Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 745
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Аз влзам с лоши новини - ЧХГ пада при мен. Казаха ми да не спирам лекарствата още два дни и да повторя теста, но май трябва да разчитам на чудо.

# 316
  • София/Севлиево
Имаш силно стиснати палци за едно истинско чудо ❤️

# 317
Привет, мами и бъдещи мами, мале колко хубаво тръгнаха положителни тестове Simple Smile

Моето хистеро мина вчера и се надявам скоро да има ЗЕТ, останаха ни още 3 скрежчета Heart

Момичета имам въпрос, след хистеро колко време сте се възстановявали? Кога започнахте да си тренирате например? Като ми правиха предишното хистеро беше заедно с лапаро на тръбите и там си ми трябваха 3 седмици, за да си влезна обратно във форма.Обаче само хистеро ми се вижда по-леко...

Относно иглите нямам драма, бия си ги сама, слагам инжекции понякога и на комшийката, че тя има проблеми с кръста. Синки не стават ли от засегната кръвоносни или аз бъркам  Rolling Eyes

Здравей. Аз имам 2 оперативни хистероскопии правени. Едната през 2017та - за премахване на полипи, които знам, че по време на операцията са се оказали повече от това, което се е визуализирало. И още една   хистероскопия имам през 2020-та за премахване на един малък полип. И двата пъти се почувствах стабилна едва след като ми дойде цикъла.  Относно спорта - когато ми спряха болките, започнах да си спортувам.  И двата пъти имах леки тип менструални неразположения в рамките на седмица.
След второто хистеро април 2020-та, започнахме подготовка за инвитро края на август, а същинската стимулация я стартирахме края на септември. Решението да изчакаме, беше мое, не ги чувствах нещата през пролетта (заповедта си я получих още март) и добре, че изчакахме, защото малко след това стопираха инвитро процедурите.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 14:25 от Elvi16

# 318
+-123 пращам ти положителна енергия за твоето чудо Heart Exl

благодаря за отговорите момичета, ние ще имаме един месец след хистерото до ЗЕТ (плюс празния месец), защото док е в чужбина...чудя се дали да не се пазаря с него друг доктор да ми направи ЗЕТ...

# 319
Ох,Жоржи,моя грешка.Хистеро правихме юли,трансфер септември.Да,сега се сетих,той настояваше да изчакаме да се възстанови матката,понеже ми клъцна един полип.Не искаше да рискуваме последния ембрион.
Какво да ти кажа,аз лягах всяка вечер и си казвах"и днес мина",броях дните просто.Ако не е имало находка,мисля че може да се направи трансфер,но все пак лекаря знае най-добре.
123,стиснати палци и от мен!

# 320
Bobchita, то явно си трябва търпение...ще видя какво ще ми кажат на контролния и тогава започвам пазарлъците.Благодаря ти  (Hug)
При мен имаше полип м.12, но вчера преди процедурата като ме гледаха го нямаше...само ми взеха проба за CD138 положителни клетки, та ще видя и там какво ще излезе...

# 321
Кога е препоръчително да се прави хистероскопия? Аз имам 3 трансфера, 2 с отрицателен резултат и един с положителен за малко и никой не ми е споменавал за процедурата?

# 322
coolyto може би трябва да го коментираш с лекуващия ти док., моя си е притеснителен и иска всичко да разчовърка, това е причината да иска CD138, а също и каза, че понеже често образувам полипи ще е добре да се направи с цел проучване на положението.

# 323
Здравейте, момичета на 20.02 ми беше ЗЕТ на 5 дневни ембр. и сега съм в очакване докато дойде денят за теста, но този път ми  изписаха всевъзможни неща - естрофен 2*1, медрол 2*1, кренон всяка вечер, зарзио през три дни да бия, прогестерон депо на всеки пет дни и фраксипарин всеки ден. Някоя от вас вземала ли е толкова много неща и има ли от какво да се притеснявам, освен че след инжекциите ми е леко лошо.

# 324
  • София
В новата ми клиника не правят хечинг.Теста си го направих на 8 ден след ЗЕТ(без да броя деня на трансфера),а ми бе назначен за 10 ден.В старата правеха и назначаваха тест една седмица след ЗЕТ...

В коя клиника е така?Ако е удобно да попитам.

# 325
  • София/Севлиево
Старата клиника бе на доктор Владимиров,новата е Афродита.

# 326
На мен след всеки трансфер ми дават по една торба с лекарства - медрол, естрофем, дуфастон, зарзио, прегнил, но-шпа, а нямам някакви индикации, че се налага (водят ме неизяснен стерилитет). Всъщност си мислех, че на всички дават това - става въпрос за Надежда.

# 327
  • Панагюрище
На мен след всеки трансфер ми дават по една торба с лекарства - медрол, естрофем, дуфастон, зарзио, прегнил, но-шпа, а нямам някакви индикации, че се налага (водят ме неизяснен стерилитет). Всъщност си мислех, че на всички дават това - става въпрос за Надежда.
Аз също съм в Надежда и се водим неизяснен стерилитет, въпреки че започнахме с мъжки фактор, но съм само на циклогест и фраксипарин, с който ми смениха зарзио-то заради скоро прекаран коронавирус. Естрофем съм взимала преди пункция и преди предишна подготовка за трансфер, за да се подпомогне удебеляването на лигавицата, но този път бях изцяло на естествен цикъл без допълнителни дуфастони и естрофем и и прочие и всичко се разви нармално. Лигавица 10 мм и фоликул 22 мм, тогава започнах циклогеста за да се вдигне прогестерона 5 дни преди трансфера, който бе на 22.02 с две 5 дневни.
Стискам палци и желая успех!

# 328

Кой лекар?

# 329
Аз също съм в Надежда, предният път бях със свеж трансфер и имах изписан само естрофен,акард и утрогестан. Нямам идея защо са ми назначили зарзио и фраксипарин, а и въобще не се сетих тогава да го попитам док. Но така както ви чета явно на почти всички ги изписват.

Общи условия

Активация на акаунт