Отзиви за детски градини-Варна Тема 2

• 19 657
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Може ли мнения за ДГ 5 Слънчо и ДГ Христо Ботев? Колебая се между двете, ще съм благодарна ако някой сподели отзиви от скорошни наблюдения..

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 14:36 от sony_mony

# 46
  • Варна
Някой да знае какви са цените в Детската къща?

# 47
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте! Може ли мнения за ДГ 5 Слънчо и ДГ Христо Ботев? Колебая се между двете, ще съм благодарна ако някой сподели отзиви от скорошни наблюдения..
Слънчо има филиали, това не е за подценяване.

# 48

Здравейте, и за двете градини съм чувала добри отзиви, но за "Слънчо" има оставено мнение в сайта ни.

# 49
Слънчо има филиали, това не е за подценяване.
Благодаря! Мисля че ще бъдем в Централната сграда, тъй като видях че втора група от Блоковете с/у автогарата ги местят там (а ние се записваме директно за втора група), но ще питам за по-сигурно.

Здравейте, и за двете градини съм чувала добри отзиви, но за "Слънчо" има оставено мнение в сайта ни.
Много благодаря! Мнението е от скоро, което е много полезно! Relieved

# 50
Отзив може ли за яслената група в ДГ Детска радост № 35?

# 51
Здравейте,
Отдавна не в писано, а последният коментар по темата е от две години. И аз се интересувам за ДГ “Слънчо” и ДГ “Христо Ботев”. Възможно ли е да споделите отзиви?

# 52
Здравейте,

Интересувам се от отзиви за детските градини в кв.Аспарухово, гр. Варна, а по-специално за:
- ДГ №44 "Валентина Терешкова"
- ДГ №43 "Пинокио"
- ДГ №45 "Морски свят"
- ДГ №46 „Горска приказка“

Ще съм благодарна, ако някой сподели впечатления от персонала, базата, учебната програма, процеса на адаптацията и  всичко, което сметнете за полезно.

Също така, ако някой има информация с колко точки са приемали в последните години, ще ми е много полезно, тъй като ние сме с по-малко точки и се притеснявам какви са реалните ни шансове.

Благодаря предварително на всички включили се и успех на всички родители и дечица! 🍀

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 14:58 от panda*bear

# 53
Здравейте, някой знае ли подробности за учителките в ДГ "Мир", които ще поемат първите групи? Освен това доволни ли сте от групите- филиал и основна сграда. Оказва, че  тази градина ни е най-близо, другите са на почти еднакво разстояние...

# 54
  • Варна
Здравейте! може ли някой да се включи с отзиви за Теменужка на Цар Симеон и на Шейново Mag

# 55
В никакъв случай не и на Шейново. Всичко лошо, което чувате за тази градина - вярно е. Съжалявам, че 2 години търпяхме положението там.

# 56
  • Варна
В никакъв случай не и на Шейново. Всичко лошо, което чувате за тази градина - вярно е. Съжалявам, че 2 години търпяхме положението там.
Благодаря 🫶

# 57
Мнение за ДГ  Детска радост 35 в Победа?

# 58
Аз се интересувам за Златното зрънце в Младост?

Общи условия

Активация на акаунт