Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 164
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • Калифорния, САЩ

# 586
Ир, любимите ми цветя😍 Ще си пийна кафенцето с голямо удоволствие.

# 587
Добро утро бандичка!
Ир, страхотно кафе, обичам и аз момини сълзи!
Днес съм навън, хладничко е доста обаче!
Бъдете здрави и се пазете много!

# 588
  • София
Добро утро Heart
Всички имаме нужда да чуваме добри вести Heart нека дойдат по- бързо при онези, които се тревожат за близките си Hands Pray
Деси , голямо гуш Heart
Мамекс, съжалявам ! Тежки времена !
Аз не се справям с режима ! Малката има проблеми със стомахчето и педиатърката ни даде схема за хранене. Правим супичка и дружно това ядем. Не приготвям нищо , което не бива да хапва от солидарност.
Целувки на всички   Heart

# 589
  • София
Добър ден, бандичка! ❤❤❤
Ир, 😘😘😘
Жгмъцко, 😘 с шина съм и движенията са силно ограничени. Във вторник съм на още едно мнение, та да видим.
Мамексче, 😘❤ Тежко много! Целувам те!
Ничия, 😘😘😘 дано бързо мине стомахчето на детенце! 😘
Миленски, ❤❤❤
Днес не знам какво ще ям, върти ми се супа топчета с жълта ряпа, но може и да съм на яйчица.
Усмихнат ден, момичета и момче!

# 590
Миленски, как е свекъра?
Деси, твоите хора?
Вангобче, да минават болежките.
Ничия, да се оправя стомахчето на малката, давай й пробиотик и мн вода да пие.

При мен нещата вървят бавно, кашлям, имам хрема, отпадналост, гадене и т.н.
Гледам да не се предавам, но ми е криво.

# 591
  • София
Вангобче, Благодаря! И ти да се подобряваш Heart
Сиси,  давам! С водата не й върви , но подканям! Дано усетиш скоро подобрение! Как няма да ти е криво Heart

# 592
Ничия, да се оправя бързо принцесата🍀 Супата е лека храна, хапвай си без да се тревожиш за кг.🥰
Сиси, важното е, че се лекуваш у дома-там и стените помагат.😍

# 593
  • Калифорния, САЩ

# 594
Добро да е утрото, мила бандичка! Hug
Настигнах ви!
Най-напред ме посрещна новината за малката Бояна! Неочаквана бе и за мен и така ме умили! Прекрасна новина! Деско, радвам се с теб за това щастие в дома ви! Да расте здрава бебка! Flowers Four Leaf CloverHugHeart И дано вече няма никакви тревоги около мама и тати и болестите останат зад гърба! Hug
Курдов, и ти да си жив и здрав! И да се щадиш повече! Hug
Иринитко, много ми хареса статията на Николая и начинанието на Силвето. Да е успешно, защото си личи, че е вложила душа и сърце в него! Hug
Сиско, няма да се даваш на вируса! Не мисли лоши неща, разсейвай се с детенце и телевизия и се дръж! Hug
Миленски, дано и занапред продължат подобренията при свекърите ти! Прегръщам те! Hug
Вангобче, мила, откъде се появи при теб това чудо? Лекувай го, мажи с каквото трябва. Защо да търпиш болката?Hug
Мамексче, Деско, прегръщам свитите ви сърца! Hug Мамексче, знам за какво говориш...Cry
Белче, и аз се разписах онзи ден в отбора на вдигащите кръвно. Досега не знаех какво е това и щях да умра от притеснение като го видях високо. Не смея да пия и кафе вече. Но ще се справим! Hug
Мимчо, чакам снимките ти от морето - днес е прекрасен ден, а те винаги ме пренасят там, на брега, в безгрижие и замечтаност! Hug
Джулс, добре се подготвяш за посрещане на половинката вечер, но все пак не е ли твърде беден арсеналът? HugKissing Heart
Скайче, не видях нашата мома, но съм сигурна, че е от лична по-лична! Hug
Прегръдки, бандичка! HugHug

# 595
  • София
Привет, ❤
Ир, 😘😘😘
Леле, Емче 😘😘 ти къде се загуби толкова време?
Сисонка, ❤😘 как си днес? Няма да се даваш на тая гад!
Деско, 😘 как са децата?
Миленски, а вие? ❤
Разкошно слънчице е днес! Слънчево настроение да имате, бандичка! 🍀🍀🍀

# 596
  • София
Здравейте, банда Hug
Ир Hug
Емка, така се радвам да те "видя" Hug
Свекървата е добре, вече 4 ден няма никакви проблеми. При свекър ми вдишване то на кислород за два дни доведе до повишаване на сатурацията с 10 единици, така че силно се надяваме да се стабилизира и в понеделник да му пуснат изследвания и да направят снимка.
Аз и ММ се ваксинирахме вчера. С Пфайзер. Просто с така създалата се ситуация и след консултация относно автоимунното му заболяване, ни насочиха към тази ваксина и решихме да действаме. И двамата ни болят ръцете, а мен адски ме боли глава днес.
Сис, пиши как си.
Деси и за твоите хора дай информация.
Вангоби, а ти как си Hug

Днес съм на плодове, обаче е силно вероятно да не изкарам плодовият ден. Пих вече хапче за главата, а така да ми се гади от него, че най-вероятно ще хапна нещо.

Приятна събота на всички!

# 597
Бандичка, привет!
Да не би да скитате навред
по градинки и гори
под жадуваните слънчеви лъчи? HugKissing Heart

# 598
Привет Еми,
Аз съм се развихрила да шетам, че къщата нещо потънала в разхвърляния!
Готвя пиле за обяд, но се чудя със зеле ли или без.
След обяд ако още е слънчево може и да се разходя, имам и работа да пазарувам някои неща.
Бъдете здрави, слънчеви и се пазете!

# 599
  • София
Моят свекър се влоши и е в интензивното в Плевен. Много е непредвидим вируса, тъкмо когато си помислихме, че се подобрява и .......Моля за едни стиснати палчета, банда!

Общи условия

Активация на акаунт