Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Май сме се събрали от целия зодиак в темата. За всеки има по нещо с което да е съгласен и с което да не е. С чиста съвест мога да кажа, че това е сериалната сбирка с най-интелигентни, информативни и интересни мнения за мен.
И за мен, и за това ми е толкова приятно тук!
А аз съм огън от най- изгарящия Беа Stuck Out Tongue Winking Eye
Ауууу, лъвица? 🦁🦁🦁

# 451
  • Плевен / София
Да продължа партито с музика за РД на Демет...

# 452
  • Бургас
Да продължа партито с музика за РД на Демет...

Ех, гости ...наистина съм като на купон...любима музика, още по-любими кадри....Абе обичам си ги тия двамата и с ръка на сърцето няма да се ядосвам ако се съберат на края! Аз вярвам на сценаристите, /пък и свежа мисъл вкараха/

Joy Ха, ха......Дари - направо ме нацели!

# 453
Май сме се събрали от целия зодиак в темата. За всеки има по нещо с което да е съгласен и с което да не е. С чиста съвест мога да кажа, че това е сериалната сбирка с най-интелигентни, информативни и интересни мнения за мен.

Да не си и ти някой Овен - стръвник? Laughing

# 454
Хайде един поздрав от мен и Демет за компанията ни!
https://m.youtube.com/watch?v=Hh0lP9ZqrEk

# 455
  • Плевен / София
Продължавам....една по различна Демет.....

# 456
купона с Деметка е на макс Grinning

лека вечер! Blush

# 457
  • Бургас

Да не си и ти някой Овен - стръвник? Laughing

Лъвица съм Беа, ама вече попроскубана Joy

# 458
LaughingJoy Добре, че не съм станала астролог!
Satisfied  Правилно си се ориентирала към друга професия, която владееш отлично! Аз съм Близнаци. Не знам какво е типично за близнаците, но от името си вадя извод, че сме винаги двама - две мнения, две гледни точки, а аз все се чудя коя е правилната. Grinning

Благодаря за видеата, отивам да им хвърля един поглед. И филм май някой препоръча, отивам да го сложа в отметките.
Лека, момичета, и до утре! Flowers Hibiscus

# 459
  • Плевен / София
Лека нощ и от мен...Като изпуснеш питомното, ще гониш дивото....Ах, Мехди....

# 460
За протокола - троен стрелец съм Zodiac Sagittarius Но днес красивите пожелания към Демет ме накараха да почувствам празника ѝ като свой. Толкова е зареждащо да виждаш любовта и уважението, които си е спечелила, че само мога да се включа в хора на "обединените нации" - наистина е хубаво, че я има Heart

Честитки от екранните ѝ майки Сенан (Нермин), Зухал (Сакине), Инджи (Бенал), оператора Бурак, фотографа Мортеза, Башак и Севинч от Птичката, колегите от No. 309 - Сумру, Фатма, Фатих (д-р Онур) и Гьокче (Куртулуш), фризьорът Ондер, репортерът Акиф, Еда Едже, другата сестра Зенгин - Бану и т.н., и т.н. Wear Crown

# 461
На тази снимка е много хубава Демет. Има доста обработка, но пък е стилна и интересна.

super_katia, вече сме двама Стрелци. Винаги сме в десятката на мишената - първо стреляме и после очертаваме кръговете Wink

Скрит текст:
Поплаках си на филма в линка, който сложих в предишния си пост, но си струваше гледането.

Момичета, сега рекламират нов сериал РАЗУЗНАВАНЕ. Започва в началото на март и е с моя най-най-любим турски актьор Чаалар Heart. Ако имате интерес може и за него да направим тема и да коментираме. Аз няма да го пропусна, така и така ми отпаднаха два от тези, които следях, та ще компенсирам с него Simple Smile

# 462
Мери, ще му хвърлим едно око на нашето момче.
Само дето се снима в Анкара не ме кефи, обичам Истанбулски гледки.

И докато си говорим за зодии, вижте какво ми излезе във фейсбук (някой ни следи Simple Smile).

Редактирам.
Докато пиша и момичетата са започнали коментарите в темата за Фазилет. 😀
https://bg-mam.ma/p/1038884/42404779

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 05:15 от pepel_ot_rozi

# 463
И да завършим подобаващо празника на патронката с обобщение, което чилийките са направили, а аз само превеждам>>>

Balloon вчера Демет е получила над 120 честитки от колеги и приятели в сторита и публични публикации
Balloon песен, написана за нея от приятеля ѝ Оузан (по непотвърдена информация)
Balloon кампания на нейно име, която е осигурила стипендии за 6 момичета в риск от отпадане от образователната система
Balloon друга кампания на нейно име, която ще подкрепи лечението на един пациент със спинална мускулна атрофия
Balloon на нейно име е започнал строежа на детска градина в Кения - на линка може да се види поздрава от дечицата https://twitter.com/dmtkindergarten
Balloon има и други по-големи и малки благотворителности, направени в нейна чест в различни части на света

И нещо за кадър Camera

# 464
Еха, браво на феновете. Турските актьори наистина успяват да мотивират феновете си към благотворителност. Браво на тях - и на фенове, и на актьори.

Обичам снимки зад кадър. Помагат ми да смъквам напрежението от дразнещи герои, като видя актьорите зад кадър. Grinning

Дали ще имаме фраг тази вечер. Миналата седмица чак в понеделник май излезе първия фраг.

Общи условия

Активация на акаунт