Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 175
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Сис, по-леко и бързо да те отмине Hug
Миленски, скоро да са по-хубави новините при вас Hug

# 526
Мила Сиси, оздравявай 🍀🥰

# 527
  • София
Сиси, бързо оздравяване! Дано леко да изкараш вируса! Почивай си, гледай филми. Hug
Белче, боба е светлолилав на тъмнолилави петна и водата се оцветява в лилаво. Малката е страшно доволна. Казва, че може и за тъмнорозов да мине. Вкусен е с едри месести зърна, но за моя вкус обвивката е малко по-плътна от необходимото.

# 528
Сис леко да мине дано,и безпроблемно Hug!
Деско и твоето детенце да се оправя бързо,на колкото и да стане винаги ще си е детенце за теб Heart!
Аз не стигнах до баницата,утре ще я опека,стига гърч за днес Grinning.
Хубава вечер Heart Eyes!

# 529
  • Leeds, UK
Миленски, не е за мен тоз фасулец, душко, щом е с дебела обвивка. Като Запорожец ще пърпоря... и сигурно в лилаво🤣

# 530
  • Калифорния, САЩ
От все сърце желая за всички ни една по-спокойна, успешна и удовлетворяваща ни седмица!!! 🙏🙏🙏

И това е от една друга тема тук във форума, много ми хареса:

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 05:44 от ir74

# 531
  • Targovishte
Здравейте, банда!

ДЕСИ - стискам палци за бързо оздравяване. Ужасно е това което се е случило с момчето, как се преживява такова нещо. Боже, пази децата ни!
СИСИ - дано мине колкото се може по берзпроблемно!!!
МИЛЕНСКИ - и за тебе стискам палци - дано бързо премине болестта на твоите близки, както и за това Вие да издържите.

И аз не бях чувал за лилав боб. Къде се продава?

ИР - изпивам кафето и избирам втората сентенция - няма да се тегля. Кантарев тази сутрин ме хвърли в шах и мат - отново 101,5. Писна ми да съм гладен и дебел! Макар че дори и хора от близкото обкръжение да ми казват, че видимо съм отслабнал.

В крайна сметка продължавам, но няма да поглеждам към кантарев поне до плодовия. Днес - З ябълка, О и В - зелен боб на гъста яхния. Ама каква салата върви с него - не знам.

Днес съм в чуденка - имам си две партии, които са си платили в Дарик за отразяване. Мина половината предизборна кампания, а от тях ни вест ни кост. Да ги потърся ли аз, та да започна да ги отразявам, или да си мълча и да чакам те да се обадят. А има да се правят платени интервюта - по 4-5, пиар публикации и тем подобни по договор. Всичко в последната седмица ли ще става. А аз съм само една бойна единица....

Слагам ви кафенце и бягам - първа задача: СПИДИ - пращам документи и договори, втора задача да сложа бензин, че карам втори ден на изпарения и после: репортажи до 101 и обратно.
ЛЕК ДЕН БАНДИЧКА!!!!

# 532
  • Русе
Добро утро и от мен -навън вали пролетен сняг на парцали 🤣🤣🤣
Ир 🤗🤗🤗 и аз избрах второто ... защо ли 🤣
Курдов, остави ги, може да ти се разминат 🤣🤣🤣
Лека седмица и дано за всички ни има позитивни неща в тази ненормална ситуация 🤗🤗🤗

# 533
Добро утро!
При нас вали... а аз имам работа навън! Студено е и духа, брррр!
Топличко да ви е банда

# 534
Деси дано всички са вече добре - и мама, и тати и бебка! Heart А за момчето - просто нямам думи! Боже , пази децата ни!
Сиси по- бързо да се оправяш , миличка! Heart
Миленски дано и при вас скоро се появят добрите новини! Heart
Дано имате една спокойна, с добри новини седмица! И да си заминава вече зимата............

# 535
  • Бургас
Появявам се и аз.
Деско,...нямам думи за детето! Боже, пази ни дечицата !:praying_hands: Бъ рзо да се оправят и мама, и бебка и тати!
Сисони, леко да минава при теб!
Миленски, стискам палции за вас!
При мен в офиса, втори колега е без обоняние. На единия тази седмица му свършва карантината, а сега и този цъфна.
Проветрявам, дезинфикцирам...Каквото такова! Вече няма сили да се тревожа.
В петък и събота бях с леко запушен нос. Миналатя седмица ме дращеше гърлото, но нищо друго. Нямам температура. Имам си обоняние ....и апетит....Пия витамини, добавки, чайове и така. То човек да го е страх да изстине покрай К.
Но си ходя с маска и за две седмици съм спряла вижданията с маман.
То и съм сама в офиса де.

Днес съм на вода. За сега карам на чай. Сутринта кантарев отчече 60,1 - т.е. - 2,5 кг за 29 дни и толкова см от талията.

Мамексче, чудна градинка си си спретнала. поне нещо цветно в сивото и мрачно ежедневие.
Имам чувството, че сезоните се изместиха. Нито лятото е през лятото, нито есента, а сега и пролетта е зима!
И съответно аз съм като преждевременно събудена от сън, мечка.
Мрън!

# 536
  • Leeds, UK
Аз люснах един бургер с картофено кюфте и салата към 10 часа  и после ходих на разходка на езерото 10-на км. Изчистих и оправих у нас. Голяма енергия ме гони в последно време. Ще знаете от храната е. Кръвното ми след разходката беше 115/80. Ще каже човек, че нямам никакъв проблем.
Сега хапнах едно оризово кексче не знам как се казва точно, онова като стиропор с фъстъчено масло. Много ми е вкусно така на мен. За довечера не знам още. Може би ица на омлет. Видях една рецепта с ица и пушена сьонга. Може и да е вкусно😁.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 19:57 от Happy Bella

# 537
  • Калифорния, САЩ

# 538
# 539
  • София
Добро утро, добър ден и както ви иде! 😘
Ир, 😘 Мамексче 😘 страхотни кафенца!
Деско, 😘 как е детенце?
Сис, 😘 как си?
Миленски, 😘 по- добре ли са близките ви?
От днес и аз вкъщи, но не с ковид, а с блокирал менискус! В шина съм и е жестоко! Знам, че е малкият дявол и е добре, че не е скъсан, но м@мка му жестоко боли! Ще мине, ама съм шило и страшно ме мъчи това да седя😂.
Пазете се, бандичка! Желая здраве! 😘🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт