Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 825
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Airra, тц! Зодия-трепач Wink Няколко пъти писах, че мразя лъжата и съм борец за справедливост. Това е най-характерната ни черта

# 436
Airra, тц! Зодия-трепач Wink Няколко пъти писах, че мразя лъжата и съм борец за справедливост. Това е най-характерната ни черта
пфуу, - стрелец?? Wink

# 437
Гости ми се струва да е едно рогато Теленце, с водеща планета пръскащата любов и хармония Венера, прекалено ми е мила и разбрана за Овен. Овните са по-буйни, майка ми е Овен, викам ѝ "Овца стръвница" Laughing

Мери Попинс щом се бори за справедливост и така по мненията - ми прилича на една Везна. Аз съм с асцендент Везна, може би затова често ни се припокриват гледните точки Simple Smile Пепелчето също е Везна.Yellow Heart

Дданни, теб не мога да те определя - струваш ми се като една мъдра сова, по-улегнала и балансирана, затова ще хвърля напосоки - Стрелец?

Airra е едно скорпионче, което добре се насочи за зодията ми, защото и двете сме водни Simple Smile (С тази твоя профилна снимка все се разсейвам, хихи)

DariVale също ми е по-трудна за разгадаване, хем справедлива и разбираща, хем аналитична и не цепи басма - Дева ли да е, Козирог ли... Nerd

# 438
  • Плевен / София
Гости ми се струва да е едно рогато Теленце, с водеща планета пръскащата любов и хармония Венера, прекалено ми е мила и разбрана за Овен. Овните са по-буйни, майка ми е Овен, викам ѝ "Овца стръвница" Laughing

Не....Козирог.....

# 439

Мери Попинс щом се бори за справедливост и така по мненията - ми прилича на една Везна. Аз съм с асцендент Везна, може би затова често ни се припокриват гледните точки Simple Smile

ТЦ! Airra позна Wink Зодия авджия! Везните са дипломати и могат да балансират. Стрелецът е "право куме, та в очи".

# 440
LaughingJoy Добре, че не съм станала астролог!

# 441
LaughingJoy Добре, че не съм станала астролог!

Нищо, де! Нека се забавляваме Simple Smile
И сега сериозно - станала си нещо много по-добро от астролог!

Скрит текст:
Най-Доброто В Мен / The Best of Me - отивам да го гледам. От 2014 година е, но не съм попадала досега на него. Казаха ми, че си струвал

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 21:07 от mery_poppins1

# 442
Много рога и копита в темата. 😀 😀 😀
Как ще се балансира, не знам? 😀

# 443

Airra е едно скорпионче, което добре се насочи за зодията ми, защото и двете сме водни Simple Smile (С тази твоя профилна снимка все се разсейвам, хихи)

водните знаци са най-добрите психолози!!
значи си раче или рибка...по-скоро второто Thinking
радвам, се че ти харесва профилната ми снимка Wink

# 444
  • Бургас
Интересна игра сте си спретнали девойки! Yum
Но сега ми стана ясно, защо толкова много се впечатлявам винаги от анализите ви и мнението ми в повечето случаи съвпада с вашето! Макар, че личностните качества за мен поне, не винаги се покриват със зодиакалната принадлежност. И въпреки това се доверявам на някои основни правила - като стрелецът, че е най-добрия ми приятел, а от рак трябва да бягам със сто км. Smile
Интересно ми е, дали ще откриете моята зодия...твърде от скоро съм с вас, но доказахте, че сте добри психолози Wink

# 445

Laughing По-скоро второто, ама всъщност първото. Аз съм един нацупен Рак, с асцендент Везна и Луна в Овен - невроятно хаотична комбинация, на вашите услуги

# 446

Laughing По-скоро второто, ама всъщност първото. Аз съм един нацупен Рак, с асцендент Везна и Луна в Овен - невроятно хаотична комбинация, на вашите услуги
Blush
и моята луна е в Овен, асц. Рак Wink

aniksi Wink, давай подсказка-водна, земна, огнена или въздушна??

съвсем излязохме от темата:)
малко ЗейБар Revolving Hearts

# 447

Мери Попинс щом се бори за справедливост и така по мненията - ми прилича на една Везна. Аз съм с асцендент Везна, може би затова често ни се припокриват гледните точки Simple Smile Пепелчето също е Везна.Yellow Heart

Дданни, теб не мога да те определя - струваш ми се като една мъдра сова, по-улегнала и балансирана, затова ще хвърля напосоки - Стрелец?

DariVale също ми е по-трудна за разгадаване, хем справедлива и разбираща, хем аналитична и не цепи басма - Дева ли да е, Козирог ли... Nerd
Дари е един здраво стъпил на земята реалист телец. Понатрупал житейски и форумен опит до степен да не устройва корида всеки път и на всяка цена. 😜
Май сме се събрали от целия зодиак в темата. За всеки има по нещо с което да е съгласен и с което да не е. С чиста съвест мога да кажа, че това е сериалната сбирка с най-интелигентни, информативни и интересни мнения за мен.

# 448
  • Плевен / София

# 449
  • Бургас
Май сме се събрали от целия зодиак в темата. За всеки има по нещо с което да е съгласен и с което да не е. С чиста съвест мога да кажа, че това е сериалната сбирка с най-интелигентни, информативни и интересни мнения за мен.
И за мен, и за това ми е толкова приятно тук!
А аз съм огън от най- изгарящия Беа Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт