Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 177
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Курдов ЧРД на патеричка Champagne!Жив и здрав да си,и късмета да те следва неотлъчно!Дано трудните дни и избори в семейството ти останат в миналото!
Миленски стискам палци бързо да се подобрят Flowers Four Leaf Clover!Не си и мислете за умишлено заразяване,никой не знае къде и колко ще го удари вируса !
Скрит текст:
моята дружка,с която лежахме заедно я удари и в дроба,и в сърцето,и в щитовидната жлеза вече,на 45 години е с торба хапчета,без много надежди за обратимост Disappointed Relieved
Иринита успех желая на момичетата ти!
Ирко не знаех,че повече от година учите дистанционно Flushed...
Скайче пак изпуснах момата да видя ,язък Rolling Eyes.
Белче чудни новини!Пий си хаповете,и добави и едно розовичко към тях  Wink,майтапя се естествено.Трябва някак да се научим да не изживяваме всичко покрай нас,но и аз нямам идея как да стане.
Аз работя момичета,последно време основно това правя Rolling Eyes.Прибирам се смазана,нищо не ми се прави,готвя полуфабрикати,къщата ми разхвърляна и мръсна,ММ ме ядосва и още куп неща ....... мрънннннннннннннннн ,чак ми стана смешно като се прочетох Joy,мрънкалник отвсякъде Laughing.Пуснахме антитела на домашните-само ММ не го е изкарал с мен,чудно как Thinking?!
Скрит текст:
Изпокрили сме се по къщите,основно  по телефона се чуваме/виждаме с приятели,постоянно има някои близки болни,а от седмици няма места в болницата.В града е ужас,много,много болни хора Disappointed Relieved!Единици си правят тестове,най-много по един от семейство,и щъкат ли,щъкат навсякъде...и до магазин избягвам да ходя вече!Много тежко ни удари тази вълна,почти догонваме по официална статистика Бургас.Имам приятелка,която изработва венци-ами не може да си вдигне главата от работа...Като вляза във фейса пълно с черни лентички Sad.

Хайде и една красотичка да покажа Hands Nail Care
Скрит текст:

# 496
  • Leeds, UK
Миленски, стискам палци за подобрение.
Тия болести просто вече не знам...
Аз получих втора покана за ваксинация, първата я отказах декември. Не знам вече, както знаете аз не можах да го хвана въпреки множеството си контакти с болните. Вече срещам втори човек, който е бил контактен многократно и като мен не го хващал и след ваксина не образува антитела вече месец. Демек нито вирус го лови, нито ваксина. Не знам вече да ходя ли или не или да чакам още. Вероятно ще ги направят препоръчителни /демек задължителни/ при пътуване и наемане на работа.
Иначе днес ходихме с малкия на разходка близо 10 км пеша край езерото. Измих банята, сготвих и не мърдам повече. Ще се яде пуйка със зелена салата, салата с домати и моцарела и кедрови ядки.

# 497
  • USA
Привет Шушани Hug
Курдов- ЧРД Champagne Cake  Много, много здраве и късмет занапред да имаш!
Мимозке, пак си хайманосвала, то хубу, ама бирата къдей Thinking Kissing Heart
Джуле, бравос, кака- цялото наказателно снаряжение на видно място още преди да е тръгнал, да си знае Joy
Миленски, всичко да е наред със свекърите Flowers Four Leaf Clover И вие се пазете Hug
Вангобче, ко стаА с теб не каза, къде счезнА Heart Eyes
Сисонче, издърпвай се от дупката, да й се не види Heart Hug
Беллисима, само така, дръж положението и кот кажеш туй шИ ядат домашните- сьоНга, целина, все хубавини полезни Hug
Новата ни маминка-бабинка къде е, да ни подари малко сладки розови бебешки трепети Heartpulse
Иринитка, напрай ли план за миндирнайсетте хиляди задачки, да са спУкУиш и ти Laughing Kissing Heart
Ир, представям си Ванко колко е нетърпелив да си види приятелчетата, а и на теб сигурно малко поне ще ти се отрази на фитила Hug

Тенкю на всички, които отразихте мойта мома Blush
Мамекситке, дано си тук, ще я пусна пак за малко. А твоите нокти са един път, всеки път Green Heart

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 08:10 от SkyBlue

# 498
  • Русе
Прекрасна тий мумътъ, Скайчеее, 💕🍀

Забраих да ви са пуфаля, че петък сутринтъ, тъкмо бях решила да убия време преди транспорта и кого виждам, Деска. Налафихме се едно хубу. 🥰

# 499
Миленски 😘стискам палци, сили ти пожелавам, и чакам скорошно подобрение!
Белла 😘 много де радвам, че при теб са добри новините! Само така!
Мамекс 😘 както винаги, нокти един път! А за другото - колко исксм всичко вечв да е зад гърба ни!
Джулс 😘 възпитателно е все пак- всичкото снаряжение е горово преди да тръгне ТМ 🤣
И да честитя на нала Тудора  ❤имен ден - здрава да си, все така неудържима и единствена!
И честита първа пролет, банда! Дано ни донесе здраве и само хубави неща!❤

# 500
Лелее Скайче,прекрасна е Heart!Благодаря ти Kissing Heart.

# 501
  • София
Скайче, 😘 браво! Почти вески ден пиша, а ти не ме отразяваш! 😛 Тук съм! Продължавам с въх- мъха, нямам отказване, ама и пусти килограми не се дават. Толкова съм сериозна, че и аз сама си се чудя. За теи месеца няколко пъти само винце съм пила.
От нащо Гардже по- убаво няма, а твоето си е и наше, та Скайче как можа да родиш и отгледаш такава прелест! 😘😘😘
Мамексче, 😘 с първа пролет и пролетна премяна си сложила на ноктите. Одобрявама ги, нали съм си малко скумросана по принцип, но виж тези ми харесват. 😘😘😘
Хайде, банда 😘😘😘 и до скоро.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 20:39 от Vangobi

# 502
Вангобче и аз те следя ...вярно си стриктна, колко смъкна до тук? Hug
Мале само аз съм сто кила, купих си една черна рокля, не е ич в моя стил, с бежови  цветя и бежаво коланче, малееее с коланчето като наденичка съм...!
Скайче от кой взе щерката тези красиви светли очи - от тате сигурно?
Ох, Телча цял ден гледа руски филми и телевизия, полудял е вече, имам чувството, че като си отворя устата на руски ще проговоря...! Imp

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 11:30 от mimi.7299

# 503
  • USA
Въй, Вангобче, сори, виноват Flushed
Аз че съм блейка, верно йе, ма точнУ теб да не отразя, непростимо сий. Браво за сериозността, да си чопна малко мотивацийка от теб ли Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart
А за резултатите, няма как да не дойдат, щом си постоянна Heart Eyes
Мимозка, татито е синеок, да Sunglasses

# 504
Мимозка, татито е синеок, да Sunglasses
Hands Clap
Да е жива и здрава! Purple Heart

# 505
  • Русе
Мимс, и аз съм сто кила споко, Trollface

# 506
Мимс, и аз съм сто кила споко, Trollface
Мале, ми какво ще правим, лято иде...! Sob