Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 779
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Ееее инстинкта на спасителката Зейнеп пак се задейства. Сега ще спасява Баръш... от себе си.
Бооожееее, боже. Като няма желание има хиляди оправдания.
Спомних си текста на една велика българска песен:
"А въпроса няма да се разреши,
кой ще дойде тоя свят да го спаси?
Има роден кадър, местен кандидат,
родом е от град Карнобат.
КарноБатман, Батман, Батман,
сила на доброто, радост за окото...."
Текст, а може би и музика Теньо Гогов.
Та сдобихме се с КарноБатман на Босфора; Спасителка, но не на плажа - Зейнеп Забравихй фамилията...
😀😀😀😀😀😀😀😀

# 526
Какво да коментирам повече от това, което вие сте написали!?
Много сбъркана представа има Зейнеп за хората, за чувствата и изобщо за света.
Добре й лепнаха рускините прозвището Майка Тереза, само че нейните жертви нанасят рани на хората. Толкова ли не вижда, че всеки може да вземе решение за себе си и че не тя е длъжна да взема решения за другите. Прави това, за което непрекъснато упреква хората около себе си, че правят за нея!

Цитат
.Явно проблемите вътре в "крепостта" на Мехди ще извадят отново първичните черти на характера му.А ако предложението за брак е станало известно....просто не ми се мисли Confused

Да, бе! То в периметър от 10 км около Мехди никой няма да диша даже, камо ли да прави предложение за брак. Той  да си гледа кокошарника, че и там нещата започват да му се изплъзват от ръцете.

Ох, страхувам се, че Баръш ще бъде много наранен! Като започне Зейнеп да му обяснява, защо му отказва с нейната дървена философия!? Дано бъркам, ама ...

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 01:08 от mery_poppins1

# 527
От сряда все се каня да питам - този само на мен ли ми прилича на Борат Joy

Чудя се кой е по-красив. 😀 😀 😀

# 528
  • ЯМБОЛ
Ако научи Бенал, ще каже на Мехди, за да му натрие носа. Една унижена жена дори и предател може да стане.

# 529
Първо отговарям на Гости кой е Борат https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82_(%D … 0%B8%D0%BB%D0%BC)

Второ, от вчерашния фраг един кадър ме заинтригува >>>

Първоначално помислих, че пред Зейнеп има отворен лаптоп, което никак не ми се връзваше с концепцията за романтично предложение за брак. Сега като се загледах обаче има една метална пластинка, така че повече ми прилича на кутия като тези плюшените за скъпи вещи (бижута, сервизи, т.н.), та ми е интересно какво е измислил Баръш бей Kissing Smiling Eyes Дано не е комплект ножове и вилици за новия дон на Нермин Laughing

Иначе аз все си намирам извинения за поведението на Зейнеп, слабост ми е явно Kissing Face На фона на всички приключения, които ѝ се случиха в последно време, мисълта за брак и лично щастие ми изглежда, че ѝ е възможно най-чуждата Rolling Eyes Според мен, тя действително обича Баръш, но няма да приеме предложиението му, нито ще му каже не - просто ѝ трябва време (през което кой знае колко още чудеса ще се случат).

Вероятно Али Ръза ще подбутне Баръш да действа смело, защото реално погледнато - моментът никак не е подходящ за подобно предложение. Виждаме, че вуйчо и племеник ще излезнат заедно. На по чашка ще стигнат до "искрено и лично"... Много важно е коя сцена след коя е. Във фрага всичко е разбъркано, но ми изглежда, че след стрелбата Зейнеп наистина ще поиска да се отдалечи от Баръш, после Озлем ще налее още масло в огъня с въпросите си и за капак Баръш ще се появи с пръстена, така че Зейнеп съвсем да не знае как да постъпи.

Също така мисля, че не беше и случайно разказана историята на Султан в предния епизод. Предполагам, че са я навързали с отношенията ѝ с Али Ръза и бъдещото им развитие. Между другото, направи ми впечатление как елегантно показаха поколенческите разлики - и Султан, и Сакине са възпитавани да мълчат и да търпят издевателствата на мъжете си. За сметка на това, Емине и Зейнеп показаха, че дори и да обичаха Фарук и Мехди, са готови да прекъснат токсичните връзки.

# 530
super_katia, според мен това е облегалката на стола на Баръш

# 531
Добро предположение, Мери Nature Closed Umbrella Но съм почти сигурна, че не е облегалката на стола.

# 532
Добро предположение, Мери Nature Closed Umbrella Но съм почти сигурна, че не е облегалката на стола.

Да, на тази снимка се вижда, че не е облегалката

# 533
  • ЯМБОЛ
А е възможно Мехди да е превъртял, че втора жена иска развод, не толкова заради детето. Неговата грижа за бебето е да поседи до кошарата и да се оттегли. Но.... Втори път напуснат....

# 534
За мен ще е много важен контекстът. Едно е Бенал да поиска развод, защото ревнува от вниманието, което Мехди все още обръща на Зейнеп, а съвсем друго, ако се чувства застрашена от новата му работа и живот, например.

Когато сключиха брак, тя знаеше много добре, че Мехди изобщо не я регистрира като жена и че все още си обича Зейнеп. В този смисъл, ако това е мотивът - ами, не може да му се сърди. Тя прие, че всичко е фиктивно и се прави заради детето. Сега ще го шантажира с развод, за да скочи в леглото му ли?

-----------------------

Започнали са снимките на 35 еп. Султан и Емине са у Баръшови Kissing Щом Демет снима, значи и Зейнеп е там Wink

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 12:51 от super_katia

# 535

Иначе аз все си намирам извинения за поведението на Зейнеп, слабост ми е явно Kissing Face На фона на всички приключения, които ѝ се случиха в последно време, мисълта за брак и лично щастие ми изглежда, че ѝ е възможно най-чуждата
Rolling Eyes Според мен, тя действително обича Баръш, но няма да приеме предложиението му, нито ще му каже не - просто ѝ трябва време (през което кой знае колко още чудеса ще се случат).

Вероятно Али Ръза ще подбутне Баръш да действа смело, защото реално погледнато - моментът никак не е подходящ за подобно предложение. Виждаме, че вуйчо и племеник ще излезнат заедно. На по чашка ще стигнат до "искрено и лично"... Много важно е коя сцена след коя е. Във фрага всичко е разбъркано, но ми изглежда, че след стрелбата Зейнеп наистина ще поиска да се отдалечи от Баръш, после Озлем ще налее още масло в огъня с въпросите си и за капак Баръш ще се появи с пръстена, така че Зейнеп съвсем да не знае как да постъпи.

Абсолютно съм съгласна.
И рогът на "изобилието " да се беше изсипвал върху Зейнеп и него трудно би го понесла за толкова кратко време. Нея "изненадите" я имат за любимка...

# 536
  • Плевен / София
За мен ще е много важен контекстът. Едно е Бенал да поиска развод, защото ревнува от вниманието, което Мехди все още обръща на Зейнеп, а съвсем друго, ако се чувства застрашена от новата му работа и живот, например.

Когато сключиха брак, тя знаеше много добре, че Мехди изобщо не я регистрира като жена и че все още си обича Зейнеп. В този смисъл, ако това е мотивът - ами, не може да му се сърди. Тя прие, че всичко е фиктивно и се прави заради детето. Сега ще го шантажира с развод, за да скочи в леглото му ли?

-----------------------

Започнали са снимките на 35 еп. Султан и Емине са у Баръшови Kissing Щом Демет снима, значи и Зейнеп е там Wink

Явно.
Благодаря за отговора кой е Борат.

# 537
Доколкото знам, Мари, положителните и отрицателните емоции могат в еднаква степен да разклатят човек. Неслучайно хората плачат и от радост, и от тъга. В главата на Зейнеп всичко е толкова объркано - тъкмо един въпрос се решава и на негово място изскачат други два Rolling Eyes

# 538
Цитат
Иначе аз все си намирам извинения за поведението на Зейнеп, слабост ми е явно Kissing Face На фона на всички приключения, които ѝ се случиха в последно време, мисълта за брак и лично щастие ми изглежда, че ѝ е възможно най-чуждата

Съгласна съм с вас момичета, но според мен Зейнеп не е влюбена в Баръш. Приятно й е в неговата компания, забавляват се заедно, кара я да се чувства спокойна, уважава я и е галантен кавален, уравновесен, грижовен /тя това не го иска/ и разбиращ. Може да се зараждат някакви чувства към него, но още е в много ранен етап. Именно затова тя трябваше да му каже в прав текст как се чувства в неговата компания, но че твърде много събития са й се струпали в последната година, че иска да се съвземе и да подреди чувствата си и т.н. Тя обаче си мълчи, когато той я докосва, целува, прегръща. Какво тогава да си мисли един мъж!? Премълчава и белким той се сети. То това си е характерно за махалата - снижават се и чакат всичко да се разреши от самосебе си и да отмине. За мен не е честна в отношението си към Баръш.
На мен ми се иска въпроса на Озлим да е след отговора на Зейнеп на предложението. Това ще значи, че не му е отказала рязко, а е оставила предложението отворено и ще отговори след време. Утре ще се види точно как е обстановката, стига предложението да не е накрая на епизода и да си останем в чуденка до следващата седмица Simple Smile

# 539
Най-новите снимки:

Общи условия

Активация на акаунт