се пробвам да го гледам и аз! Търсих, но нещо не мога да се ориентирам къде ги качват тях.

И за да не е спам, ето ви едно клипче от фенове на ЗейБар:

# 403
Та в случая на Зейнеп, в Баръш ще вземе да се влюби само, ако и той ѝ покаже другата страна на характера си - малко студенина, малко строгост, малко мълчаливо третиране и ще клекне. Веднага ще ѝ се активира чувството на вина към него, с какво тя е предизвикала това му поведение и...ще насочи всичките си усилия да оправя щетите там.

А за Екрем - как се е разбрало, че той стои зад нападенията?

Още в този епизод имаше такава сцена като описаната от теб, Беа Wink Една колежка се увиваше около Баръш, докато работеха и на Зейнеп звездите ѝ проговориха Kissing Smiling Eyes Усети, че Баръш е дистанциран заради сценката в участъка с Мехди и отиде в кабинета му, за да поговорят. Хареса ми, че показват много цивилизовани отношения, такива каквито отговарят на възпитанието им.

За Екрем се разбра от обаждането, което получи Нермин преди втората стрелба и от нещо, което изпратиха на Баръш и той отиде веднага да го покаже на Зейнеп.

# 404
  • Бургас
Къде е това руско озвучаване?
Ето, заповядайте, но най-добре през слушалки се разбира...
https://turkru.tv/moy-dom-21-seriya1.html
 също тук, но довечера, може би ще излязат и субтитрите...просто си ги нагласяте от второто меню

Общи условия

Активация на акаунт