Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 791
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
"Аз обаче се замислям сериозно дали Мехди наистина ще заключи Бенал. Т.е. дали след като врътва ключа, 2 мин. по-късно няма сам да я отключи... Предвид, че къщата е с толкова охрана, Бенал и да иска няма как да избяха с детето дори на теория. За какво му е на Мехди да я държи в стаята под ключ тогава?!"

Super_katia, Мехди иска сам да контролира живота на другите, затова е и този ключ. С една дума - ще се подчиняваш и ще правиш само това, което аз разреша!
А, за феновете нямам думи. Простотия! Голяма! Добре, че не ги чета, дано и СЦ не ги четат. Иначе сценария ще стане една каша от необмислици на тийнейджърки.

# 496
🍀 🍀 🍀, момичета! ❤️

Само няколко думи от мене за епизода.

Две неща ужасно ме подразниха.
Дрънканиците на дървения философ Мехди.
С броеница в ръка и с патетичен тон изрича някакви вехти фрази с  махленски привкус.
Отврат. 🤮 🥶

Второто ми раздразнение е постоянното подскачане на Зейнеп - "Ще се справя сама! " и "Никой да не ми се меси в живота!".
Аман бе, много се оправя щото, докара само проблеми в къщата с действията си спрямо онези навлеци и Мехди.
Жалко за усилията на Нермин, З. не умее да разпознава истински интелигентните хора и да оцени съветите им.
Въобще не приемам това за сила, а за чиста глупост и самонадеяност да не приемеш партньорство с по- умен и опитен човек.

Това, което ми хареса в нея този епизод, бяха палата й. 😀
Курбан ставам за тях
. 😀 😀 😀
+1 и аз, и аз ги харесах.
Особено онова двуцветното в кремидено, като ходиха с Озлем да избират къща. Ама не мога да правя снимки от видео, че да го покажа.
Изобщо това е сериала с най-прилично облечените жени от сто години насам турско кино. Почти няма от онези блузи с по един ръкав, без гръб, предница или долница, често и трите "без" в едно Simple Smile. Много премерени офис тоалети.
Не мога да се начудя на феновете. Ибрахим никога не е флиртувал с феновете, както някои по-нови звезди. От къде се пръкнаха толкова болни мозъци дето не различават актьора от героя направо ми е чудно. Вместо да се радват как добре пресъздава нещо, напълно противоположно на природата му.

# 497
Честита баба Марта Flowers Tulip  

Вълкът козината си мени, но нрава не!

Не съм изенадана от реакцията на Мехди. Очаквах го. Не точно заключване, очаквах агресия към Бенал.
Всички тинтири- минтири колко била важна Бенал и как я ценял.... Много я цени, но не се ожени за нея като се разведе. В затвора се ожени при условие, че бракът е фиктивен, да даде име на детето. От "уважение" към Бенал беше облечен в анцуг , а иначе се перчи в затвора с пардесю Simple Smile
Сетих се, как се зарадва Бенал, когато казаха , че Зейнеп е напуснала Мехди, защото я заключил. Ухили се до ушите, но пропусна да забележи причината. Не си помисли, че Мехди един ден ще постъпи и с нея така.
И този ден е факт. Няма значение, дали ще е заключена 1 минута или един ден, има значение единствено действието. И ако преди обвинявах Мюжгян, че е повлияла на брат си, сега няма кого да виня, защото това вече е истинският Мехди!
Това го очаква и Нух, изобщо и да не си помисля, че лесно ще се измъкне от "опеката" на Мехди!
Съжалявам много , че Зейнеп също не прогледна да види истинския Мехди.
А Баръш започна да ме ядосва! Прекалено много се съгласява със Зейнеп. Първоначално  започва с въпроси и възражения, но след тирадите на Зейнеп, омеква дава крачка назад...Опитвах се да разбера Зейнеп и да я оправдая за някои действия, и си казвах "браво" на Баръш, че я разбира... но вече се дразня! Защото той се опитва да я разбере, но не и тя! И това всеки момент ще рекушира върху нея! Търпението на Баръш не е вечно...

Озлем и Нермин с еднакви прически Simple Smile )))))

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 17:11 от Lilims

# 498
Съгласна съм за тоалетите! Аз харесвам и как обличат Озлем ♥️.
Аз се чудя на Ибо след като вижда това отношение на феновете си към сценария, защо не направи някакво официално обръщение към тях от рода на - оценява тяхната фенска любов, но той с удоволствие е приел този образ (и отрицателен, и положителен), че за него това е предизвикателство и т.н. Мисля, че по този начин ще успокои духовете и ще помогне на СЦ и другите си колеги, да си вършат работата спокойно и без външна намеса.

# 499
Коментарите ви са балсам за душата ми. Ако ви нямаше вас и четях само хард феновете на Ибо, щях да се чудя наред ли съм, че тази история толкова много ми харесва. Този Мехди толкова много ми харесва като отрицателен герой. Обичам отрицателни герои, които правят историята истинска, дилемите - реални.

И аз харесвам работата на стилистите в сериала.
Цитат
Почти няма от онези блузи с по един ръкав, без гръб, предница или долница, често и трите "без" в едно.
Joy

Цитат
Това, което ми хареса в нея този епизод, бяха палтата й. Grinning
Курбан ставам за тях. Grinning
Joy
Тя направо модел от корица на списание с тези нейни връхни дрехи.

Катя, много ти благодаря за преводите, снимките, информацията.

# 500
  • Плевен / София
Да ви кажа на мен какво ми харесва в сценария.  В един епизод правят крачка към избелване на Мехди (аз съм против изкуствено избелване), а в следващия той сам се срива с поредната си изцепка.
Казваш...вари го, печи го...Мехди си е Мехди... Joy

# 501
Да ви кажа на мен какво ми харесва в сценария.  В един епизод правят крачка към избелване на Мехди (аз съм против изкуствено избелване), а в следващия той сам се срива с поредната си изцепка.
Казваш...вари го, печи го...Мехди си е Мехди... Joy

Ми толкова му стига на Мехди фантазията. Кака му каза да заключи Зейнеп и сега тоЙ няма "по-гениални" идеи и ползва този съвет Simple Smile

# 502
  • Плевен / София

Ми толкова му стига на Мехди фантазията. Кака му каза да заключи Зейнеп и сега тоЙ няма "по-гениални" идеи и ползва този съвет Simple Smile
Няма кой да му промени настройките...

# 503
Фрага с бг суб, въпреки че го разнищихме вече Grinning - https://ok.ru/video/2366836771360

Спомняте ли си, че още от първи сезон си говорехме, че няма един герой, който да е изцяло бял или черен. И в живота е така. Ако хората нямаха и добри страни, да сме се избили помежду си. Ако пък нямаха лоши страни, да сме в рая. Grinning Само на Баръш не сме му видели още лошите страни, ама то много хубаво не е на хубаво, прекален светец и Богу не е драг - хаха. И на Лилимчето вече, че и на мен. Да вземе вече да тропне с крак.

# 504
Фрага с бг суб, въпреки че го разнищихме вече Grinning - https://ok.ru/video/2366836771360

Спомняте ли си, че още от първи сезон си говорехме, че няма един герой, който да е изцяло бял или черен. И в живота е така. Ако хората нямаха и добри страни, да сме се избили помежду си. Ако пък нямаха лоши страни, да сме в рая. Grinning Само на Баръш не сме му видели още лошите страни, ама то много хубаво не е на хубаво, прекален светец и Богу не е драг - хаха. И на Лилимчето вече, че и на мен. Да вземе вече да тропне с крак.
Има, има ги и Баръш. Да си припомним първите серии, в които се появи. Но любовта го променя, прави го по-добър човек. Същото не може да се каже за другите ни двама главни герои Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 17:19 от dariVale

# 505
  • Плевен / София
Има, има ги и Баръш. да си припомним първите серии, в които се появи. Но любовта го променя, прави го по-добър човек. Същото не може да се каже за другите ни двама главни герои Simple Smile
Сигурни ли сме, че Зейнеп знае какво е любов Тя си мислеше, че обича Мехди, но после каза, че не го обича...не, че го е разлюбила....Зейнеп никога не е усещала бащината упора и дали не търси това в мъжете до нея...

# 506
  • Бургас
Отхвърлихме един студен и мрачен 1-ви март. Баба Марта си показа зъбките от първия ден.
Като нашия Мехди....Както се очертава още една седмица ще има да гадаем, как тази драма се превръща в катастрофа и защо един уж добър, безкрайно честен, човек на „лозунгите“ не може да се промени и да застане и на дело зад думите си. Thinking
Снимките на Галата ме обнадеждават, за малко романтика, но определено се подготвям за силни думи и малко действие в защита. А за тайни и минало ще си почакаме май още.
Относно фенските изцепки – спрях да им обръщам внимание, защото повече ме товарят с негатив отколкото самите герои.
Гардеробът е супер стилен, само на моменти ми идва в повече смяната на палтата по няколко на ден. Но какво да се прави - продуктово позициониране, ще го преглътнем.

# 507
Има, има ги и Баръш. Да си припомним първите серии, в които се появи. Но любовта го променя, прави го по-добър човек. Същото не може да се каже за другите ни двама главни герои Simple Smile
Сигурни ли сме, че Зейнеп знае какво е любов Тя си мислеше, че обича Мехди, но после каза, че не го обича...не, че го е разлюбила....Зейнеп никога не е усещала бащината упора и дали не търси това в мъжете до нея...
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Тя Зейнеп май изобщо не знае какво търси - баща си ли, майка си ли ...

# 508
dari, отдавна си мисля точно това- хем я сърби, хем я боли...Много точно си го формулирала!

# 509
Палтенцата не само че са различни всеки ден, ами са и последен писък на модата. Преди време гледах "Спомни си, любима"  с Джансел Елчин и Берен Саат. Там героинята на Берен я обличаха с едни и същи дрехи периодично, точно както човек си облича дрехите повече от един път. Grinning Много достоверно беше. В Дома Нермин сякаш вече три пъти носи едно пепитено сако, което създава също достоверност на образа. Иначе всички други сменят роклички, палтенца, но поне са с адекватни кройки, модели. На Сакине елеченцата и поличките са много автентични, на Султан трикотажните дрешки. Много ми харесва как обличат Баръш - и в костюм, и спортно елегантен. И останалите, разбира се.

Дари, първоначалният Баръш май ще излезе прав. Какво беше казал на Зейнеп тогава? Че семейството ѝ е по-ценно от работата. Колкото и да си обича работата Зейнепчето, Караджови обича повече! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт