Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 42 756
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас/Пз
Вчера прекалих със солта, което ми се случва изключително рядко. Правихме си домашно осолено месо и сме изтървали солта да съжаление, направо не се яде. Sad Че и за капах бях сготвила свинско с кисело зеле. За вечеря ядох само чийзкейк. Изпила съм над 3 литра вода. Днес положението е "оле майко" - торбички под очите, не мога да си махна халката, бонтуващ се стомах и +1.4кг на кантара /е това не ми се беше случвало скоро време за 1 денонощие, вчера сутринта беше без отклонение/
Днес съм само на печена тиква, без мед, само с канела, кофичка скир, печено пилешко бутче за обяд и омлет с повече белтъци за вечеря. Наливам се яко с чай и се надявам до утре да се отводня достатъчно.

# 76
Същото ми се случи и на мен. Съсипах супата вчера, а днес дори не искам да се тегля.

Закусих 2 банана. Щедро започнах, да видим до къде ще стигна.
Ден 5/30.

# 77
И на мен. +1.5 кг Simple Smile

# 78
Ани,
Все едно си писала за мен 😁
Вчера имаше събиране по повод и аз да не ям руски, Снежанка и торти, взех че наметох някакво сушено филе, пастърма и резенчета кашкавал. Ама ужасно солени и трите неща. Изпих 5 литра вода и днес бях с 800 гр.  отгоре....
Та днес ще ям на обяд и на вечеря по 150гр. немазно месо и Домат.

# 79
  • Бургас/Пз
Значи не ни е било ден вчера Simple Smile Гадна е много тая сол.  М....а му. Понеже всичко друго - калории, макроси, тренировка 1.30ч, от които 30мин кардио ми е както трябва, няма от какво друго да е този 1кг+, освен от тъпата сол.
Чаят от корени от глухарче действа отводнянащо. Друг път като го пия пред 40мин съм в тоалетната, сега обаче не. Явно все още солта задържа. Пфффф.... Утре може да изкарам само на белтъци и извара. Ако някой се сети за друг начин на обезсоляване да казва 😂😂😂

# 80
  • here, there, everywhere
Дези, а ти по какви причини си на Whole30? За лекуване или за смъкване на тегло?
Аз от години му се каня, но пустите му млечни много ме съблазняват. Аз ги оставям, те мен не.

# 81
Дези, а ти по какви причини си на Whole30? За лекуване или за смъкване на тегло?
Аз от години му се каня, но пустите му млечни много ме съблазняват. Аз ги оставям, те мен не.

За да спра шоколада, меда, и всякакъв вид сладко. Млечни и бобови и без това не ми понасят.
Ще "наруша" с ориз утре, ще правя пилешко къри. Главното за мен е никаква захар. Отваря апетит, и прави поразии.
Имам да свалям 3-4кг, но не повече.

# 82
Да, и аз съм така със сладкото. Не мога с едно, не мога. А не е като да не съм опитвала. Успех ти желая. Някой ден и аз ще го направя. Не знам кога.

# 83
На мен за сладкото много ми помага хром пикулинат и магнезий.
Днес закуска : препечени филийки с крема сирене,салата зелена , варени яйца,филе ,кашкавал
На работа : едни солети от лимец е протеинов бар от ДМ
В: зелен боб яхния ,печен джолан с картофи и вино.

# 84
Хмйм около 13 часа две ябълки, един морков, три фурми и две кюфтенца от тиквички и гъби

Около 17 часа - протеиново барче и парче кекс

Вечеря - салата, три кюфтенца с тиквички и гъби, парче полуфабрикат паниран хек (в еарфраера без мазнина) няколко гъби пълнени с кашкавал, призовка с хумус. Чаша розе

# 85
Ани, снимах мъфините по рецепта на твоя кекс. Пробвах да те тагна, но не знам дали се получи. Не съм особено сръчна.
Скрит текст:
Закусвам с тях и кисело мляко вече няколко дни. Благодаря.

# 86
  • Бургас/Пз
Ани, снимах мъфините по рецепта на твоя кекс. Пробвах да те тагна, но не знам дали се получи. Не съм особено сръчна.
Скрит текст:
Закусвам с тях и кисело мляко вече няколко дни. Благодаря.
Дааа, страхотни са. Тагът се е получил. Много се зарадвах Simple Smile

# 87
Привет, записвам се в темата. Спортувам, но имам нужда да работя върху храненето си. Имам нужда от режим, който за сега не нацелвам.

# 88
  • Бургас/Пз
Днес отново съм на протеини основно:
З: 150г печена тиква само с канела и 200г скир
Об: 2 яйца + 180г котидж
Сл.об : протеинов бар /мислех, че ще тренирам, но не ми се получи/
В: пилешко филе, маслини, настъргани моркови и протеинов хляб на Страхил.
Калориите са ми малко 1300, но при положение, че цял ден не съм се мръднала не усещам никакъв глад.

# 89
Ани, надявам се, че всичко е наред Yellow Heart

Духче, направих рулото. Получи се ефектно и красиво и ще е много подходящо за гости. Мъжът ми и големият ми син много го харесаха, а тийнейджърът го погледна критично, опита го и отказа да яде. Според мен зеленият цвят изигра основна роля за отношението му Smile
Модифицирах малко - добавих тиквички в сместа, защото имах две малки тиквички за оползотворяване и вместо крема сирене, сложих кремообразна извара + чесън и копър.

LesMacarons, разкажи малко повече за храненето си в момента и какво си опитвала досега.

Мислили ли сте каква ще е "задачата" ви за март?
Аз като че ли се насочвам към сухото четкане - обикновено през пролетта започвам с него.
Ужасно много ми липсват антицелулитните масажи, на които ходех горе - долу веднъж седмично от години (не и последната година, естествено), но все още изпитвам опасения.

Общи условия

Активация на акаунт