Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 833
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен / София

Наистина няма значение броя на изстрелите...Просто разсъждавах дали има и други ранени Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакам да видя дали ще получи публична честитка от екранния си партньор в "Ранобудна птичка". Така, както колегиално я поздрави Биранд Тунча.
Аз честно казано не вярвам....Той сега се вълнува от други неща....

# 421
Благодаря ви за коментарите!! Flowers Hibiscus
Кате, много интересни неща си споделила за РД на Деметка!! Мерси!! Flowers Bouquet

https://twitter.com/DemetOzdemrNews/status/1364884073093754881
Феновете на Демет са организирали благотворителна акция в помощ на дете/деца болни от СМА.
Демет е отговорила....

Обичам ви, ще ви изям...Още веднъж-гордея се с вас!

Да е жива и здрава, щастлива, успешна!!! Flowers Tulip

още една благотворителна инициатива от ирански фенове.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 11:53 от Airra

# 422
DariVale, смятам, че нито публична, нито лична честитка ще получи от въпросния колега, но предполагам, че изобщо и не очаква такава. Каквото е било, било. Важното е всеки да е доволен и щастлив от изборите си Kissing Face  

Иначе вчера DEK е бил най-обсъжданият сериал в Испания. Заради положителните реакции от страна на публиката, от канала са добавили още един ден, в който ще го излъчват Hands Clap

Честитките продължават: Хюля Дуяр (Султан) също с много хубави думи: "Любов моя, честит рожден ден. Колко е хубаво, че те има, че се запознах с тебе и че работим заедно. Красавицата ми, възхищавам се на сърцето ти, духа ти, упоритата ти работа, красотата ти. Не позволявай никой да те натъжава. Винаги бъди щастлива. Обичам те!", Михре Челиккол, съпругата на Ибо, сценаристката Аслъ Зенгин: "Нека пътят ти винаги да е отворен. Знам, че винаги ще е изпълнен с успехи, защото видях колко красиво е сърцето ти. Не знам дали пътищата ни отново ще се пресекат и ще работим заедно, но за мен винаги ще си останеш като най-специална. Обичам те, хубаво е, че си се родила Heart", партньорът в танците на Демет - Онур

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 14:36 от super_katia

# 423
Колкото и тези честитки да са бон тон, стандартни фрази, не съм чувала за никоя друга турска актриса толкова често и от толкова много хора да бъде определяна като "красиво, добро сърце".
Сигурно наистина е много специален добър човек Демет.
Прекрасно е, че показват близки отношения с Михре Челиккол. За нея пишеха, че ревнува. Явно Демет полага старания, за да й е спокойно на душата (на М.)

# 424
И Енгин се включи

А това е превод на текста на Наз, понеже наистина много ми хареса Sunglasses

"Репетиционно четене на сценария. Ръцете ми треперят. В чантата имам 3 копия на сценария и маркери. От страх и вълнение не ми стига въздухът, с почервеняло лице заставам на вратата на продуцентската компания. Сякаш съм чужденка в страна, чийто език не говоря. След това влезнах в стая с кръгла маса, отрупана със сценарии, приготвени за нас. Нямаше още никой. Демет беше там. Тръгнах напрегнато право към нея. Само ние двете сме. Видя ме и попита: "Ти си Наз, нали? Актрисата, която ще играе Емине? Много ми е приятно, пожелавам успех на работата ни". Прегърна ме силно. Не се бяхме виждали, но все едно се познавахме. В този ден станахме приятелки. В този ден разбрах, че съм си като у дома. Останалото е ясно. Демет е такава. Най-страшните моменти оцветява в най-спокойните тонове. Дори, когато е най-неприятно, успява да те накара да се смееш. Ако забележи, че си тъжен ще дойде да те попита, ако гласът ти затрепери, ще дойде да те целуне. Придава ценност на живота. Научи ме, че след 30 години можеш да намериш приятел. Честит рожден ден, Демет! Всичко най-добро  Heart"

-----------------

Дари, много си права. Дори да има доза куртоазия в честитките, специално в случая на Демет се усещат топлите и искрени чувства на хората, съчетани с много уважение и възхищение. Каква по-добра оценка за някого от тази на хората, с които ежедневно е работил и си общува Relaxed

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 14:34 от super_katia

# 425
  • Бургас
Хубав ден, забележителен повод за радост и добро настроение! Чаровницата Демет порасна с още една година!
Кате, благодаря ти, че илюстрираш празника на тази прекрасница, с най-доброто сърце - тя заслужава цялата любов на феновете, партньорите и колегите си! Дано Вселената я е дарила освен с пословичното и трудолюбие и хъс, с много здраве и творческо дълголетие! Gift Heart Birthday Champagne Tada
Много искам да чуя песента, която Огузхан Коч посвети на Демет за РД...

# 426

Испанският журналист Адолфо Родригес по повод ДЕК: "Талантът на Демeт Йоздемир е невероятен. Вярвахме, че е кралицата на комедията (и тя е), но също така представя по фантастичен начин и най-драматичните роли".

# 427
Катя, направи ни съпричастни към празника на Демет. Много ти благодаря. Сигурна съм, че е щастлива и благодарна за всичко. Дано все така да бъде здрава, успешна и щастлива!

Радвам се, че си партнира с Ибо и че изигра тази драматична роля. Ромкомите на турците не са моето нещо и сигурно щях да си остана с по няколко начални серии от "С аромат на ягоди", "Стая 309" и "Подранила птичка".

Още не съм гласувала в анкетата. Все ми се ще да има и още един ранен поне, Баръш например, за да се чуди Зейнеп пред кого да се чувства по-виновна. Определено Мехди се простря като щит пред всички, но не бих казала, че Баръш е страхливец, просто рефлексите му са на офис работник, а не на момче от улицата. Тук го победиха по точки.

# 428
Честит рожден ден и на нас, защото Демет стана нашето момиче! ❤️
Добре, че я има, за да ни пълни душите! ❤️
Стана ми много празнично и на мене от усмивката й и от хубавите думи и снимки с приятели.

Искам да коментирам, но чакам бг превода, защото на руски не ми е пълен кефът. 😀

# 429
DangoChampagneCandyFlowers Hibiscus Честит рожден ден на Зейнеп!!!  Yellow HeartCakeAnimal UnicornBalloon
Значи е Рибка, не се учудвам - такава мила, отнесена и чувствителна...
Което ме навежда на въпроса - вие какви зодии сте? Много ми е любопитно, искате ли преди всеки да си каже своята, да се опитаме да отгатнем?Relaxed

# 430
  • Плевен / София
DangoChampagneCandyFlowers Hibiscus Честит рожден ден на Зейнеп!!!  Yellow HeartCakeAnimal UnicornBalloon
Което ме навежда на въпроса - вие какви зодии сте? Много ми е любопитно, искате ли преди всеки да си каже своята, да се опитаме да отгатнем?Relaxed
Никак не съм наясно със зодиите...Мога обаче да подскажа, моята е рогата 😛

# 431
Никак не съм наясно със зодиите...Мога обаче да подскажа, моята е рогата 😛

И аз не мога да определя. Моята подсказка е ... огнена Wink

# 432
"Колебая се!" 😀 😀

# 433
Беа, аз не знам особеностите на зодиите, но ми е любопитно да опиташ да познаеш моята - да видя дали хороскопите познават. Grinning Няма да подсказвам.

# 434
Демет наистина носи емоционалността, чувствителността, дълбичината на рибите.
Много се интересувам от астрология и от зодии.
моята е жилеща.....
на Гости я знам Wink
Беа може би е водна???
везни.....?

mery_poppins1-овен??

Много ми хареса казаното от Наз/Емине/!! Кате, благодаря!

от брат й Волкан

Благодарност от Демет в ТТ

Благодаря на всички хиляди пъти.
вашите писания, вашите добри пожелания и красоти.
Не бих могла да бъда по-щастлива ... Нека всички да са много щастливи, да се смеете през цялото време. Много съм щастлива благодарение на вас. Дишам чрез вас. Късметлийка съм.

/превод с Гугъл/

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 20:12 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт