Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 745
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, за какво изписват зарзиото. Останалите цитирани лекарства имам някакво предположение за какво са.

# 331
На мен след всеки трансфер ми дават по една торба с лекарства - медрол, естрофем, дуфастон, зарзио, прегнил, но-шпа, а нямам някакви индикации, че се налага (водят ме неизяснен стерилитет). Всъщност си мислех, че на всички дават това - става въпрос за Надежда.

Кой лекар?

д-р Цветков.

# 332
  • Панагюрище
Момичета, за какво изписват зарзиото. Останалите цитирани лекарства имам някакво предположение за какво са.
Зарзиото ми обясни моята лекарка е за подпомагане на имплантацията.

# 333
Старата клиника бе на доктор Владимиров,новата е Афродита.

При Баев ли си? Аз бях в Афродита преди може би вече 4-5 години. Година и половина бях там.

# 334
Кога е препоръчително да се прави хистероскопия? Аз имам 3 трансфера, 2 с отрицателен резултат и един с положителен за малко и никой не ми е споменавал за процедурата?

Привет, при мен я направихме след втория трансфер /и двата бяха биохимична/. Нямаше причини, за да я правим, но док каза, че за всеки случай след две биохимични е добре да се направи, да не се окаже, че има нещо, което той не вижда. Всичко беше ок

# 335
Добро утро, момичета!
Дали имате наблюдение или сте чували някой да използва LDN/Naltrexone при проблеми с хормоните и яйчниците. В последните дни ми стана интересно и само това не съм пила до сега. Grinning
Пише, че моделира имунната система и възстановяване организма там, където има проблем, а пък при мен яйчниците са тотално спрели и не функционират.. Изкушавам се дали да не опитам.. Flushed

# 336
  • София/Севлиево
При Станулов съм.Една позната ме прати при него.Не знам ако не работеше там дали пак той щеше да ми е лекар,т.к.с ММ от няколко години обмисляхме ако се прехвърля да съм в Афродита-просто гледахме статистиката за успеваемост и живи раждания,а последните няколко години Афродита е на 1-вото място...

# 337
За тази статистика аз лично за себе си имам друго обяснение. Нормално е болници, които не се захващат с много трудни проблеми, примерно като Надежда, да имат голяма успеваемост и това реално те гонят като интерес. Виждала съм в тези статистики, че Надежда са на по-задни позиции, но не го отдавам на успеваемостта, а на казусите. Била съм при различни лекари и всеки след 4-5 месеца ми казваше - няма какво да направя повече за теб, търси си друг лекар и така съм сменилааа...доста. Както споменах съм била в Афродита година и половина и вече към края много се възмутих на д-р Баев, когато след поредния преглед нямаше никакви фоликули и той ми каза - Виж сега, аз искам да виждам бременни жени пред кабинета си, ако искаш правим ДП. Тръгнах си с голям яд и ярост и не се върнах повече. И така..но винаги има доволни и недоволни. Simple Smile)
Допълвам се - хвана ме яд, защото нямат представа през какво преминаваме и колко се борим, молим за едно фоликулче, колко химия съм изпила и накрая ей така да ми каже - аз искам да виждам бременни жени пред кабинета си. Wtf?! Амииии аз не искам ли да съм такава, за какво се боря!? Направо пак вдигнах кръвно. Joy Angry

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 11:47 от Анонимен

# 338
Здравейте,

На мен инсеминацията преди около 15 години ми беше при Стаменов още когато бяха в клиника Малинов след 1 година чакане за преглед Simple Smile

След това се преместих в Щерев и бях изумена, че си записах час след 1 седмица

Сега не знам как е в Надежда, но аз лично нямам време и нерви да си губя времето в чакане Simple Smile

Сега пък ще се местя от Щерев, защото за 7 трансфера не ми предложиха нещо по-различно, като опити или някаква алтернатива, като регенерация на яйчнизи или изследване за имплантационен прозорец и така..., пък ще видим.....

# 339
  • София
Момичета, не се хващайте за тази регенерация на яйчници, процедурата няма да направи чудеса. Ако имате възможност сменете не само клиниката но и страната.

# 340
  • до най-прекрасния мъж
Аз бих посъветвала момичето, което питаше за имуномодулатор, а и всички момичета - ако не е крайно наложащо, не взимайте такива добавки, особено преди процедура.
Аз се тъпчех с Ехинацея и Джинжифил при най-малката настинка, уж да туширам проблема. Всичко беше наред, наистина последните години боледувам с хремав нос и някой ден лека кашлица, ако въобще боледувам. А преди това през зимата поне 1 път се разболявах по-сериозно, плюс леките неразположения поне 2-3 пъти за сезон. Докато преди 3 месеца не ми изследваха НК клетки и не излязоха 1,5 пъти над нормата. Сега ще вливаме препарати да ми свалят имунитета.

# 341
Момичета, направих една лудост, и сутринта ходих да се боцна. На пети ден на два бластоцида, и ЧХГ е 10.79.

# 342
За пети ден е супер!

# 343
  • София/Севлиево
Одеве в темата за чхг питаха за резултат 17 на ден 7 от трансфер на тридневни,тук имаме 10 на ден 5 на 5 дневни-стават чудеса и то какви.Марви, тихичко честито!

# 344
Одеве в темата за чхг питаха за резултат 17 на ден 7 от трансфер на тридневни,тук имаме 10 на ден 5 на 5 дневни-стават чудеса и то какви.Марви, тихичко честито!
Благодаря, само дето сега ще падне голямо боцкане...

Общи условия

Активация на акаунт