Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
Няма значение, дали ще е заключена 1 минута или един ден, има значение единствено действието. И ако преди обвинявах Мюжгян, че е повлияла на брат си, сега няма кого да виня, защото това вече е истинският Мехди!
Това го очаква и Нух, изобщо и да не си помисля, че лесно ще се измъкне от "опеката" на Мехди!

+1 Hands Plus1
Нух тепърва ще бере ядове с брат си Мехди. Ще има викане и блещена насреща му и дано той устои и се защити подобаващо, като каже някои истини на Мехди /не, че Мехди ще ги разбере и приеме/. Одобрявам поведението му в момента, защото се обади на Баръш и изпълнява неговите разпораждания.

Цитат
Второто ми раздразнение е постоянното подскачане на Зейнеп - "Ще се справя сама! " и "Никой да не ми се меси в живота!".

+1 Hands Plus1
Сега и това във фрага, че била бивша жена на еди кой си, дъщеря на еди кой си...
За кой не са казвали така и в истинския живот!? Това за мен не е повод да се чувстваш нищожен, по-скоро е някаква форма на обяснение по наш балкански начин. Не виждам нищо обидно в това, та така подскача Зейнеп. Човек когато е уверен в силите и възможностите си, когато е станал личност, не би се повлиял от такова определение /за мен е по-скоро обяснение/.

# 511
Последно да отдам дължимото на връхните дрехи в турските сериали. 😀
Прави ми впечатление, че и най-бедните девойки сменят по 2, 3 палтенца и якенца на ден.
Уж нямат какво да ядат и с какво да си платят сметките, но на всяко излизане - с ново палто. 😀
Последно се сещам за Моята лява страна, а сега и в Алев Алев двете героини, дето живеят в една пристройка и броят стотинките и те се обзаведоха с по няколко шубички. 
Но както и да е, на спонсора не може да се отказва. 😀

Чудя се къщата на Нермин дали не я гледах в Моята лява страна.
Нещо не ме кефи, но напоследък явно хубавите конаци са заети и квото има. 😀
А Екрем пък май е продал лятната им вила на Марашлъ. 😀
Но не й върви на тази вила - пак лъжи и тежки драми... 😀

# 512
От сряда все се каня да питам - този само на мен ли ми прилича на Борат Joy

# 513
  • Плевен / София
От сряда все се каня да питам - този само на мен ли ми прилича на Борат Joy

А кой е Борат

# 514
имаме 2 фраг!

# 515
  • Плевен / София
Предложение за брак....

# 516
# 517
Баръш предлага брак, а Зейнеп го гледа сякаш идва края на света...

# 518
  • Плевен / София
Баръш предлага брак, а Зейнеп го гледа сякаш идва края на света...
Да...защото пак я гони манията за вина, ако нещо му се случи...Веднъж вече беше под куршумите заради нея....

# 519
Благодаря за фрагмана Flowers Hibiscus
Страхувам се, че Зейнеп няма да приеме.
Не става въпрос само за Озлем.
Тя не може да подреди живота си, безброй проблеми изникват всеки ден, изпитва несигурност. Ако все пак се съгласи, за да сложи малко ред в живота си, то рискува да разбие сърцето на Баръш...

# 520
  • Бургас
Ей тази романтика очаквах.. Heart Eyes. момчето играе "ва банк"-  всичко или нищо ,няма какво да губи!
Само, че Зейнепче я поля леден душ....толкова я разбирам.....Heart В рамките на една година  съдбата и поднесе неща, за които и живот не стига.Който не го е преживявал, надали ще  проумее....Rolling Eyes
На мен ли ми се струва, но песента май се изпълнява от актьора играещ Али Ръза.

# 521
Цитат
На мен ли ми се струва, но песента май се изпълнява от актьора играещ Али Ръза.

Прилича на неговият глас.

# 522
Вчера по това време снимаха предложението за брак на фона на Галата, а днес вече го виждаме във фрага. Скоростта, с която работят е зашеметяваща Scream Утре ли беше сряда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 523
  • Бургас
Вчера по това време снимаха предложението за брак на фона на Галата, а днес вече го виждаме във фрага. Скоростта, с която работят е зашеметяваща Scream Утре ли беше сряда Stuck Out Tongue Winking Eye
Само дето мнооого бавно за нас времето върви Joy Сега вече с още по-голямо нетърпение очаквам събитията с Бенал, а и Нух се престрашава да постави ребром нещата.Явно проблемите вътре в "крепостта" на Мехди ще извадят отново първичните черти на характера му.А ако предложението за брак е станало известно....просто не ми се мисли Confused

# 524
Здравейте, прекрасни момичета!
И ето, че вече навлизаме в пролетните месеци! Да сте здрави и щастливи! Heart Eyes  

Не знаем от фрага кое предхожда: предложението или разговорът с Озлем. Да предположим, че първо е предложението. Този път Озлем я закова: Готова ли си на всичко?! Но с Нермин не "пеят" в един хор: Попитай сърцето си?! А Зейнеп понеже е избрала страданието като форма на съществуването си веднага има "адекватен" отговор: Ами ако нещо се случи с Баръш как ще живея?!Веднага се разделяме!

Дано нищо  не е така.

Знаете, как винаги защитавам Зейнеп, защото непрекъснато е разкъсвана между два свята, две майки, две любови..., но колкото е голяма смелостта й  винаги да помага на другите, толкова е никаква, когато трябва да вземе решение за самата себе си. Все го пречупва през това как ще се чувства другия. Така се ожени за Мехди, така прие Бенал, така се върна заради Кибрит, така изтегли заявлението си, така стана адвокат на недораслия за самостоятелно развитие  Мехди, така се втурна към прекрасния Саваш и го "извади"за света, така прости на Мюжгян, Джемиле и какво ли още не.

Ох, и този интелигентен млад мъж Баръш, който в началото криеше своя чувствителен вътрешен свят зад  професионална строгост и категоричност, защо му трябва толкова бързо да предлага сърцето си и да чака отговор...

Харесвам много сериала. Всички артисти играят зверски точно и нахъсано. Не зная каква е общата им и лична мотивация, но се вижда, че влагат душа и сърце в образите, които правят. Няма значение дали са главни или второстепенни.

Очаквам сряда. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт