Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 775
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Flowers HibiscusYellow HeartFlowers Mushroom Честит празник и едно закъсняло

Още не съм изгледала епизода, за сметка на това онзи ден....не ми се смейте, но... сънувах нещо.
Сънувах от името на Зейнеп, бяхме в къщата на Баръш, но не беше същата като във филма, имаше площ, оградена с въжета - като в музей, а аз знаех, че не бива да съм там, защото ако ме хване, ще ми се разсърди. Е, хвана ме, а аз от първа ръка изпитах напоителното чувство за вина и срам, беше толкова реално, че като се събудих се разкикотих.

Да видим какво ще стане довечера, разчитам на коментарите да разбера Sparkling Heart

# 571
Приятно гледане на новата серия Blush
Мечтая си да ни подарят малко романтика Heart Eyes

Покрай годежа очаквам да се появи и бившата на Баръш.

# 572
  • Плевен / София

Покрай годежа очаквам да се появи и бившата на Баръш.
Сато тя ни липсва.... JoyKissing Heart

# 573
Приятно гледане, момичета Heart Дано серията ни хареса Sunglasses

Зейнеп и Баръш и тази седмица са в топ 5 на най-обсъжданите двойки, според Somera.

Още малко снимчици за загрявка

И понеже DariVale преди време беше писала, че новия дом на Мехди го е гледала в "Халка", аз чак сега се сетих, че в "Почукай на вратат ми" това беше къщата, която подготвяха за певицата Севда Kissing Smiling Eyes

# 574
  • Плевен / София
Сакине не спря да се надскача с Нермин...

# 575
Втора седмица подред се прецаквам да гледам TV 8  на официалния им сайт, който вече се води TV 8 Int. и върви с някакво ужасно закъснение. Сега, ако превключа на другите линкове, ще изпусна едни 20-тина мин. Weary

# 576
  • Плевен / София
Втора седмица подред се прецаквам да гледам TV 8  на официалния им сайт, който вече се води TV 8 Int. и върви с някакво ужасно закъснение. Сега, ако превключа на другите линкове, ще изпусна едни 20-тина мин. Weary
Аз гледам тук
https://canlitvizle.com/tv8-full-hd

# 577
Втора седмица подред се прецаквам да гледам TV 8  на официалния им сайт, който вече се води TV 8 Int. и върви с някакво ужасно закъснение. Сега, ако превключа на другите линкове, ще изпусна едни 20-тина мин. Weary
почнаха реклами, ще наваксаш Wink
Обаче и Нух, какъвто е търпелив, вече и той не издържа Simple Smile)
с какъв разярен поглед викаше - Бактън!!

# 578
  • Бургас
Интересни диалози, но най вече монолози ...ееех ако и разбирах Grinning .....Нух до тук води, а и явно той ще е катализаторът за решението на Бенал.
Катя аз от месец гледам тук    https://www.canlitvizle.plus/tv8-hd-canli-hd-izle  - бърз и без прекъсване

# 579
  • Плевен / София
Айра, аз се чудя, че толкова издържа Нух...Джемиле освен "Мехди" друго от устата и не излиза....
Мехди максимално се наслади на създалото се положение...Сега и Нермин и Баръш са му задължени....Бенал голямо тръшкане...все едно за първи път е разбрала, че в живота на Мехди има друга жена....
Защо Мехди трябваше да остава да нощува в къщата на Зейнеп?

# 580
"Не, няма да те пусна, Мехди. Хвърли се пред куршумите заради нас. Ще останеш тази вечер тук."

Познайте от раз чии са тези думи. Умирам от яд.

# 581
Мехди разбра, че Нух работи при Баръш.
И аз гледах на първия линк, сега се прехвърлих на друг, голямото чакане с тези реклами...

# 582
"Не, няма да те пусна, Мехди. Хвърли се пред куршумите заради нас. Ще останеш тази вечер тук."

Нермин??? или Зейнеп:)

# 583
  • Плевен / София

Joy Зейнепче... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
Само Зейнеп може да го каже това 😂 Този епизод изглежда мнооого интересен, но пак ще гледам на български, диалозите си заслужават да се разберат в дълбочина.

Общи условия

Активация на акаунт