Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 774
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Малко остана до утре, а имаме още нови снимки

И още нещо, което зоркото око на феновете е хванало. Споделям го в скрит текст, защото може да се тълкува като подсказка, а не знам дали всички одобряват да тичаме с един епизод напред Kissing

Скрит текст:
Твъри се, че днес на всички снимки, които Демет е публикувала, умело крие лявата/ дясната си ръка, за да не се види, че носи пръстен. Ако много се вгледа човек, действително има нещо на безименния пръст. Дали е пръстенът на Баръш, ще разберем другата сряда можеби Stuck Out Tongue

---------------------------------

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 21:39 от super_katia

# 557
Ох, и да каже "да", ще има драма. И "не" да каже, пак ще има драма. Grinning Истинска драма!

А двойственото отглеждане и оформяне на Зейнеп, ще я доведе до психиатър. Няма да дочакаме хепи енд ако има логика в сценария.
Да, за някои хора двойственото отглеждане нямаше да предизвика душевен смут. Но тук имаме изключителен екземпляр с чувствителна съвест.

Относно хепиенда - има варианти, в които щетите и пораженията да са минимални, но те изискват саможертва от единия, а от другия малка доза егоизъм. Мехди трябва да забрави голямата си любов и да отгледа детето си със съпругата си, а Зейнеп трябва да приеме, че Мехди върви по своя собствено начертан път, бракът им не е бил катализатор на неговото падение, тя няма вина. Двамата трябва да стоят далеч един от друг, това е решението.

# 558
Момичета, слагали ли сте вече Демет с гаджето?
Ако да, ще ви го припомня. 😀

Само Мехди сега да не му скочи на момчето, че малко ни е дребничко. 😀

# 559
Кучето е зло, ще ги пази Stuck Out Tongue Winking Eye

Нося и едни братя Тунахан Heart Eyes

# 560
Момичета, слагали ли сте вече Демет с гаджето?
Ако да, ще ви го припомня. 😀

Само Мехди сега да не му скочи на момчето, че малко ни е дребничко. 😀

Май и е Демет има доста от Зейнеп. Тя не е в много добри отношения с баща си. Побийвал ги е и майка й си взела трите деца и избягала в Истанбул.
Този новичкия й нещо не ми допада визуално до нея. Иначе зодиакално е подходящ, той е телец - тя рибка.

# 561
Модата на момичета с маратонки като багери на краката не мога и не мога да приема...

# 562
Маратонки като багери - Grinning Права си.

И на мен визуално не ми допада "зетят", но предполагам, че и той ще бъде от ден до пладне. В тези среди трайните връзки се броят на пръсти.

Сряда е! Tada

P.S. Пропуснах! И е светъл празник! Честит 3-ти март!

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 08:32 от Дданни

# 563
  • Бургас

Честит да ни е този свят празник! Да пребъде БЪЛГАРИЯ!

Отново е сряда, отново сме в очакване.....на разнородни емоции с нашите любими герои!
Нека слънцето сгрее душите Ви!

# 564
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
За мен ще е много важен контекстът. Едно е Бенал да поиска развод, защото ревнува от вниманието, което Мехди все още обръща на Зейнеп, а съвсем друго, ако се чувства застрашена от новата му работа и живот, например.

Когато сключиха брак, тя знаеше много добре, че Мехди изобщо не я регистрира като жена и че все още си обича Зейнеп. В този смисъл, ако това е мотивът - ами, не може да му се сърди. Тя прие, че всичко е фиктивно и се прави заради детето. Сега ще го шантажира с развод, за да скочи в леглото му ли?

-----------------------

Може би Бенал е имала надежда все пак, че след като той кандиса да се ожени за нея, ще се реши и да консумира брака, пък макар и "механично", не вярвам да се е надявала на любов. С отказа му тя разбра, че дори такава възможност не съществува за него и според мен просто отказва да се бори повече, може би все пак ѝ е останало някакво достойнсто. Макар че не го видях аз досега.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 12:33 от Светълчо

# 565
  • Бургас

И още нещо, което зоркото око на феновете е хванало. Споделям го в скрит текст, защото може да се тълкува като подсказка, а не знам дали всички одобряват да тичаме с един епизод напред Kissing

Скрит текст:
Твъри се, че днес на всички снимки, които Демет е публикувала, умело крие лявата/ дясната си ръка, за да не се види, че носи пръстен. Ако много се вгледа човек, действително има нещо на безименния пръст. Дали е пръстенът на Баръш, ще разберем другата сряда можеби Stuck Out Tongue

И аз да не остана назад, попаднах на снимка на която Зейнепче въобще не се крие и е много щастлива.....все пак дали е Зейнеп или Демет - довечера ще разберем, не остана......аз поне ще съм на линия! Wink
Скрит текст:
          пръстенчееее!
Все пак, изненадата е за Демет за РД, и е просто по време на снимки...Yum

И още малко наслада за очите...

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 14:01 от Аniksi

# 566
Честит национален празник!

Етикетът на епизода е "може ли човек да се промени"

# 567
Честит национален празник!

Етикетът на епизода е "може ли човек да се промени"

Като погледнах на бързо последната снимка и си викам - Ха, в духа на промяната Баръш затиснал Зейнеп до дувара 😜.
Пък то било като да си се подпрял на Айфеловата кула. 🤣🤣🤣

# 568
От мен една снимка на Галата, дето ще става квото ще става. 😀

И едни палтенца, подходящи за З. 😀 😀 😀

И накрая честит празник с едно Самарско знаме! ❤️

# 569

Общи условия

Активация на акаунт