Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 540

Защо винаги забелязвам деколтетата, които са закачени отвътре с безопасна игла, особено тия на рокли и блузи от типа "прегърни ме" Smirk

# 541
  • Плевен / София

Защо винаги забелязвам деколтетата, които са закачени отвътре с безопасна игла, особено тия на рокли и блузи от типа "прегърни ме" Smirk
Защото се прави в името на "спокойствието" на турският зрител. Той може да гледа побой над жена, но не и дълбоки деколтета Sunglasses
Аз също мисля, че Баръш избързва, ако прави предложение за брак...Зейнеп до скоро му казваше "г-н Баръш"....За да се стигне до годеж мисля, че чувствата трябва да "узреят"....В момента на Зейнеп не и е до романтика....
Къде отиде колежката, която започна с нея, като стажант и беше готова да каже на Баръш "обичам те"....Изгуби ми се от поглед...

# 542

Защото се прави в името на "спокойствието" на турският зрител. Той може да гледа побой над жена, но не и дълбоки деколтета Sunglasses
Аз също мисля, че Баръш избързва, ако прави предложение за брак...Зейнеп до скоро му казваше "г-н Баръш"....За да се стигне до годеж мисля, че чувствата трябва да "узреят"....В момента на Зейнеп не и е до романтика....
Къде отиде колежката, която започна с нея, като стажант и беше готова да каже на Баръш "обичам те"....Изгуби ми се от поглед...

За това избързване има вина и Зейнеп. Както писах по-горе държанието й за един мъж е равнозначно на поощряване. Същото мисля и за това, че позволява на Мехди да я прегръща. После се чуди, защо не я оставя на мира!?

# 543
  • Плевен / София

За това избързване има вина и Зейнеп. Както писах по-горе държанието й за един мъж е равнозначно на поощряване. Същото мисля и за това, че позволява на Мехди да я прегръща. После се чуди, защо не я оставя на мира!?
Не смятам прегръдка в такава ситуация дава право на Мехди да се смята за поощрен....Държанието на Зейнеп към Баръш за мен означава, че тя иска да се сближат...опознаят, но не означава непременно веднага предложение за брак. Противно на мнението на Али Ръза,не мисля, че  щом двама млади са свободни, имат общи интереси ...трябва да се вземат.Някои приятелства въобще не стигат до брак....Баръш до сега не е казал "обичам те Зейнеп"....Така, че бърза като пале пред майка си

# 544
Аз първо искам да видя какво ще накара Баръш да побърза с предложението и после ще си дам мнението. Едно е да осъзнае, че изгаря от любов по Зейнеп, примерно, а друго е, за да я изолира от Мехди и да може да се изживява законно като нейн закрилник. Тя от една такава любов вече се опари...

# 545
Цитат
Не смятам прегръдка в такава ситуация дава право на Мехди да се смята за поощрен....Държанието на Зейнеп към Баръш за мен означава, че тя иска да се сближат...опознаят, но не означава непременно веднага предложение за брак.

Гости, и аз мисля така, но един мъж не мисли по същия начин. Еле па турчин и по турските обичаи, дето не трябва за ръка да се държат преди брака, камо ли прегръдки и целувки.

# 546
Фрага с бг суб - https://ok.ru/video/2368299993632

Еха, имаме един много барнат Мехди уста. Да видим външният вид може ли да прикрие махленския мачо. Екрем показа, че човек може да бъде лош и в костюм.

Катя, напълно съм съгласна с търсенето на оправдания за Зейнеп. В крайна сметка тя е един добър човек, който иска да понесе вината на целия свят, но не и да потърси собственото си щастие. Събитията от последните дни наистина може да направят мисълта за щастие най-чуждото нещо на света за нея сега.

Но съм съгласна и с това, че тя не обича Баръш съвсем. Тук отново влизат в дейстие някои от нейните натрапчиви чувства за вина - някой я харесва, как да го отблъсне. Тръгва се от нерешителност, минава се през погрешни сигнали, някакъв навик до теб да има добър човек и накрая се оказваш в небрано лозе - човекът чак брак ти предлага. Плюс цялата каша, която е в живота ти.

А, докато пишех, си писала, Кате. Да, много е важно какво ще мотивира Баръш да действа. Аз мисля, че той обича Зейнеп, но и друго си мисля. А в първия му брак защо не е провървяло? Нямало ли е любов, която да превърне секундарника и работохолика в оня лежерен Баръш, който сега работи между другото - (преувеличих малко Grinning).

# 547
  • Бургас
JoyЕй, страхотни дедективи сте Hands Clap И най-малкия детайл не пропускате, че и аз започнах да се кьоря Joy
Особено онази кутия на масата, много ме озадачи..
Сега да си кажа по снимките....
Ама много убаво нашто Мехди в тая бяла блузка бе....да не би да е подсказка, че ще става добро момче? Wink
Аз въртя, суча - все добричък искам да става, а то към катастрофа го водят...
Сега, сериозно относно Зейнеп и Баръш!

Цитат
Иначе аз все си намирам извинения за поведението на Зейнеп, слабост ми е явно Kissing Face На фона на всички приключения, които ѝ се случиха в последно време, мисълта за брак и лично щастие ми изглежда, че ѝ е възможно най-чуждата

Скрит текст:
Съгласна съм с вас момичета, но според мен Зейнеп не е влюбена в Баръш. Приятно й е в неговата компания, забавляват се заедно, кара я да се чувства спокойна, уважава я и е галантен кавален, уравновесен, грижовен /тя това не го иска/ и разбиращ. Може да се зараждат някакви чувства към него, но още е в много ранен етап. Именно затова тя трябваше да му каже в прав текст как се чувства в неговата компания, но че твърде много събития са й се струпали в последната година, че иска да се съвземе и да подреди чувствата си и т.н. Тя обаче си мълчи, когато той я докосва, целува, прегръща. Какво тогава да си мисли един мъж!? Премълчава и белким той се сети. То това си е характерно за махалата - снижават се и чакат всичко да се разреши от самосебе си и да отмине. За мен не е честна в отношението си към Баръш.
На мен ми се иска въпроса на Озлим да е след отговора на Зейнеп на предложението. Това ще значи, че не му е отказала рязко, а е оставила предложението отворено и ще отговори след време. Утре ще се види точно как е обстановката, стига предложението да не е накрая на епизода и да си останем в чуденка до следващата седмица Simple Smile
Толкова съм съгласна с вас mery_poppins1, super_katia, че чак не ми се мисли, какво пак ги чака и двамата.И тя и той не са узрели за тази любов, която ги връхлетя и за жалост май ще ги опустоши. Ясно е, че Баръш иска всичко - така е свикнал, но как за толкова време, за миг поне не се опита да разбере какво иска Зейнеп? А тя влизайки в обяснителен режим не успя да го убеди, че има нужда само от приятел.
Имам чувството, че именно сега ще видим другата страна на Баръш.....дано не съм права

# 548
  • Плевен / София
Аз първо искам да видя какво ще накара Баръш да побърза с предложението и после ще си дам мнението. Едно е да осъзнае, че изгаря от любов по Зейнеп, примерно, а друго е, за да я изолира от Мехди и да може да се изживява законно като нейн закрилник. Тя от една такава любов вече се опари...
Ето това вече би било проблем....Като от трън, та на глог...Пази боже....

# 549
Цитат
Но съм съгласна и с това, че тя не обича Баръш съвсем. Тук отново влизат в дейстие някои от нейните натрапчиви чувства за вина - някой я харесва, как да го отблъсне. Тръгва се от нерешителност, минава се през погрешни сигнали, някакъв навик до теб да има добър човек и накрая се оказваш в небрано лозе - човекът чак брак ти предлага. Плюс цялата каша, която е в живота ти.

+:plus1:

Ееееее Дданни,  много хубаво си формулирала мислите ми! Точно тука е заровено кучето!

# 550
Фактът, че ни издадоха доста от предстоящия епизод с фраговете и снимките пред и зад закър, но остават доста въпросителни, чийто отговори да си чакаме с интерес утре, означава, че екипно (сценаристи, режисьори и актьори) си вършат добре работата Sunglasses

# 551
Наистина предложението за брак е доста прибързано. Зейнеп от проблеми не може да се влюби истински, Баръш е до нея като приятел в трудни моменти и чувството на благодарност може би доминира над любовта, не съм сигурна...
А защо прибързва Баръш - ще видим утре вечер Simple Smile

Но има и една тревожна истина- Зейнеп не може или не иска да постави граница на Мехди и да го изключи от живота си....

📝От оф. аккаунта сериала-"Как новая жизнь Мехди повлияет на отношения между Нухом и Джамиле?"

# 552
Според мен езикът на тялото на Зейнеп показва повече чувства към Мехди отколкото към Баръш. Според мен е търсен ефект от сценарист и режисьор. С Баръш се усеща някаква дистанция, докато с Мехди усещам някакво притегляне, някакво тръпнещо напрежение от нейна страна. Страницата Мехди изобщо не е затворена. И в идните серии съм сигурна, че това нейното тръпнене пред Мехди ще избие нанякъде. Загрижеността на Зейнеп за Баръш да не му се случи нещо е само благопривидното извинение защо ще скъса с него. Засега такива вибрации усещам във въздуха. Grinning

# 553
За Екрем си мисля.
Как Нермин разбра, че Екрем се обажда, какво видя Баръш на видеото, какво казаха на Мехди...
Нали Екрем се намира в страна, от която не могат да го екстрадират, ако е в Турция ще е подсъдим.
Има ли го сниман на видео или по друг начин разбраха?

Превъплащенията на майстор Мехди Simple Smile ))))

# 554
  • ЯМБОЛ
Преоблякал се Илия, пак в тия! Той си е с манталитета на махалата, ще си остане на това ниво. А двойственото отглеждане и оформяне на Зейнеп, ще я доведе до психиатър. Няма да дочакаме хепи енд ако има логика в сценария.

Общи условия

Активация на акаунт