Ха, ха......Дари - направо ме нацели! 

Добре, че не съм станала астролог!
Правилно си се ориентирала към друга професия, която владееш отлично! Аз съм Близнаци. Не знам какво е типично за близнаците, но от името си вадя извод, че сме винаги двама - две мнения, две гледни точки, а аз все се чудя коя е правилната. 
Но днес красивите пожелания към Демет ме накараха да почувствам празника ѝ като свой. Толкова е зареждащо да виждаш любовта и уважението, които си е спечелила, че само мога да се включа в хора на "обединените нации" - наистина е хубаво, че я има 

. Ако имате интерес може и за него да направим тема и да коментираме. Аз няма да го пропусна, така и така ми отпаднаха два от тези, които следях, та ще компенсирам с него
). 
вчера Демет е получила над 120 честитки от колеги и приятели в сторита и публични публикации
песен, написана за нея от приятеля ѝ Оузан (по непотвърдена информация)
кампания на нейно име, която е осигурила стипендии за 6 момичета в риск от отпадане от образователната система
друга кампания на нейно име, която ще подкрепи лечението на един пациент със спинална мускулна атрофия
на нейно име е започнал строежа на детска градина в Кения - на линка може да се види поздрава от дечицата https://twitter.com/dmtkindergarten
има и други по-големи и малки благотворителности, направени в нейна чест в различни части на света

Препоръчани теми