Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 165
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Да де, за вас мий кофти... Kissing Heart

# 571
Да де, за вас мий кофти... Kissing Heart
Hug
И тва ще мине, всяко чудо за три дни...! Wink

# 572
  • Русе
Добро утро, бандичка,
Гледам навън пак вали нещо между дъжд и сняг и да ви сложа едно цветно кафе🤗

# 573
Добро утро!
При нас е слънчево, но стууууд! Нищо маските ще ни топлят носовете! Joy

# 574
  • София
Честит празник, дано всеки от нас чува само благи вести!
Деско, 😘 много нежен маникюр! Радвам се за дечицата!
Сис, 😘 как си?
Миленски, 😘 а вие!
Занатка, 😘 както си ходех. Нищо различно не съм правила, дошло му е времето.
Джулка, 😘 ух акУ знаеш как си ги представям пернатите ти “приятелки”. 😂😂😂
Деми, 😘😘😘
Днес ще хапвам яйчица и салата за обяд и свинско с чесънче за вечеря. Лошото е, че КАТ съм все полу- легнала все ми се хрупа нещо, но за сега успявам с рупане на краставици.
Слънчев и усмихнат ден, бандичка!

# 575
  • Стара Загора
Здрастии! Честит празник и много благи вести да получим!
Абе що така в Бургас много болни, кво правят бургазлии. Много гадно това с маските, да минава по-бързо.
Вангоби как успя да сецнеш минискуса, спорт нящу? Да минавапо леко и бързо. Хрупам аз стръкове целина ако озверея, ма тя гадна де.
Мими и при нас студ а и вчера и днес до обяд сняг се сипе на парцали, но и това ще мине.
Джуле много идейна манЖа, но аз имам още една кисела зелка, то и с нея ще стане май.
Деси много нежен маникюр. как са дечицата?
Иринитко браво , аа и жива да си за фраера че ме пУдккукороса.
Меню - вчера и днес на обяд салата от зелении+ сварена кино и царевица п 1 лъжица+1/2 кутия риба тон.
Снощи на фраера свинско бон филе - стана жестоко - 17 мин. на 200 гр., предварително мариновано в подправки и зехтин, едно парче разрязано на две. След изипичане постоя 15 мин в йена и тогава го нарязах на медальони, фантазия. За сметка на това се изложих с броколито - не става в уредчето, дървеняк стана, иска си на пара да е.
 Забравих друго щях ли да казвам / тук се чеша по главата/.
Чао, хубав ден да имате

# 576
Добро утро Heart.Болничките да оздравяват,а здравите да се пазят!
Аз не съм добра компания,затова не пиша.
Скрит текст:
Вчера си отиде колега,на 50г,без придружаващи...

Отивам да пазарувам с няколко списъка-за 3 къщи.Предполага се,че съм най-предпазена,заради скорошното преболедуване.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 09:04 от Мамекс

# 577
  • София
Мамекс, видях в новините за фургоните. Съболезнования за колегата ти!..... Много кураж ти пожелавам! Heart
Не знам защо на някой места се изпуснаха нещата извън контрол. Аз съм от Плевенско и там масово не се вярваше за вируса и т.н.
Свекърът ми вече 24 ч не е вдигал температура, обаче е с едно ускорено дишане и висока кр.захар, която не се повлиява от лекарствата, които си пие. Взехме под наем кислороден апарат и ще му го носим, нямаме представа как се настройва и т.н.  ....Свекървата се чувства вече добре.
Радвам ви се и ви чета, обаче всичко ми е свито и затова не пиша.

Лек ден на всички Hug

# 578
  • Бургас
Честит Благовец, момичета!
Знам, че на всяка от нас сърцето е свито по някаква причина! Да се помолим по-бързо да отминават изпитанията с нас и близките ни, и вече да се чуват само благи вести!
Това, че темата я има томно в тези моменти е голяма опора и утеха! Благодаря ви! Two Hearts

Мамексче, дори не мога да намеря думи за тази трагедия!:disappointed_relieved: Сили ти пожелавам и вземи нещо за успокоение, защото в момента си се стегнала, но после...
Миленски, прегръщам те и дано това ти даде малко успокоение!

Я, да се появат Джулката, Белка и Дмитричка, че тук има нужда и отдругите шемети. Аз вече съ пуявих Satisfied

# 579
  • Targovishte
Здравейте, банда!
Пожелавам ви да сте така

Стискам палци на всички болни за по-бързо оздравяване! МАМЕКС - на теб специални прегръдки и цялата ми положителна енергия!

# 580
  • Русе
Тук съм, Тудорке, 😘😘
Искам да съм кат снимката на Курдов, ама не, в кабинета съм с Шуши, 🤪

Нещо ме цепи тиквата, два пъти пих лекарства, още ме цепи, 🤨
И кафе пих, 😉

Айде, да поработя малко, до после, 💖
Много прегърдки на всички! 🤗🤗

# 581
  • София
Здравейте и от мен...

Мамексче, силни прегръдки от мен! Страшно е това, което пишеш... Gift Heart

Миленски, стискам палци и за твоите хора! Гуш! Heartpulse

Вангоби, колежке по менискус, не се ли раздвижваш ? какво е това полегнало положение ? Бързо да се възстановяваш. И при мен беше така от нищото и без травма. Two Hearts

# 582
Честит празник! Само благи вести да получавамеи да свършва това чудо!
Мамекс много, много те гушкам и сили ти пожелавам! Моите съболезнования за колегата ти! Disappointed Relieved
Миленски и теб много те гушакм , ще се подобри човека! Heart
За всички много, много гуш! Heart

# 583
  • Русе
Миленски, радвам се, че нещата са по-добре Hug
Мамексито Hug това са най-тежките моменти Hug
Джулс, да минава главата Hug
Инджи, Иринко, дано сте прави и да няма вече лоши вести Hug
Аз съм в подобна на снимката на Курдов поза, с чай, но с лаптопа и работеща (прибрах се преди малко)
И моето настроение не е за компания
Скрит текст:
На този ден беше РД на татко - за първи път не е между нас, а миналата година - не отидохме, за да ги пазим, аз си пийнах и си поревах, оказа се, че имало защо ...

# 584
Деси едно голямо гуш Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт